דרוש מידע סימלאק לא חלבי?

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
עבור תינוק רגיש לחלב.

• הוסף לסימניות
יש סימילאק איזומיל- צמחי.

• הוסף לסימניות
תודה,
היכן משיגים?
והאם זה באמת יותר טעים ממטרנה צמחית?

• הוסף לסימניות
לא טעמתי
אבל לדעתי זה פחות טעים
הבת שלי אוכלת איזומיל
דרך אגב,
אל תיהי בטוחה שהתינוק שלך רגיש לחלב
הבת שלי רגישה רק לחלבי של הסימילאק
את כל מוצרי החלב היא אוכלת רגיל בלי שום רגישות

• הוסף לסימניות
לא טעמתי
אבל לדעתי זה פחות טעים
הבת שלי אוכלת איזומיל
דרך אגב,
אל תיהי בטוחה שהתינוק שלך רגיש לחלב
הבת שלי רגישה רק לחלבי של הסימילאק
את כל מוצרי החלב היא אוכלת רגיל בלי שום רגישות
תודה!
הבת שלי בת 9 חד'..., אוכלת גבינה... אבל לא חלב. לדג' ארטיק חלבי, כולה פריחה...
עלינו על זה, כשבגיל 3 חד' נסיתי לתת לה מטרנה רגילה, ותוך כמה דק' נהיה פריחה על הפנים
ואחרי חצי שעה הקיאה.
עכשיו יונקת, כעת אני רוצה לעבור בהדרגה לתחליף חלב,
ומפחדת מהמטרנה החלבית, וכן מהסימילאק.....

• הוסף לסימניות
אני קניתי בברכל, אחרי שברשתות אחרות (כמו: נתיב החסד ואושר עד) לא מצאתי. לקח לביתי זמן להתרגל, אבל עכשיו אוכלת בשמחה (אצל המטפלת כמובן...)
שימי לב שיש 2 שלבים, עד גיל שנה ומעל גיל שנה.
אגב, גם שלי בת 9 חודשים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שזכור לי הורי היו קונים לאח שלי בבית מרקחת של מאוחדת עם כרטיס מגנטי והיה עולה להם פחות ממחיר בחנות, אין את זה בכל בית מרקחת -הם היו קונים בגאולה או בהטורים

• הוסף לסימניות
הוא יותר מסריח ממטרנה צמחית

את יכולה להתקשר לסימילאק ולבקש תלוש הנחה לפעם הראשונה, כי את רוצה לנסות אותם וכו'

• הוסף לסימניות
תודה לכולן...

• הוסף לסימניות
איזומיל נחשב יותר עדין. לוקח את החלק הפחות לא בריא של הסויה
אצלי ילדה שלא עלתה במשקל התחילה לעלות רק עם איזומיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה