נכתב ע"י yaffab;1317673:מאות אלפי ילדים מפוחדים, לחוצים וחרדים.
גם אם לא יקראו להם "נפגעי חרדה".
נכתב ע"י מלבב;1317684:בנתיים לסיכום, ממה שאנו מתרשמים מכל הסבבים האחרונים ובפרט מהסבב הנוכחי הוא שפשוט שצריך להחליף את הראשים שלנו (את ראש הממשלה וחבריו) אולי זה כן יפתור את הבעיא.
הם יראו שהציבור נחוש - שמעוניין לגמור עם הסיפור אחת ולתמיד ולא סתם בחרו בהם וקיבלו את המנדט!!
נכתב ע"י ariels;1317769:אבל כשרואים יהודי שהשם נתן לו שררה, והוא "בועט בדלי" ולא מבצע את התפקיד שלו בעולם, אותי אישית זה מקומם.
הרי הכל בהשגחה פרטית.
אתה צודק מבחינת ההשתדלות שלנו, ברור שאנחנו לא אמורים לעמוד שאננים כשנופלים עלינו טיליםנכתב ע"י מנחם מלוין;1317825:רציתי להגיב לדברי סטודיו נועה ואסטרטגיה כובשת (...)
אתם מבלבלים השקפות רוחניות בוסריות הנוגדות את ההלכה
ההלכה מצווה ליזום מלחמה במצבים מסויימים - כיבוש ארץ ישראל למשל
ולהגיב ביציאה למלחמה במצבים אחרים - הצלה מסכנות של תוקפים למשל
בכל אופן יש דבר כזה שיש מצווה מה' -כן זה שאליו אנו מתפללים ומשתחווים ביום כיפור - ליזום מלחמה.
אולי הרב שלך אמר לך שאנו בגלות או שעיקר עבודת השם היא בהכנעה, ואני בהחלט בהחלט מכבד את זה. אבל אי אפשר לעקור הלכה ברורה.
כמובן שהכל מה' אבל בכלל זה גם כמה דברים שלא חשבתם עליהם:
הצורך לשבור זרוע זידים
החובה להגן על ילדינו
החובה לחשוב באופן ראלי
וגם - ציוויי ה' יתברך הם מה'.
נכתב ע"י meg;1317788:ariels- שכחת דבר אחד-
לב מלכים ושרים ביד ה'
(הצלצול היה בטעות...סליחה)
נכתב ע"י ariels;1317871:מיג,
אני בסה"כ מביעה את התסכול שלי
מכך שיהודי פועל בצורה כל כך מסוכנת
אם זה היה החיים שלו גם היה חבל לי,
אבל כשהוא מסכן מליוני יהודים אחרים, בחוסר אחריות משווע?
לפחות להביע במילים את התסכול.
אני אמנם לא גרה בדרום, אבל תאמיני לי שקשה לי להרדם בלילה כשאני חושבת מה אחינו עמ"י (ולא מעט מחברי פרוג) עוברים שם
נכתב ע"י ariels;1317871:אתמול הבנים שלי שיחיו ערכו כינוס תורה לכ-30 ילדים מהשכונה
והקדישו אותו לזכות ישועת עם ישראל ולזרוז הגאולה
למדו על הגאולה העתידה,
חילקו מטבעות לצדקה ("גדולה צדקה שמקרבת את הגאולה")
אמרו תהילים, כמובן הגרלה ופרסים וממתק לכל אחד
נכתב ע"י ariels;1317901:אכן
ולכן צירפתי את הפסקה השניה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים