סימפיליוזיס

• הוסף לסימניות
מי שהמילה הזו אומרת לה משהו...

ומכירה דרכים להקל / לטפל... אשמח לשמוע כל דבר (באישי)

תודה!!

• הוסף לסימניות
צ"ל "סימפיזיוליזיס"
מנסיוני ה:eek::eek::eek:
ועד כמה שהבנתי בשעתו (אפילו מאחיות במוקד שחוו את זה בעצמן):
אין מה לעשות!
הפתרון היחיד הוא:;)
אצלי, רק הרדמה אפידורלית הצליחה לעצור את הסיוט הזה בשעת השפעתה,
תתכונני לטווח החלמה של כמה שבועות (לפחות) גם אחרי...:rolleyes:
(לי, באופן אישי, אפילו זריקת וולטרן אחרי... לא השפיעה!:mad: רק כעבור חודשיים בערך התפטרתי מזה [כמעט] לגמרי.)
מאחלת לך שאצלך זה יגמר יותר מהר ובשעה טובה!

הייתי שמחה לו יכולתי לבשר לך בשורות משמחות מאלו, נחמה קטנה יש לי בכל אופן - הלוואי שכל הכאבים שלנו יהיו בנסיבות משמחות!

• הוסף לסימניות
כואב מאד!!
לעידוד- עבר לי מיד אחרי הלידה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה עובר, זו פעם שניה וכואבת יותר...
אני כן מחפשת מי שהצליח להקל - מנסיון..
שלחו לי באישי כמה עצות, אבדוק אותם.. אבל אם יש מי שמכיר מקרוב עזרה מוצלחת.. אשמח מאד.

בריאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה