דרוש מידע סילונית מים דנטלי נטען נייד-אשמח להמלצות מניסיון

• הוסף לסימניות
ראיתי מודעה על סילון מים דנטלי נטען, המתיז מים ומשלים את פעולת נקיון השיניים והחנייכים,
כולל 5 עוצמות וערכה של 5 פיות.
מיכל מים 300 מ"ל
עולה 249 כולל משלוח.
מישהו מכיר? התנסה?
נשמע טוב שזה לא יהיה מחובר לברז ויוכל ללכת איתי לכל מקום,
השאלה אם הוא עושה בדיוק את הפעולה של הסלונית המחוברת לברז.
אשמח לשמוע.....

• הוסף לסימניות
ראיתי מודעה על סילון מים דנטלי נטען, המתיז מים ומשלים את פעולת נקיון השיניים והחנייכים,
כולל 5 עוצמות וערכה של 5 פיות.
מיכל מים 300 מ"ל
עולה 249 כולל משלוח.
מישהו מכיר? התנסה?
נשמע טוב שזה לא יהיה מחובר לברז ויוכל ללכת איתי לכל מקום,
השאלה אם הוא עושה בדיוק את הפעולה של הסלונית המחוברת לברז.
אשמח לשמוע.....
קניתי באמזון ואני מרוצה מאוד. יש כל מיני דגמים וחברות וכבר הזמנתי כמה סוגים, מכולם היו מרוצים מאוד. בגדול חיפשתי לפי משלוח חינם, מחיר , ואופן הטעינה שיהיה נוח ולא יצטרכו מתאמים לשקע.
המחיר באזור 70 ש״ח +-

• הוסף לסימניות
קניתי באמזון ואני מרוצה מאוד. יש כל מיני דגמים וחברות וכבר הזמנתי כמה סוגים, מכולם היו מרוצים מאוד. בגדול חיפשתי לפי משלוח חינם, מחיר , ואופן הטעינה שיהיה נוח ולא יצטרכו מתאמים לשקע.
המחיר באזור 70 ש״ח +-

רוב הדגמים היום הם USB כך שאין בעיה.

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתיכם.
האם חוזק הסילון של המים יוצא כמו שמחובר לברז?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העלתי היום קופונים לסילונית נטענת באמזון

קופונים

........................................................................

סילונית נטענת USB לניקוי שיניים ב75% הנחה - תקף עד 14.9 (49$ לפני הנחה, בקופה המחיר ירד ל15$ - יש משלוח חינם גם אם קונים מוצר זה בלבד)

סילונית נטענת USB לניקוי שיניים ב50% הנחה - תקף עד 11.9 (מחיר לפני הנחה 29$, בקופה המחיר ירד לכ15$)

• הוסף לסימניות
בסוף קניתי ממאוחדת ב150 שח
ותודה למי שהמליץ לי,
מאד מרוצה.
רק שהזרם לא יוצא חזק יוצא כמו יריות טו טו טו טו ...
תקין?

• הוסף לסימניות
בסוף קניתי ממאוחדת ב150 שח
ותודה למי שהמליץ לי,
מאד מרוצה.
רק שהזרם לא יוצא חזק יוצא כמו יריות טו טו טו טו ...
תקין?
לא, זה אמור להיות אופציה אחת של התזה, אבל צריכה להיות גם אופציה של התזה רצופה. (כך במכשיר שלי-אבל לא רואה סיבה למה שיהיו מכשירים שעובדים רק כמו שתארת)

• הוסף לסימניות
אצלי יש 4 דרגות חוזק של זרם,
אני משתמשת ב-2 ,4 ממש כואב.
והזרם לא יוצא חלק כמו שפותחים ברז,
אלא טו טו טו... זה התיאור, לא ראיתי אופציה של התזה רצופה.
הוא עושה את העבודה, אבל היה לי מוזר.....

• הוסף לסימניות

לא, אבל כולם עושים את אותה פעולה נתינת שפריץ מים ממוקד, ויש מבצעים ששווה לחטוף שזה יוצא בערך 50 ש"ח במקום 70+

מהקופון הראשון שהבאתי נגמר המלאי, נשאר מהקופון השני, ומי שרוצה להשלים ל50$ (ברוטו) יכול דרך עמודי הקופונים במדור הכלכלה או דרך האתר שלי.

• הוסף לסימניות
אפשר קישור מוצלח נוסף לקנית סילונית נטענת באמזון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה