סימניות מכרום - לתיקית מחשב (קיצור דרך לאתר)

• הוסף לסימניות
איך אני עושה מסימניות מגוגל כרום - לתיקית מחשב (קיצור דרך לאתר)

• הוסף לסימניות
תוריד את הקובץ הבא.
חלץ אותו.
לחיצה ימנית על הקובץ> מאפיינים.
תשנה את הכתובת לכתובת שאתה רוצה.
אישור.

קבצים מצורפים

• קיצור דרך לאתר.rar
    145 ביטים · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1702488:
תוריד את הקובץ הבא.
חלץ אותו.
לחיצה ימנית על הקובץ> מאפיינים.
תשנה את הכתובת לכתובת שאתה רוצה.
אישור.

את זה אני מכיר
יש לי הרבה סימניות אני רוצה להוריד את הכל לקיצורי דרך מתיקית מחשב ולמחוק אותם מהכרום השאלה איך אני עושה את הכל במקש אחד - ולא להוריד אחד אחד ואחכ למחוק מהכרום

• הוסף לסימניות
כנס ל chrome://bookmarks/
תלחץ על ארגון
יצא לקובץ HTML
יש לך את כל הסימניות בדף אינטרנט

• הוסף לסימניות
בכרום צמוד לכתובת מופיע דף קטן. ניתן לגרור אותו לתיקייה מסויימת והוא ייצור קיצור דרך.

• הוסף לסימניות
הדרך הכי פשוטה באמת כאמור לגרור את הסימון של הדף או המנעול אם זה אתר מאובטח
כ''כ יש בכלים נוספים אפשרות ליצור חלון של הדף כמו אפליקציה של האתר המבוקש. "צור קיצור דרך ליישום"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה