סין, יפן ומה שביניהן.

• הוסף לסימניות
מכירים את הדגם הזה?
Canon PowerShot SX600 HS

אז ככה-
באירופה הוא נמכר ורשום עליו - מיוצר ביפן.
כאן בארץ יש את (אמורה להיות) אותה מצלמה, אבל - מיוצרת בסין.

מה הסיפור של זה?
מה זה אומר?
מה עדיף לקנות... יש הבדל?

• הוסף לסימניות
הקפצה - חשוב לי.
מישהו יודע משהו בעניין?

• הוסף לסימניות
בד"כ תוצרת יפן איכותית יותר. אבל צריך לבדוק- לא מחייב.

• הוסף לסימניות
איפה כתוב מיוצר בסין על המצלמה ממש או על האריזה מבחוץ?
תבדקי,עברתי יום לחוץ באילת כשראיתי בבוקר על האריזה מדבקה ארץ ייצור:סין ונהיה לי רע,הלכתי לטייל בלב כבד...ה' שלח לי תייר עם D800 ובסימני ידיים ביקשתי ממנו לבדוק איפה כתוב ארץ ייצור וחזרתי בערב לחנות לבדוק מה כתוב על המצלמה שלי וזה היה מיוצר ביפן,קניתי בשמחה רבה.

• הוסף לסימניות
מה שקובע תמיד זה מה שרשום על המצלמה ולא על האריזה.

• הוסף לסימניות
יש מוצרים שמיוצרים בסין באיכות שלא נופלת מיפן..
אם חברה מספיק רצינית עומדת מאחורי המוצר אין מה לחשוש.

מה שקובע זה בקרת האיכות של היצרן
זה לא שלפועל הסיני נפלו מהשולחן כמה פיקסלים והוא לא טרח להתכופף להרים אותם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה