סימילאק למסירה

• הוסף לסימניות
לא למהדרין!
קיבלתי במארז לידה של סופר פארם.
אני ברמות.

• הוסף לסימניות
לי יש סימילאק וגם מטרנה טו גו לא מהדרין
רחובות- בני ברק

• הוסף לסימניות
תנסו להחזיר את זה בסופר פארם
הם מכירים את הציבור החרדי ומוכנים לקבל חזרה.
אבל,
הם נותנים מינימום זיכוי
לדברי הקופאית - לפי המחיר הכי נמוך שמכרו את זה.
אני קיבלתי 35 ש"ח כזיכוי בסופר פארם.:)
בכל מקרה זה עדיף על כלום.:cool:

• הוסף לסימניות
עכשיו כולם ירוצו לסופר פארם ואף קופאית לא תקבל... :)
אני אומרת בצחוק בגלל שיש חוק שאוסר החזרת תמ"ל לתינוקות!

• הוסף לסימניות
אני החזרתי לחנות בגאולה וקיבלתי סכום כלשהו, אולי 25 ש"ח, לא זוכרת כבר...

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לא לפרסם עסק שקיבל מזון תמ''ל בחזרה, זה אסור לפי חוק ועלול לסבך אותם

• הוסף לסימניות
גם לי יש 2 שקיות של סימילאק שהחברה שלחה לי, למרות שציינתי שאנו אוכלים רק מהדרין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;966993:
נראה לי שכדאי לא לפרסם עסק שקיבל מזון תמ''ל בחזרה, זה אסור לפי חוק ועלול לסבך אותם

לא נראה לי שניתן להפליל מישהו על סמך תגובה בפורום, אבל נכון שצריך להיזהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה