כללי סימון לקיפול

• הוסף לסימניות
איך אני מסמנת לדפוס מקום קיפול הנייר?

• הוסף לסימניות
שמה 2 ביגים במקום הקיפול

• הוסף לסימניות
בדיוק שאלתי את עצמי איך הם יודעים לאיזה כיוון לקפל... פנים או חוץ...?

• הוסף לסימניות
קו מקווקו בצבע שחור-רג'יסטריישן (100% בכל הערוצים)
שנמצא מחוץ לגבולות הבליד
איך לקפל - הכי טוב לשלוח הדמיה

• הוסף לסימניות
בחירה על הצורה ולחיצה על CREATE TRIM MARKS
תיתן לך את הסימנים הרצויים על כל צורה שתרצי.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 783.1 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
trim marks אלו סימני חיתוך ולא קיפול, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;909078:
trim marks אלו סימני חיתוך ולא קיפול, לא?

מה הבעיה?
אני הופכת את זה אח"כ לקו מקווקו,
זה יותר מהיר מלעבוד לעשות סימונים מדוייקים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;908863:
קו מקווקו בצבע שחור-רג'יסטריישן (100% בכל הערוצים)
שנמצא מחוץ לגבולות הבליד
איך לקפל - הכי טוב לשלוח הדמיה

ומלבד הדמייה איך הם יכולים לדעת?

• הוסף לסימניות
תעשי קו קטן מקווקו איפה שהקיפול, בצבע שקרוב לצבע המקורי, ותדברי איתם, זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;909454:
טלפון לדפוס

זה תקף כשאתה חלק מתהליך ההדפסה ואתה יודע איזה בית דפוס נבחר...
יש מצבים שהלקוח מקבל קובץ וממשיך קדימה לאיזה דפוס אשר נפשו בחרה... ( קרה לי מקרה שהכנתי קובץ הצעתי ללקוח הצעות מחיר ממספר בתי דפוס שידעתי שהם איכותיים והלקוח בחר דפוס חיצוני מאזור אחר ואת התהליך של הבחירה הוא עשה לבד ) אז מלבד מלומר לו הנחיות לא יכולתי לעשות יותר. ולכן שאלתי אם יש איזה סימון לדפוס כשסוגרים את הקובץ.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאפשר לומר הנחיה ברורה חד משמעית, כי בסופו של דבר כל דפוס מתייחס לזה אחרת

אם מדובר בקיפול בדיוק באמצע, זה לא כ"כ בעיה, לפעמים אפשר אפי' בע"פ, אין צורך בסימונים,
אם מדובר במשהו קצת יותר מורכב, אז באמת עדיף לסמן לבד (ולא אפשרויות אוטומטיות) בשביל הדיוק למה שזה צריך להיות,
אני בדר"כ פותח שכבה נפרדת, מסמן את מה שצריך בצבע שחור (אפי' רגיל 100% K) ושומר אותו בקובץ נפרד;
בנוסף לזה אני תמיד שולח גם הדמיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה