כללי סיכום שבוע פרשת דברים

• הוסף לסימניות
והשבוע.... יש לנו הפתעה בשבילכם.....

תרדו עוד....

ועוד...

קבלו את מנהל הפורום החשוב DRVVV עם הסיכום שלו לפורום בניית אתרים
בהצלחה לכולם ושבת שלום!

הלינק: לסיכום השבוע

• הוסף לסימניות
ציטוט מהסיכום השבועי:
כרזה טיפוגרפית מדהימה שאם אני לא טועה, סיקרתי אותה בשבוע שעבר. אבל מה שקרה השבוע הוא, שאליהו פריד הזמין ממנה עבודה השבוע, ראיתי את זה בפשקעוויל מעניין שזה לא עלה לפרוג.

עלתה באשכול הסוער מוחות...
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=427526&postcount=118

• הוסף לסימניות
תודה רבה על "עבודת השבוע" למרות שזה מצחיק אותי שבקשקוש הזה בחרת, לעומת הרבה אנשים שהשקיעו והוציאו תוצאות מרשימות.

אגב, זה כאילו המיתוג שלי "החולצה החומה"? כי אני הולך יותר עם לבן...

שבת שלום וכל טוב.

• הוסף לסימניות
עלו והצליחו

אני מאמין שזה לוקח המון המון זמן להכין כזה סיכום שבועי.

מושקע במחמאות ובפרגונים ובהמון לינקים.

אנו קוראים זאת בשקיקה.

לפחות דבר אחד אני יודע שלפחות העבודה קצת מתחלקת בין שניים.
וכמאמה"כ - 2 זה תמיד ביחד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הסיכום המוצלח :)
כיף לקרוא.

• הוסף לסימניות
תודה על הסיכום המוצלח!

ועוד הערה קטנה - למד את DRVVV לערוך את הקישורים בצורה שלחיצה עליהם תפתח כרטיסיייה חדשה.

• הוסף לסימניות
תודה, איזו שעטה משבוע לשבוע!
שאפו על ההשקעה המדהימה.
נכתב ע"י mina;427874:
עוד הערה קטנה - למד את DRVVV לערוך את הקישורים בצורה שלחיצה עליהם תפתח כרטיסיייה חדשה.
:confused:
אצלי (משבוע זה!) הקישורים נפתחים בחלוניות חדשות, כך ש... :confused:

• הוסף לסימניות
סטודיו DVD כותב את הקישורים כblank אבל בבניית אתרים זה ללא מאפיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;427669:
תודה רבה על "עבודת השבוע" למרות שזה מצחיק אותי שבקשקוש הזה בחרת, לעומת הרבה אנשים שהשקיעו והוציאו תוצאות מרשימות.

אגב, זה כאילו המיתוג שלי "החולצה החומה"? כי אני הולך יותר עם לבן...

שבת שלום וכל טוב.

עבודת השבוע נבחרה הפעם כי זה הכי קשור לשבוע

והחולצה החומה זה כי אין לי דרך לדעת מה אתה לובש כל הזמן ראיתי אותך רק פעם אחת בחיים וזה בערך מוסף
(וגם בגלל שבקשת תמונה ואמרת שלא קשה למצוא אותך כי היית עם חולצה חומה)
צריך עוד הסבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;427890:
ע
צריך עוד הסבר?

אם בא לך, למה לא? :)

[סטגדיש]

בכיף, ותודה רבה לך על ההשקעה. כל הכבוד לך.
בהצלחה ושבוע טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;427889:
סטודיו DVD כותב את הקישורים כblank אבל בבניית אתרים זה ללא מאפיין.
אהההה, לא שמתי לב (וברור גם למה :)), תודה.

• הוסף לסימניות
זה נכתב במערכת וורדפרס פשוט כשמכניסים לינק צריך להגדיר שהוא יפתח בדף חדש אני יידע אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה