כללי סיכום שבוע פ. ואתחנן

• הוסף לסימניות
קבלו אותו.....

היי, מה אין השבוע סיכום??

לא יכול להיות.....

בטח שיש................ :)

הנה הקישור.... http://chaim.prog.co.il/?p=90
תהנו....
ושבת שלום! :D:);)

• הוסף לסימניות
dvd

תענוג כל שבוע מחדש.

תודה

• הוסף לסימניות
אני חולמת על היום בו אשתתף באופן פעיל....

דיוידי, אתם נפלאים! ובשביל אחת כמוני, שבאה והולכת ומציצה ונסוגה, זה פשוט דרך נהדרת להשאיר אותי בפנים, בעניינים.

• הוסף לסימניות
בחירה ברורה של עבודת השבוע....

בהצלחה!

ותודה על הסיכום

• הוסף לסימניות
סיכום נפלא!!
וכמובן... אין על עבודת השבוע!!!
(חבל שאני לא מוצא את האשכול שהוא העלה עם שלבי העבודה, בדיוק רציתי להראות לחבר שמצייר לאיזה תוצאות מדהימות אולי ניתן להגיע [בתנאי שקוראים לך אברומי...:)])

• הוסף לסימניות
תודה על הפרגון והקרדיט.
כרגיל.

• הוסף לסימניות
2OR

העבודה בשלבים הוחזרה,
רק עברה עריכה ע"י ההנהלה
מחשש פגיעה באחד מחברי הפורום.

• הוסף לסימניות
מושקע יותר מתמיד !

מרתק, ומחמם את הלב.

דרך אגב לא זכור לי שדיברנו על הנושא הזה בכנס
וחוצמזה אני מעלה עבודות מידי פעם:)

• הוסף לסימניות
סיכום מרתק וממקצע.

תודה ובהצלחה

• הוסף לסימניות
הסיכום כבר נהפך לחלק מהשבוע, א"א בלעדיו...
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מושקע ביותר ומרתק!

הנאה צרופה.

יישר כח!!!

• הוסף לסימניות
מזמן לא הייתי פה, והנה - 'סיור' מרתק בשבוע שעבר בפורום...

המון תודה!

• הוסף לסימניות
נחמד לראות שפרוג מקימים משהו בוורדפרס ;)

וכרגיל תודה על הסיכום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה