כללי סיכום שבוע פ. קורח

• הוסף לסימניות
השבוע היה עמוס וגדוש<o></o>
ונתחיל במזל טוב לידידינו גרפצ'יקו על הולדת בתו, יה"ר שתזכו לגדלה לתורה ולחופה ברוב נחת, אמן...<o></o>
ולידידנו haozar להולדת בנו, יהי רצון שתזכו לגדלו לתורה, חופה, מצוות, ומעשים טובים, אמן. (לכו תדעו אולי עוד יצא מזה איזה שידך....) <o></o>
השבוע התחיל עם אשכול משבוע שעבר תחרות מסרים קצרה שנארכה על פני 9 עמודי פורום שלמים + הודעה אחת בעמוד 10, ו9.268 צפיות עד עכשיו, התחרות חצתה אתרים, והגיעה לבחדרי, ולכיכר השבת בלי ידיעתנו אבל קבלו מחיאות כפיים על הבאזז שהחברים יצרו כאן ברחבי הרשת, היה מגניב.<o></o>
עוד בקושי הצלחנו לעכל את התחרות ואליהו פריד הדהים אותנו עם סיכום מתומצת, ממש שני מילים בודדות על התחרות, מה שגרר עוד אשכול רב צפיות ו4 עמודים שלמים של דיונים איך מסתכלים בבריף, עם ויכוח על הפסיקים שם וכו' וכו'.. הלווו זה פורום עיצוב לא פרסום, טוב נו, שוין מזמן ידענו שגרפיקאי צריך להיות עם ידע החל מתיכנות עד פרסום וקצת תוכנות גרפיות....<o></o>
השבוע גם גילינו שלאליהו פריד חסר אונה ימנית במוח, זה קרה כשמקארתור (האיש/ה והמסתורין) הביאו לנו תרגיל נחמד להפעלת המוח, וכמובן, אל תגידו שידעתם אותה.<o></o>
עוד אחד מהיוזמות הנמרצות של מעצב הפונטים ר' אליהו פריד, הוא יצירת פונט שהוא בעצם חותמות כשרות, עוד לא נס ליחה של היוזמה הזאת וההצעה הבאה כבר עלתה, פונט של עיריות ורשויות ממשלתיות. תודו שזה רעיון טוב...אז הבחור כבר רץ על זה והפונט בשלב איסוף הנתונים.
ועוד אחד לפני אחרון על ר' אליהו שלא נח לרגע איך תרצו לקנות את הגופנים אז בואו לספר לנו מה אתם, הייתם עושים?<o></o>
ואם היה לנו לפני שבוע חזרה בתשובה.. אז הפעם יש לנו גיור לחומרא....<o></o>

טיפ טיפה... טיפ השבוע<o></o>
רוצים לצאת מהקופסא? מרגישים ממש חנוקים בלי הרבה אפשרויות בחירת צבע? אתם רוצים דווקא את הדשא שנמצא אצל השכנים (שולחן העבודה) שהוא הרבה הרבה יותר ירוק. קבלו את הטיפ של ng <o></o>
ומה יהיה אם תרצו להפטר מהרקע הלבן שמסביב לתמונה שזה הרגע יבאתם לתוך אחד מתוכנות אדובי? תקשיבו טוב לטיפ של St28 <o></o>
אחרון חביב רקע לקו או למילה את זה תצטרכו לקרוא פה את המתח בסיפור לא מצאנו משום מה.<o></o>
<o></o>
העבודות המוצלחות של השבוע<o></o>
רעות חזרה אלינו מעומס עבודה עם עבודות מקסימות!<o></o>
עוד עבודה מפילה, שכשראיתי אותה נפלתי מצחוק... הבחור ששונא את לורם איפסום והחליט שהוא מאמץ את המוח קצת יותר הביא לנו את שפופרת יצוקה הוא כמעט קיבל את עבודת השבוע.
עוד עבודה נהדרת 100% פוטושופ של mina , יש עוד לאן להתקדם אבל בהחלט שווה סיקור.
Mig העלתה את הכיוון לאייקון שלה ותחתית לצלחת לסעודה שלישית בביצוע וקטורי מאוד מוצלח, שאפו.
עבודה יפה נוספת קבלו מהילה אחרי זמן רב שלא ראינו אותה בפורום...<o>.</o>

אחרי שבאה להתייעצות על הפלאייר הביאה לנו RacheliMאת הפרסומת הנהדרת של ערב פעיל.<o></o>
גם If הביא השבוע עבודה חסידית מקסימה
וקבלו תובנה, "ברגע שתסיימו לשחק עם הפילטרים, זה אומר שהתחלתם את דרככם בעיצוב" גיליתי את זה כשראיתי את המודעות האלה.<o></o>
הניק והתרנגול התכלת, העלה עבודה עם רקע כחול וספר חום, משהו משהו.<o></o>
עוד עבודת אילוסטרציה מדהימה של אילן רמון נעשתה ע"י נתוש, הרבה הצלחות.<o></o>
גם שווה להציץ על הכרטיס ביקור שעשה דני... יפייפה!<o></o>
עבודה אחרונה להפעם כי המודעה הזאת של shlomo_riv פשוט טובה בלי כל הבלבולי מח.<o></o>
כנראה שיש פה עוד המון עבודות ששכחתי, עובדה את העבודות האלה העלו לחברות שלהם, בפעם פשוט תשלחו לי באישי את הניק שלה ואני יאשר אותה, עבודה יפה אגב... <o></o>
לגבי התמחור נקווה שאחרי הסקר הגדול כבר יהיה כיוונים איך מתמחרים כזה דבר.<o></o>

העבודה הנבחרת של השבוע <o></o>
יהושע העלה הצצה לתהליך העבודה של האמן שהפליא אותנו עם עבודה מש-הו משהו רק חבל שהוא לא עשה לנו את השילוב של קפה עם הוופלים המשוקלדים של ng מה שהיה יוצר שילוב מנצח, רק נזכור שאת העבודה הזאת הוא החליט ליצור אך ורק בגלל "קנאת סופרים" שאני חושב שהיא הרבה יותר קשה, ומגלה לנו, בדיוק מה הרמה שדורשים מתלמידי פרוג.<o></o>

תחרות הכרזות<o></o>
פרוג הכריזה השבוע על התחרות השנתית בפעם השלישית אם שאלתם, (אז השנה זה כבר חזקה) בנושא הבוער והמדובר ביותר, ההסברה, החברים כאן לאט לאט מעכלים איך ניגשים לנושא הזה אפשר לראות את האשכול הזה, ושוב אני יאמר יש כאן את המוחות הטובים ביותר, את הציבור המוכשר ביותר, רק שזמן אין לנו.... כי התערוכה אוטוטו... אז יאלה לעבודה...<o></o>
קבלנו הצצה להכנות הקדחתניות של התערוכה הכי טובה בארץ לגרפיקאים חרדים בדמות שני כתבות בבחדרי וכיכר השבת מה שהכתב לא שם לב שהוא נותן קצת יותר מרמז על מה הולך להיות תחרות הכרזות, נא לתפוס תאריכים ביומן, ולעזור במידע שימושי למגזין<o></o>

פינת הדרושים...<o></o>
תותים רוצה עוד חבר לעבודה אז אם יש איזה בננה שרוצה להצטרף ויחד להיות תות-בננה מרענן... מוזמן.. אני מאמין שהוא כבר השיג אבל שווה לנסות.
מעסיק, מחפש עובדים טובים לעסק שלך? פנה אלינו באישי...

מבזק חדשות<o></o>
אחרי שבוע של ויכוחים בקרב אוהדי אילוס'/קורל קבלו את החדשות המסעירות....<o></o>
רק תגידו לי, שאלה קטנה. אייקונים חרדיים אונברסלים, יהיה או לא יהיה?<o></o>

שבת שלום לכולם!:)<o></o>
ואני מבקש סליחה מכל מי ששכחתי אותו, הסיכום השבוע נעשה בלחץ זמן מטורף אז תבינו....<o></o>

• הוסף לסימניות
לא נורא על הניסוח.

העיקר שיש שבועון סיכומי.......

• הוסף לסימניות
אני לא מקנה אני נהנה (ואוו יצא לי חרוז)
תודה על הסיקור המוצלח
שבת שלום

• הוסף לסימניות
מקסים ומעניין כרגיל!!!!:p
באמת שבוע עמוס!

אה....אכן שכחתם מישהוא. אברומי נויבירט- הקפה והעגבניה!
פתחתי את האשכול ההוא לפחות עשר פעמים השבוע, לראות ולהתפעם!!!!
(היה עוד מישהוא שהעלה עטיפה לוופלים שנעשה מחדש במש טול)

שגיאת קישורים: להחליף בין הקישורים של "הכריזה השבוע על התחרות" לקישור של "לאט לאט מעכלים איך ניגשים"

שבת שלום,
ושוב תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
ציטוט: "של האמן שהפליא אותנו עם עבודה מש-הו משהו"
תלחץ על המילים הללו ותגיע ישר לעגבניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;405783:
ציטוט: "של האמן שהפליא אותנו עם עבודה מש-הו משהו"
תלחץ על המילים הללו ותגיע ישר לעגבניה.

עכשיו אני שמה לב שדילגתי לחלוטין על קריאת הפיסקה הזו :p.

תודה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;405780:
אה....אכן שכחתם מישהוא. אברומי נויבירט- הקפה והעגבניה!
פתחתי את האשכול ההוא לפחות עשר פעמים השבוע, לראות ולהתפעם!!!!
(היה עוד מישהוא שהעלה עטיפה לוופלים שנעשה מחדש במש טול)

!!!

נכתב ע"י studio dv.d;405719:
העבודה הנבחרת של השבוע <O></O>
יהושע העלה הצצה לתהליך העבודה של האמן שהפליא אותנו עם עבודה מש-הו משהו רק חבל שהוא לא עשה לנו את השילוב של קפה עם הוופלים המשוקלדים של ng מה שהיה יוצר שילוב מנצח, רק נזכור שאת העבודה הזאת הוא החליט ליצור אך ורק בגלל "קנאת סופרים" שאני חושב שהיא הרבה יותר קשה, ומגלה לנו, בדיוק מה הרמה שדורשים מתלמידי פרוג.<O></O>
<O></O>

ומה זה ?

סטודיו עבודה נהדרת .
נהנה לקורא כל שבוע מחדש ובדוק שבאמת לא פיספתי כלום .

• הוסף לסימניות
"שפופרת למצוקה", לא "יצוקה"
אבקש לתת כבוד לעמותה זו שבלעדיה חיינו היו נראים כמו ---

• הוסף לסימניות
@רק תגידו לי, שאלה קטנה. אייקונים חרדיים אונברסלים, יהיה או לא יהיה?

נראה פרוייקט קשה מדי לא ביצועית, אלא עיצובית, לבנתיים תנצב"ה, אם תוקם תחרות ייעודית עבורו יהיה סיכוי, אולי גם בתודעה לא מובנת הנצרכות שלו,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;405806:
"שפופרת למצוקה", לא "יצוקה"
אבקש לתת כבוד לעמותה זו שבלעדיה חיינו היו נראים כמו ---

שים לב, שזה השם שאתה בחרת לתת לאשכול.

• הוסף לסימניות
סתם הערה, אם היה שייך בפורום גרפי שם משכן האניני טעם כמובן, שהניוזלטר יהיה בתוספת תמונות ממוזערות, ועיצוב טקסט כלשהוא. ?!?!
אני ווי, תודה על הרעיון המוצלח שקנה לעצמו חזקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה