- הוסף לסימניות
לכאורה כן, וגם אם לא-כשמדובר בבחורים ההורים עצמם יכולים לחסוםוירטואל פלוס למשל?
כי מידיעה היום הרבה בחורים משתמשים בזה,
ומשם באמת אפשר לחייג לכל יעד שרק תרצה.
לכאורה כן, וגם אם לא-כשמדובר בבחורים ההורים עצמם יכולים לחסוםוירטואל פלוס למשל?
כי מידיעה היום הרבה בחורים משתמשים בזה,
ומשם באמת אפשר לחייג לכל יעד שרק תרצה.
צודק,ענו לך יפה
יש גדולי ישראל שמאד תומכים מעודדים כמו ר' דוב לנדו ר' צבי דרבקין ר' שרגא שטיינמן ר' אריה לוי ועוד עשרות ת"ח מופלגים והם הולכים בשטית ר' גרשון שהכריע שאין בעיה שיהיו כמה ועדות
ויש שעוררו על כך שחשוב שתהיה רק וועדת רבנים אחת
נהרא נהרא ופשטא
איך הם יודעים?לכאורה כן, וגם אם לא-כשמדובר בבחורים ההורים עצמם יכולים לחסום
מרן רמ"ה הירש שליט"א מתנגד עקרונית לכל ועדה חדשה הוא חלק בזה על ר' גרשון וזו זכותו וחובתו לומר דעת תורתוצודק,
אבל רמ"ה מתנגד?
וכן לא הבנתי מה משמעות ה'מהדרין' בסים הזה?
אין אפשרות, זה רק בסימהדריןאיך ההורים יכולים לחסום בועדת הרבנים
כנראה עם סים לחומרא וכד'איך ההורים יכולים לחסום בועדת הרבנים
מישהו יכול להפוך לmp3 תודה
איזו דמגוגיה מרושעת.דבר אחד מובן לי שאני לא יכול לסמוך על מי שמשאיר טלפונים כשרים בלי מספיק חסימה שהוא יספק לי גם את החסימה היותר טובה.
ימות מפעילה את זירת החדשות?איזו דמגוגיה מרושעת.
רק נזכיר שחברת ימות המשיח היא זו שפרצה את החסימות של הוועדה בכך שפיתחה את "המספר האישי" - פיתוח שמזהה כאשר לקוח מכור מפסיק להתקשר לקו ומאפשר לשלוח לו מספר חדש שעדיין לא נבדק על ידי הוועדה.
כאשר הוועדה חסמה את טווח המספרים של ימות המשיח הם הקימו קול זעקה ושלחו ניקים כדי "להילחם" בחסימות "השערורייתיות". בהמשך ימות המשיח קיבלה היתר מפ"א באמצעות חברת מרכזייה בע"מ והם מאפשרים ניוד מספר סלולרי כדי לעקוף לחלוטין את החסימות.
ברור לחלוטין שאין כיום אפשרות לנהל את הקומה הכשרה באמצעות "רשימה לבנה" של מספרים. ברור גם שהחברה שמפעילה את קווי הנייעס יכולה לדעת את המספרים של כל הקווים האלו, וממילא לחסום אותם תמורת תשלום חודשי (פרוטקשיין מכוער באיצטלא תורנית).
אני יודע ממקור בכיר שחברת ימות המשיח השקיעה בפיתוח של סים-מהדרין כדי להישאר ברווחיות כלכלית אחרי תום עידן הקש"ג (מאותה סיבה שהם החלו להפעיל פרסומות). מי שמשלם לסים-מהדרין מחזיק במו ידיו את החברה שפרצה לראשונה את הקומה הכשרה.
כנראהימות מפעילה את זירת החדשות?
ב"ה אני לא מכיר את כל הקווים, אבל יש לי מידע וודאי על חלק מהם כולל שמות מפעילי הקו. חלק מהקווים פעלו בהסכם כלכלי משותף עם ימות המשיח (לדוג' - הקווים שפרסמו ב"פורטל התוכן", מיותר להכחיש), לאחר הפסקת הקש"ג חלקם עברו למרכזיה עצמאית כדי לנהל מודל כלכלי עצמאי.ימות מפעילה את זירת החדשות?
אני שואל דווקא עליהם כי אצלם פורסם סימהדרין, ואם זה באמת של ימות-זה אומר שהם לא עמדו בכללים של "ועד בני תורה"ב"ה אני לא מכיר את כל הקווים, אבל יש לי מידע וודאי על חלק מהם כולל שמות מפעילי הקו. חלק מהקווים פעלו בהסכם כלכלי משותף על ימות המשיח (לדוג' - הקווים שפירסמו ב"פורטל התוכן"), לאחר הפסקת הקש"ג חלקם עברו למרכזיה עצמאית כדי לנהל מודל כלכלי עצמאי.
הויכוח חוזר על עצמואיזו דמגוגיה מרושעת.
רק נזכיר שחברת ימות המשיח היא זו שפרצה את החסימות של הוועדה בכך שפיתחה את "המספר האישי" - פיתוח שמזהה כאשר לקוח מכור מפסיק להתקשר לקו ומאפשר לשלוח לו מספר חדש שעדיין לא נבדק על ידי הוועדה.
כאשר הוועדה חסמה את טווח המספרים של ימות המשיח הם הקימו קול זעקה ושלחו ניקים כדי "להילחם" בחסימות "השערורייתיות". בהמשך ימות המשיח קיבלה היתר מפ"א באמצעות חברת מרכזייה בע"מ והם מאפשרים ניוד מספר סלולרי כדי לעקוף לחלוטין את החסימות.
ברור לחלוטין שאין כיום אפשרות לנהל את הקומה הכשרה באמצעות "רשימה לבנה" של מספרים. ברור גם שהחברה שמפעילה את קווי הנייעס יכולה לדעת את המספרים של כל הקווים האלו, וממילא לחסום אותם תמורת תשלום חודשי (פרוטקשיין מכוער באיצטלא תורנית).
אני יודע ממקור בכיר שחברת ימות המשיח השקיעה בפיתוח של סים-מהדרין כדי להישאר ברווחיות כלכלית אחרי תום עידן הקש"ג (מאותה סיבה שהם החלו להפעיל פרסומות). מי שמשלם לסים-מהדרין מחזיק במו ידיו את החברה שפרצה לראשונה את הקומה הכשרה.
העלון יצא ע"י ועד בני תורה.עלון של סימהדרין שיצא השבוע
ליתר דיוק - מיזם סימהדרין הוקם ע"י חלק מהדמויות המרכזית בועד בני תורה בשיתוף גוף עסקי שהוזכר כאן.העלון יצא ע"י ועד בני תורה.
סימהדרין היא חברת תקשורת שקיבלה את אישור הועד.
אפשר לחיות בחילוקי דעות, ואמשיך להמליץ על מערכות ימות המשיח למי שיש לו בהן צורך עסקי.הויכוח חוזר על עצמו
יש מעלות לכל צד
יש רבנים לכל צד
הרבנים יודעים את מה שאתם כותבים כאן לכל צד
מה קרה לנו שאנחנו לא יכולים לחיות עם חילוקי דעות?
שקר!ליתר דיוק - מיזם סימהדרין הוקם ע"י חלק מהדמויות המרכזית בועד בני תורה בשיתוף גוף עסקי שהוזכר כאן.
אדוני, אני מכיר את סימהדין עוד לפני שהם הוציאו את המכשיר הראשון לשוק. עלי לא תוכל לעבוד.שקר!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //