לדעתי עם הטלפון שלכת תומך eSIM הכי מומלץ!אני מחפשת סים אחד לשיחות בלבד (מספר כשר)
ואחד לגלישה + שיחות.
מעדיפה שיהיה הכי זול שאפשר, וגם שתהיה אופציה להפניית שיחות מהמספר הקיים.
צריכה לשבוע אחד.
איך הכי זול?
תודה רבה!
למה?רק אל תתפתו לקחת סים של 019
Free.fr מומלץאני מחפשת סים אחד לשיחות בלבד (מספר כשר)
ואחד לגלישה + שיחות.
מעדיפה שיהיה הכי זול שאפשר, וגם שתהיה אופציה להפניית שיחות מהמספר הקיים.
צריכה לשבוע אחד.
איך הכי זול?
תודה רבה!
איפה קונים בארץ סים לאירופה?לאירופה קניתי בזמנו סים ואני מפעילה אותו כל פעם שאני נוסעת
עולה 30$ לחודש אם אני לא טועה (רק בחודשים שאני מפעילה אותו)
בנוסף שכרתי קופסא ניידת קטנה של אינטרנט- ואז היה לי וויפי בכל מקום....
אשמח גם לקבל את הפרטים של הנ"לאני קניתי בשביל זה נוקיה c2 , תומך כשר
מדובר בסים שניתן להזמין מספר ישראלי גם בנוסף לאירופאי
לא זוכרת היכן עשינו את זה, אבל יש לי את הטלפון שלו
תשלחי לי מייל ואשלח לך, אני לא אוהבת לפרסם טלפונים של אחרים ללא רשותם כאן בפרוג...
אשמח גם לקבלאני קניתי בשביל זה נוקיה c2 , תומך כשר
מדובר בסים שניתן להזמין מספר ישראלי גם בנוסף לאירופאי
לא זוכרת היכן עשינו את זה, אבל יש לי את הטלפון שלו
תשלחי לי מייל ואשלח לך, אני לא אוהבת לפרסם טלפונים של אחרים ללא רשותם כאן בפרוג...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //