כללי סימני חיתוך בפ"ש

• הוסף לסימניות
יש לי קבצים בפ"ש או jpg האם יש דרך קלה להוסיף סימני חיתוך ובליד? או שאני צריכה לפתוח קובץ באינדיזיין לפי גודל כל קובץ ומשם להדפיס?
בפקודת הדפסה בפוטו שופ , אני לי מוצאת הגדרה של custom, אלא רק גדלים מוכנים-a4, a3 וכד'.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כדאי לייצא מההדפסה של פוטושופ.
זה לא מקובל, וכנראה לא בכדי.
א. זה הרבה יותר כבד (לפי זכרוני)
ב. את בעצמך אומרת שאין את כל האופציות.
הכי כדאי זה לסגור דרך אינדיזיין, באקספורט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;836306:
לדעתי לא כדאי לייצא מההדפסה של פוטושופ.
זה לא מקובל, וכנראה לא בכדי.
א. זה הרבה יותר כבד (לפי זכרוני)
ב. את בעצמך אומרת שאין את כל האופציות.
הכי כדאי זה לסגור דרך אינדיזיין, באקספורט.
בהצלחה

מצטרף להמלצה, הדפסה מPSD הרבה יותר כבר ומסורבל, וגם לוקח יותר זמן בד"כ...

• הוסף לסימניות
מדובר בתמונה, ולכן רציתי לסגור אותה מפ"ש כjpg.
אך כרגע השתנתה הדרישה-
אני צריכה להביא את התמונה לאינדיזיין לקובץ שיותר גדול מגודל התמונה, להוסיף לתמונה סימני חיתוך, ולסגור כpdf . האם יש אפשרות להוסיף סימני חיתוך לאובייקט בתוך אינדיזיין?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה