עזרה סיליפוטייי הצילו

• הוסף לסימניות
איך מורידים את הדבר הזה? לא חשבתי לרגע שצריך סינר זה נראה תמים ועדין כזה....
מצ"ב תמונות של חלק מהנזק בגדים טובים ויקרים...
הבו פתרונות דחוף
IMG_0872.jpg
IMG_0874.jpg

• הוסף לסימניות
יש פטנט להורדת מסטיקים, לשים את הבגד במקפיא.
אולי יעזור גם במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסי לשפשף עם K600 . יעיל מאד בהסרת מסטיקים מבגדים ודבק ממשטחים.

• הוסף לסימניות
עידכון הורדתי את הסיליפוטי עצמו בעזרת שפשוף עם וניש קליה אבקה אבל הצבע נשאר על הבגד יש למישהי רעיון מה יכול להוריד? סנט מוריץ או אוקסיג'ן?

• הוסף לסימניות
אולי אלכוג'ל?? כדאי לנסות קודם בפינה.
מנסיון אישי, הבגדים אצלי הלכו לפח.... וזה גם היה מכזה משחק - כדור ג'לי עם רשת מסביב שכשלוחצים יוצאים ג'לי מהרשת.... וכמובן שבסוף הדרך זה התפוצץ נזל על בגדי שבת.... ואחרי כביסות ונסיונות וכו' ולא ירד - הושלך בצער רב לפח...
מאז, אין כניסה לבית לכאילו מוצרים בשום ווריאציה שהיא!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי אלכוג'ל?? כדאי לנסות קודם בפינה.
מנסיון אישי, הבגדים אצלי הלכו לפח.... וזה גם היה מכזה משחק - כדור ג'לי עם רשת מסביב שכשלוחצים יוצאים ג'לי מהרשת.... וכמובן שבסוף הדרך זה התפוצץ נזל על בגדי שבת.... ואחרי כביסות ונסיונות וכו' ולא ירד - הושלך בצער רב לפח...
מאז, אין כניסה לבית לכאילו מוצרים בשום ווריאציה שהיא!!!!
עוד וריאנט מעצבןןןןן שמקורו בסין...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה