סינונים סינון אינטרנט אתרוג

• הוסף לסימניות
לגבי מעצבת פנים, זה מסובך.

פינטרס לא נפתח בכלל. הרבה אתרים של תמונות חסומים באופן גורף.
פינטרס פתוח - אם לא תבקש/י שיפתחו לך
היו הרבה דברים שדיברתי איתם טלפונית ואחרי בדיקת תוכן פתחו לי
נטפרי עובדים על בינה , ולכן פותחים אתרים ובתוך האתר מסננים תמונות ספציפיות בעיתיות. בשונה מאתרוג שאין לו את היכולת הזו ולכן חוסם אתרים שלמים.

לצערי הרב יש באתרוג הרבה אתרים כמו אלי אקספרס וכד' שהאתר פתוח ויש תמונות שלכל הדעות בעיתיות מאוד מאוד .
ממש כך
מה שכן אפשר לחסום תמונות נשים וכשצריך לפתוח עם סיסמא

• הוסף לסימניות
אם אני צריכה וואטסאפ על המחשב -
וגם לעיצוב פנים\אדריכלות,
איזה סינון מומלץ?

• הוסף לסימניות
אם אני צריכה וואטסאפ על המחשב -
וגם לעיצוב פנים\אדריכלות,
איזה סינון מומלץ?
לי יש סינון של אתרוג. והתקנתי וואטסאפ על המחשב. אבל זה היה לפני שחידשו את האתר, והחמירו את הסינון,
הבעיה של אתרוג זה שהוא חוסם אתרים שלמים באופן גורף, אבל במה שפתוח (לפי בחירה של המשתמש) יכולות להופיע גם תמונות לא מתאימות. כמו באתרי קניות, או בנקים... וזה מעצבן.
לא מכירה את נטפרי, שם זה שונה?

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שעובד בעיצוב פנים \ לומד
ויכול להמליץ מנסיון?

• הוסף לסימניות
לי יש סינון של אתרוג. והתקנתי וואטסאפ על המחשב. אבל זה היה לפני שחידשו את האתר, והחמירו את הסינון,
הבעיה של אתרוג זה שהוא חוסם אתרים שלמים באופן גורף, אבל במה שפתוח (לפי בחירה של המשתמש) יכולות להופיע גם תמונות לא מתאימות. כמו באתרי קניות, או בנקים... וזה מעצבן.
לא מכירה את נטפרי, שם זה שונה?
מאוד.
גם בתוך אתרים שפתוחים אף תמונה לא נפתחת לפני שהיא נבדקת, (ולפעמים זה ברמה מעצבנת ודבילית)

• הוסף לסימניות
הבנתי שבסינון אתרוג אחרי שקיבלו הכרה מחדש ממי שמתטרף מקבל תשתית + סינון בחינם
זה נכון?

• הוסף לסימניות
הבנתי משהו מהבד"ץ והם עושים הטבות למי שמצטרף- לא שמעתם משהו?
אני לא באתרוג רק רואה כל הזמן על ההכשר שלהם בד"ץ בני ברק

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות על אתרוג שבחיפוש לא מצאתי.
1. נכנסתי לאתר תמונות, לדוגמא שאטרסטוק, ויש תמונות שלא נבדקו עדיין, תוך כמה זמן זה יפתח?
2. תמונות נשים לא נפתח בכלל? אם אני צריכה תמונה מסוימת, יש מצב לבקש? תוך כמה זמן יש מענה לכאלו דברים?
תודה.

• הוסף לסימניות
פינטרס לא נפתח בכלל. הרבה אתרים של תמונות חסומים באופן גורף.
מוסיפים לרשימה האישית כל אתר שרוצים לפתוח-
ואם הוא בסדר פותחים לך אותו.
מלאאא תמונות של נשים!!!!!
בעיקרון באתרוג רוב התמונות שיש חסומות. אם רוצים לפתוח תמונות-
יש אפשרות לזמן מוגבל (הכי הרבה 16 שעות) ואז זה חוזר למצב המקורי- בלי תמונות כלל.

• הוסף לסימניות
2. תמונות נשים לא נפתח בכלל? אם אני צריכה תמונה מסוימת, יש מצב לבקש? תוך כמה זמן יש מענה לכאלו דברים?
חדש מהשבוע האחרון,
יש באתרוג מצב חדש נקרא "מסלול מתחם נשים", ניתן להירשם אליו נשים בלבד (מגישים בקשה ונציגה מתקשרת לברר), ואז אפשר דרך האזור האישי לעבור לזמן מוגבל ונפתחים יותר תמונות כולל נשים עד גבול מסויים,

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
יש עכשיו הרבה פרסומים שלהם עם סיבים אופטים וכו'
אני כיום בנטפרי יש ענין ועדיפת לעבור?
אשמח מאוד לכל בדל מידע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה