סייר ווינדוס

• הוסף לסימניות
לאחרונה שאני נכנס לדיסק מקומי D אחרי כמה שניות נפתח חלון שכתוב
"סייר ווינדוס הפסיק לפעול-מבצע הפעלה מחדש"
מה זה?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יודע מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מבין בזה
אבל אצלי הסייר קורס כשיש לי איזה תיקיה אם
א-קובצים ויקטורים מסוימים (שנפתחים באינסטולטור ופטושופ) אז זה מיד כשאני נכנס זה קורס
ב-אם יש בתיקיה קובץ פגום שלמשל הורד מהאינטרנט והופסק באמצע אז זה גם קורה
אני במקרים כאלו פשוט גוזר את התיקה לכונן נייד עובר לאקס פי (כן כן הישן הישן הזה -אבל בתכלס' יותר טוב מכל החדשים גם יחד מבחינת אמינות) פותח מוחק את הבעיתי או מכווץ ואז מחזיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;498429:
אני לא ממש מבין בזה
אבל אצלי הסייר קורס כשיש לי איזה תיקיה אם
א-קובצים ויקטורים מסוימים (שנפתחים באינסטולטור ופטושופ) אז זה מיד כשאני נכנס זה קורס
ב-אם יש בתיקיה קובץ פגום שלמשל הורד מהאינטרנט והופסק באמצע אז זה גם קורה
אני במקרים כאלו פשוט גוזר את התיקה לכונן נייד עובר לאקס פי (כן כן הישן הישן הזה -אבל בתכלס' יותר טוב מכל החדשים גם יחד מבחינת אמינות) פותח מוחק את הבעיתי או מכווץ ואז מחזיר

וואלה קלעת לבעיה עכשיו אני שם לב שזה קרה מאז שקיבלתי חומר עם קבצים וווקטוריים ופוטושופ

האמת שהורדתי פה בעבר תכנה (פלאגאין- אין לי מושג איך זה נקרא) שמציגה את הקבצים
והסרתי את זה אבל עדיין יש את הבעיה

איך אתה יודע מה הקובץ הבעייתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;498650:
וואלה קלעת לבעיה עכשיו אני שם לב שזה קרה מאז שקיבלתי חומר עם קבצים וווקטוריים ופוטושופ

האמת שהורדתי פה בעבר תכנה (פלאגאין- אין לי מושג איך זה נקרא) שמציגה את הקבצים
והסרתי את זה אבל עדיין יש את הבעיה

איך אתה יודע מה הקובץ הבעייתי?

שלא תבין לא נכון -זה לא שהקובץ הבעיתי הוא באמת בעיתי אלא שהוינדוס החליט להופכו לבעיתי וזה בגלל שהוא לא מזהה את סוג הקובץ אז אתה צריך לסבול
לשאלה איך אני יודע מה הקובץ הבעיתי אני לא ממש יודע ולכן אני צריך להכליל את כל קבצי ה-AI שנמצאו בתיקיה הבעיתית וכל פעם שזה קורה לי אני מנסה למצוא פתרונות לפי המצב איך שאוכל להשתמש באחד הקבצים וזאת ע"י המרה לקובץ אחר (באקס פי) וכדו'

• הוסף לסימניות
רק דבר אחד מאוד מענין אותי
האם אף אחד פה מהגרפיקאים לא נתקל אף פעם בדבר הזה?
אצלי זה דבר שקורה אחת לכמה שבועות שיש לי איזה קובץ מסוים שהוינדוס 7 (וגם וויסטה)פשוט מחליט להחרים
אם מישהו נתקל בזה אשמח לשמוע פתרונות יותר טובים מלהעביר לאקס פי(כגון אולי משהו בהגדרות מחשב או משהו כזה)
או יותר נכון מה אתם עושים אז?

האמת שבמחשבה שניה אני חושב שאולי שבגלל שאני משתמש אם אינסולטור שלא מותקן אצלי אלא יושב בצורה ניידת ובגלל זה בעצם בהתחלה הוא לא מזהה את סוג הקובץ (אלא אני צריך למשוך אותו על האינסולטור) ולכן אולי הוא קורס (אני חושב כך בגלל מה שכתבתי לעיל שבקובץ רגיל שהוא באמת פגום אז הוא גם קורס)
או במילים אחרות הסיר ווינדוס לא יודע להתמודד אם בעיות ואם הוא קולט משהו לא תקין אז פשוט קורס
האם יש איזה צדק בתאוריה הזאת?

• הוסף לסימניות
זה רק אם אתה מפעיל את התמונות הממוזערות - שזה גורם לוינדוס לנסות לקרוא את הקובץ ואז יש לו בעיות עם קבצים מסוימים , אם אתה נתקל הרבה בסיומת של קובץ שעושה בעיות אפשר לבטל את התצוגה המקדימה של הסוג הזה.

בעיקרון , יש הוראות כאן

http://www.pallab.net/2008/06/17/enable-explorer-thumbnails-for-custom-file-types/

זה ל XP אבל זה גם ל 7 . זה דורש שינויים ברגיסטרי - פעם כתבתי איזה סקריפט שעושה את זה אבל אני לא זוכר היכן זה. נדמה לי שיש גם אפליקציה שעושה את זה , אני צריך לחפש.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבת, רק שאני נתקלתי בזה דווקא בוידאו. כנראה קודק לא הכי תקני וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;499082:
זה רק אם אתה מפעיל את התמונות הממוזערות - שזה גורם לוינדוס לנסות לקרוא את הקובץ ואז יש לו בעיות עם קבצים מסוימים , אם אתה נתקל הרבה בסיומת של קובץ שעושה בעיות אפשר לבטל את התצוגה המקדימה של הסוג הזה.

בעיקרון , יש הוראות כאן

http://www.pallab.net/2008/06/17/enable-explorer-thumbnails-for-custom-file-types/

זה ל XP אבל זה גם ל 7 . זה דורש שינויים ברגיסטרי - פעם כתבתי איזה סקריפט שעושה את זה אבל אני לא זוכר היכן זה. נדמה לי שיש גם אפליקציה שעושה את זה , אני צריך לחפש.

ויש לך אולי מושג למה בXP זה לא היה כך
האם זה בעיה של הוינדוס 7 וויסטה שאין לה תקנה?(חוץ ממה שאמרת לבטל את התצוגה)

• הוסף לסימניות
סייר windows קורס לי כמה פעמים ביום ואין לי מושג למה (windows 7 64-bit)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה