מידע שימושי סימפיוליזיס

וגם, אשמח לשמוע אם ידוע למישהי על החזרים מהקופה או ביטוחים אחרים, לטיפולי אוסטיאופטיה וכד

וגם, אשמח לשמוע אם ידוע למישהי על החזרים מהקופה או ביטוחים אחרים, לטיפולי אוסטיאופטיה וכד
יש כאלו שמוציאות קבלה כקורס הכנה ללידה (ויחד עם זאת משלשות את המחיר שלהן).
לי אוסטאופתיה לא עזרה

התפרסמה שבוע שעבר כתבה ב'בתוך המשפחה' עם הרבה מאד ידע לעזרה מניעה וטיפול, בדיוק על זה.
יש קבוצה במייל שמרכזת המון מידע , אפשר להצטרף אליהם (אין לי את המייל שלהם)

המספר המעודכן של דבורה הלברשטט - של הקליניקה - 035758144
צריך להקשיב עד הסוף - עד שהשיחה מועברת לתא קולי, להשאיר הודעה ומזכירה אמורה לחזור.

למישהיא יש המלצה /דיס על אוסטופת בב''ב דרך מאוחדת והאם עזר ?

ואני עוד לפני שידעתי שאני בהריון התחילו לי כאבים מזה הבנתי שאני בהריון כשהגעתי לרופא בשבוע 20 אז הוא אומר לי ממתי הכאבים אמרתי לו מלפני 20 שבועות הוא לא ממש הבין אבל לא יכל להתוכח עם המציאות!!!
באיזה קופה את? תוכלי לכתוב לי שם שלו?
אגב, הוא עשה לך בדיקה גופנית?

מבקשת עיצה מהמנוסות כאן
הרופא אבחן לי סימ' ברמה קלה
אחרי שהגעתי אליו עם כאבים בלי יכולת ללכת כל תזוזה כאבה לי
הרופא לא התרגש אמר שאין מה לעשות רק משכחי כאבים
כרגע המצב הוא שאני יכולה ללכת לאט. ואחרי ישיבה על הכסא בעבודה 7 שעות,אחרי מאמץ בנקיון הבית או הליכה מרובה הכאבים מחמירים
לפי מה שכתבתם יש לי מה לחשוש מהלידה? האם יש צורך באורטופד?
אני יכולה להמשיך כרגיל למרות הכאבים או שזה מסוכן תנועות מסוימות?

מבקשת עיצה מהמנוסות כאן
כרגע המצב הוא שאני יכולה ללכת לאט. ואחרי ישיבה על הכסא בעבודה 7 שעות,אחרי מאמץ בנקיון הבית או הליכה מרובה הכאבים מחמירים
ברור שעדיף לטפל עכשיו כי עלול להחמיר חלילה.
ב"ה אין לי ניסיון אבל לכי לראש האשכול תמצאי מידע.

מבקשת עיצה מהמנוסות כאן
גם אני הייתי עם סימפי' קל .. הייתי אצל דבורה עם הדולה שלי והיא נתנה לנו הנחיות ללידה
אין לך מושג כמה זה משמעותי . זאת היתה הלידה הכי קלה מבחינת הכאב של הסימפי' וההתאוששות אח"כ לגמרי אחרת.
אם לא מודעים להגבלות שצריך להקפיד עליהם עד 6 שבועות אחרי לידה- הסימפי' הולך ומחמיר חלילה להריונות הבאים.
ישהיה בהצלחה ובקלות.

מבקשת עיצה מהמנוסות כאן
גם אני הייתי עם סימפי' קל .. הייתי אצל דבורה עם הדולה שלי והיא נתנה לנו הנחיות ללידה
אין לך מושג כמה זה משמעותי . זאת היתה הלידה הכי קלה מבחינת הכאב של הסימפי' וההתאוששות אח"כ לגמרי אחרת.
אם לא מודעים להגבלות שצריך להקפיד עליהם עד 6 שבועות אחרי לידה- הסימפי' הולך ומחמיר חלילה להריונות הבאים.
שיהיה בהצלחה ובקלות.

שיהיה בהצלחה ובקלות.

מי יודעת מה עושים לכאבים?
פיזיוטרפיה רצפת אגן!!!!!!! ולאו דווקא של הקופה!! תנסו פזיו פרטי זה כסף אך שווה זהב!!! מומלץ בחום! לא צריך לסבול כשיש פתרונות להקל על הכאב !!!!

פיזיוטרפיה רצפת אגן!!!!!!! ולאו דווקא של הקופה!! תנסו פזיו פרטי זה כסף אך שווה זהב!!! מומלץ בחום! לא צריך לסבול כשיש פתרונות להקל על הכאב !!!!
רק לאזן-
עשיתי פיזיו והתמדתי.
לא ראיתי שעזר במשהו. אי אפשר לדעת עד כמה יותר יכולתי להידרדר... אבל על פניו לא עשה כלום.
מה שגיליתי שעזר לי באופן מפתיע היה דוקא כן ללכת כל יום קצת. עם כל הכאב והסבל, הליכה איטית של מאה מטר כל יום הקלה על הכאב.

יש מישהי שמכירה אתה חגורה של אוריאל 17?
יעילות?
ממתי מותר ?

יש מישהי שמכירה אתה חגורה של אוריאל 17?
יעילות?
ממתי מותר ?
אני חושבת שזה הדגם שהיה לי
זה לא הדגם שמיועד לנשים בהיקף קטן?
השתמשתי החל משבוע 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה