חגים סיכום פורים תש"פ, שולחן החג, משלוחי המנות, גם לילדים, וקולקציית פרלינים

• הוסף לסימניות
שולחן החג החגיגי
WhatsApp Image 2020-03-17 at 14.14.16.jpeg

משלוחי המנות שלנו בקונספט של קפה ועוגיות ומתכונים!
קופסאות שיצרתי לבד שיתאימו לי לגודל ולהכל
רוצה לקבל את הקבצים אליך לשימוש לשנה הבאה? כולל המתכונים?
קישור להורדה בסוף ההודעה

WhatsApp Image 2020-03-17 at 14.13.01.jpeg

משלוחי המנות מאיתנו ההורים שחיכו לילדים בפורים בבוקר על השולחן
15.jpg

וקולקציית הפרלינים שלי של השנה:

18.jpg17.jpg16.jpg

19.jpg

ועוד כמה

WhatsApp Image 2020-03-17 at 14.07.40.jpeg

עוד המון תמונות, והסבר על הכל בהרחבה, והכי חשוב, את כל הקבצים שהיו כאן, להורדה חינם, תמצאו כאן:

סיכומו של פורים - תש"פ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאאא!!!!! זה פשוט לא אמיתי!
את מוכשרת בטרוףףף

• הוסף לסימניות
משגע ברמות!!
את פשוט מוכשרת

• הוסף לסימניות
וואו, ברוכי! משלוח אנין ומוקפד.
אני מתלבטת אם לשנה הבאה כדאי לעבור דירה לידך, או שמא מוטב להישאר במקומי, כי בחיים לא אוכל לגמול במשלוח שווה ערך (:

• הוסף לסימניות
וואו, ברוכי! משלוח אנין ומוקפד.
אני מתלבטת אם לשנה הבאה כדאי לעבור דירה לידך, או שמא מוטב להישאר במקומי, כי בחיים לא אוכל לגמול במשלוח שווה ערך (:
מוזמנת בחום, גם בלי להחזיר משלוח, יהי לי כיף עם שכנה כמוךךך

• הוסף לסימניות
מה זהההה
כמה השקעה!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה