מידע שימושי סימולטורים - משאיות/ אוטובוסים להתקנה על המחשב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נסיעה על דגמים אמיתיים. תצוגה נוחה. אפשרויות כיוונון. רדיו. ועוד.

• הוסף לסימניות
מעוניין גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם מישהו מעוניין שישלח לי הודעה עם כתובת מייל

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, מה האינטרס שלך?

• הוסף לסימניות
אני חושב שכוונתו, למה כל כך חשוב לך לתת את זה שאתה מקפיץ את זה כל הזמן ומשווק את זה
בדיוק.
זה קצת מוזר...
אם היית מבקש כסף, ניחא.
אבל זה בחינם, לא?
אז מה הלחץ להקפיץ כל יומיים?

• הוסף לסימניות
שלח גם למייל הזה:

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בדיוק.
זה קצת מוזר...
אם היית מבקש כסף, ניחא.
אבל זה בחינם, לא?
אז מה הלחץ להקפיץ כל יומיים?
א. הוא רוצה לעשות טוב לאנשים.
ב. זו גירסת דמו כמדומני (אבל עדיין אפשר לשבת על זה שעות), וכנראה שהגירסה המלאה בתשלום.
ג. זה גם פרסומת לסימולטורים של האוטובוסים והמכוניות בתשלום.

• הוסף לסימניות
אפשר גם?

תודה

• הוסף לסימניות
תוכל לשלוח לי גם?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה