אביזרים לרכב סים לוויז בלבד, מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק של נטפרי
אם אני מוציא את הסים ושם בפלאפון זה יכול לשמש אותי לוויז?
דחוףףףףף

• הוסף לסימניות
מכשיר שנקנה מנתיב SAMSUNG ישן
איזה סים אפשר לקנות שיהיה חסום טוב ויהיה קליטה טובה ומחיר טוב?
תודה

• הוסף לסימניות
נראה שכן
אין סייר קבצים ואין אפשרות התקנת אפליקציות
יש רק ווייז ופנגו מותקנות

• הוסף לסימניות
נראה שכן
אין סייר קבצים ואין אפשרות התקנת אפליקציות
יש רק ווייז ופנגו מותקנות
אם יש חסימה אתה צריך לקנות
סים רגיל (אינטרנט לא מסונן)
וזה אמור לעבודלך רק מה שמותקן בכשיר
שזה וויז ופנגו כמו שכתבת!

• הוסף לסימניות
סורי, קליטת הGPS ממש לא קשורה לסים או לחברת תקשורת, אלא למכשיר עצמו. עובדה שברעיון זה עובד גם שאין סים (אם לדוגמא יש מפות מותקנות במכשיר או של הוייז או גוגל מאפ)
וואאו
זה קשור למכשיר??

קניתי רכב עם מולטימדיה ניסתי להכניס סים והוויז לא עובד כי אין ג'י פי אס

מה אפשר לעשות??

• הוסף לסימניות
וואאו
זה קשור למכשיר??

קניתי רכב עם מולטימדיה ניסתי להכניס סים והוויז לא עובד כי אין ג'י פי אס

מה אפשר לעשות??
אפשר לקנות אנטנה שמתחברת למכשיר מאחורה וככה עושה קליטה [אני קניתי מעלי אקספרס ב7 שקל]
אם יהיה ביקוש אני ישלח קישור

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות אנטנה שמתחברת למכשיר מאחורה וככה עושה קליטה [אני קניתי מעלי אקספרס ב7 שקל]
אם יהיה ביקוש אני ישלח קישור
איך מחברים את זה למולטמדיה??
הרי המכשיר קבוע ומחובר לרכב

וכן מה יכולה להיות הסיבה שבמערכת מולטימדיה אנדרואיד 11
לא יהיה קליטה של ג'י פי אס??

• הוסף לסימניות
איך מחברים את זה למולטמדיה??
הרי המכשיר קבוע ומחובר לרכב

וכן מה יכולה להיות הסיבה שבמערכת מולטימדיה אנדרואיד 11
לא יהיה קליטה של ג'י פי אס??
לי יש מולטימדיה של רכב ששולפים אותה יש חיבור עגול מאחורה שכתוב עליו GPS ולשם מכניסים את הכבל הזה

• הוסף לסימניות
@my car אתה עדין מוכר סים לרכב?
ואם אין לי חסימה במערכת ויש לי סים של נטפרי אני רק רוצה להטעין אותו לוויז יש אפשרות כזאת?
וכמה יעלה לי לחודש?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ואם אין לי חסימה במערכת ויש לי סים של נטפרי אני רק רוצה להטעין אותו לוויז יש אפשרות כזאת?
וכמה יעלה לי לחודש?
תודה רבה
אם יש סים של נטפרי אפשר לחבר אותו למולטימדיה ויעבוד בלי בעיות

• הוסף לסימניות
וכמה יעלה לי לחודש?
תודה רבה
כן תתקשר לספק שלך ותבקש חבילה של וייז בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה