כללי סימן מים

• הוסף לסימניות
איפה יש לי את האפשרות להוסיף סימן מים או X על קובץ שאני רוצה לשלוח ללקוח לדוגמא?
תודה

• הוסף לסימניות
סימן מים מאד הורס את ההתרשמות
את יכולה לשלוח ג'ייפג באיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1154751:
סימן מים מאד הורס את ההתרשמות
את יכולה לשלוח ג'ייפג באיכות נמוכה
כמה שאת צודקת!
מעודי לא שלחתי קובץ עם סימן מים,אבל לפני שבוע שלחתי ללקוח תמונה ענקית שעצבתי לו לקיר של בית כנסת, כדי שיביע דעתו\יעיר\יאיר וכו'.
הבנ"א לא חזר אלי,ולא ענה לטלפונים. היום תפסתי אותו והוא ענה: הא, כבר מודפס ותלוי!...
אני לא רוצה לחשוב איך זה יצא, אבל הוא הדגיש שהוא מאד מרוצה ויצא מהמם...:confused:

נראה לי שאם היה סימן מים הוא לא היה מדפיס בלי לבקש להוריד את זה קודם...

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף סימן מים כי כבר היו מיקרים מעולם שהדפיסו את התמונה באיכות הנמוכה והציגו את זה כמו התוצרים של צלמת X, וזה הורס את השם....

• הוסף לסימניות
לכן כותבים בראש ההודעה: סקיצה ראשונית (גם את לחכמולוגים זה נשמע שזה לא סגור) ושולחים לכידה של התמונה (עכשיו שידפיס :D )

• הוסף לסימניות
חברה, שכחתם מטרת האשכול, גפ"ן שאלה היאך עושים סימן מים, ואתם עסוקים אם עדוף להוסיף סימן מים או לא...

• הוסף לסימניות
תוסיפי בשכבה מעל X גדול, או תכתבי "דוגמא", בצבע לבן
תני לזה שקיפות של 60%
תפעילי את השכבה כשאת סוגרת ללקוח את הקובץ לדוגמא. אחר כך תכבי...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אגב, יכולים לפעול אוקשן של הדמיה ולשלוח רק את זה (וזהו מה שאני עושה תמיד)
ומרוויחים בזה שני דברים, 1. שאינו יכול להשתמש עמו. 2. שרואה את הפוסטר ביופיה כאילו הוא כבר בשימוש (מנסיון זה מונע כמעט כל מיני הערות מצד הלקוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה