- הוסף לסימניות
למה לא?
המורים של כיתות ד'-י' פנויים.
הם צריכים להמשיך ללמד מרחוק, לא?
למה לא?
אין לי מושג...הם צריכים להמשיך ללמד מרחוק, לא?
ירושלים?'כאן': יישובים בהם קיימת תחלואה גבוהה בקורונה לא יכללו בתוכנית לפתיחתה של מערכת החינוך.
ידיעה משמעותית.... בני ברק???
אין לי מושג...
דיברו על זה שהכיתות יחולקו לשניים, ואת החלק השני יחזיקו מחנכי ד'-ו'.
אבל אין לי שמץ מה קורה.
מדברים על זה שהמורים הפנויים ילמדו את החצי השני של הכתהלמה לא?
לכאורה הכונה גם לירושלים בית שמש מודיעין עילית וביתר?'כאן': יישובים בהם קיימת תחלואה גבוהה בקורונה לא יכללו בתוכנית לפתיחתה של מערכת החינוך.
מדברים על זה שהמורים הפנויים ילמדו את החצי השני של הכתה
בזמנם הפנוי,אין להם למידה מרחוק?
עכשיו בכנות אני שואל
מה רע שיהיה לכל ילד טלפון שם הוא שומע שיעורים ומכין ש"ב בעצמו לבד
והוא אחראי לעצמו עם קצת עזרה מההורים
זה לא נקרא חינוך?
למה בכלל צריך לחזור לבתי"ס?
חלק ממוסדות החינוך המיוחד בב"ב הוחרגו מהחזרה ללימודים של החינוך המיוחד. בגלל התחלואה הגבוהה.'כאן': יישובים בהם קיימת תחלואה גבוהה בקורונה לא יכללו בתוכנית לפתיחתה של מערכת החינוך.
ידיעה משמעותית.... בני ברק???
בחינוך המיוחד גם נשים בהריון עובדות.מה קורה לגבי מורות הרות??
יחזרו לעבודה?
אשמח לתשובה מידיעה ברורה!
גם אני במקומן לא הייתי חוזרת לעבודגלי צה"ל: ארגוני המעונות והמשפחתונים הודיעו שלא יפתחו ביום ראשון הקרוב!
גם ילדים למדו את זה?????????אנשים מבינים את רצינות הענין, למדו לשמור מרחק, למדו לחבוש מסכות (..)
גם הילדים למדו את זה.
מה ייתן לדחות את החשיפה בעוד חודש? בעוד חודשיים? מה יקרה אז שלא קורה עכשיו?
משפחתונים, אולי.גם אני במקומן לא הייתי חוזרת לעבוד
עד להסדרת התשלום עבור החודש וחצי שנגזל מהן.
הן הפכו לשפחות חרופות של המדינה
לא צריך אתכן- לכו הביתה ללא כל פיצוי
צריך אתכן- תתחילו לעבוד עד כלות נשמה כולל סיכון חייכן.
ונראה לי שכל הורה ששולח למשפחתון ויש לו השפעה כלשהי על המערכת צריך לצעוק את צעקתן.
נכון. דברתי על משפחתונים.משפחתונים, אולי.
אבל מעונות? בדיוק כמו אחוזים משמעותיים מהמשק. במה זה שונה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים