נכתב ע"י LLEEVV;498429:אני לא ממש מבין בזה
אבל אצלי הסייר קורס כשיש לי איזה תיקיה אם
א-קובצים ויקטורים מסוימים (שנפתחים באינסטולטור ופטושופ) אז זה מיד כשאני נכנס זה קורס
ב-אם יש בתיקיה קובץ פגום שלמשל הורד מהאינטרנט והופסק באמצע אז זה גם קורה
אני במקרים כאלו פשוט גוזר את התיקה לכונן נייד עובר לאקס פי (כן כן הישן הישן הזה -אבל בתכלס' יותר טוב מכל החדשים גם יחד מבחינת אמינות) פותח מוחק את הבעיתי או מכווץ ואז מחזיר
נכתב ע"י דויד א;498650:וואלה קלעת לבעיה עכשיו אני שם לב שזה קרה מאז שקיבלתי חומר עם קבצים וווקטוריים ופוטושופ
האמת שהורדתי פה בעבר תכנה (פלאגאין- אין לי מושג איך זה נקרא) שמציגה את הקבצים
והסרתי את זה אבל עדיין יש את הבעיה
איך אתה יודע מה הקובץ הבעייתי?
נכתב ע"י bris;499082:זה רק אם אתה מפעיל את התמונות הממוזערות - שזה גורם לוינדוס לנסות לקרוא את הקובץ ואז יש לו בעיות עם קבצים מסוימים , אם אתה נתקל הרבה בסיומת של קובץ שעושה בעיות אפשר לבטל את התצוגה המקדימה של הסוג הזה.
בעיקרון , יש הוראות כאן
http://www.pallab.net/2008/06/17/enable-explorer-thumbnails-for-custom-file-types/
זה ל XP אבל זה גם ל 7 . זה דורש שינויים ברגיסטרי - פעם כתבתי איזה סקריפט שעושה את זה אבל אני לא זוכר היכן זה. נדמה לי שיש גם אפליקציה שעושה את זה , אני צריך לחפש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים