סימילאק / מטרנה TO GO

• הוסף לסימניות
כבר תקופה שאני מחפשת לקנות סימילאק טו גו שלב 1 ואני לא מוצאת.
חיפשתי כבר בהמון חנויות, פארמים, סופרים, מכולות וכו'.

אולי מישהי נתקלה במוצר הזה לאחרונה?
אני מעדיפה סימילאק, אבל גם מטרנה יהיה טוב.

תודה

• הוסף לסימניות
זה מעצבן באמת שאין, את יכולה להתקשר לסימילאק לבקש דוגמיות

• הוסף לסימניות
כבר התקשרתי ושלחו לי.
גם התקשרתי לשאול אותם אולי הם יודעים איפה יש להשיג, והם לא ידעו לענות לי.
זה מוצר שקיים, אבל כנראה חנויות לא מחזיקות אותו.

• הוסף לסימניות
מטרנה טו גו מצאתי ב"יינות ביתן" בירושלים.

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה מיותרת - מטרנה. (התינוק שלי אלרגי לחלבי).
רוצה לקנות? (שלב 2, נראה לי)

• הוסף לסימניות
יש לי מטרנה טוגו שלב 1 שקניתי ולא השתמשתי, ועברתי כבר לשלב הבא, אם זה יעזור לך אני בבני ברק
יכולה למכור לך ביותר זול מהחנות

• הוסף לסימניות
קניתי נדמה לי בשוק השומר או בנתיב החסד, אני כבר לא זוכרת, אני אחזור הביתה ואסדוק כמה עולה, נדמה לי שרשום על זה

• הוסף לסימניות
ראיתי טו גו של מטרנה בסנטר פארם בבני ברק ליד "יש" המרכז רימונים.

• הוסף לסימניות
יש לי 5 של סימילאק, אם תרצי, אני בירושלים
והמטרנה טו גו ראיתי גם בזול ובגדול וגם במעיין 2000 (ירושלים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chichichi;2005732:
והמטרנה טו גו ראיתי גם בזול ובגדול וגם במעיין 2000 (ירושלים)

אני אשלח אולי מישהו לקנות
תודה

ובכל זאת, מישהי אולי ראתה סימילאק טו גו?

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל בבקשה מידע
היכן ניתן להשיג כיום
מטרנה או סימילאק
אריזה קטנה או טו גו
למטרות גיבוי בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה