סינון אינטרנט במחשב

• פותח הנושא DASS1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברצוני לדעת מהו סינון האינטרנט המומלץ למחשב שמתחבר לרשת סלולארית ללא סינון ע"י נקודה חמה.
אשמח לשמוע את הצדדים השונים על נטפרי/נתיב/אתרוג.

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
ברצוני לדעת מהו סינון האינטרנט המומלץ למחשב שמתחבר לרשת סלולארית ללא סינון ע"י נקודה חמה.
אשמח לשמוע את הצדדים השונים על נטפרי/נתיב/אתרוג.

בתודה מראש.
מה אתה מתכוון מומלץ?
אם מצד הטכני שבדבר, כולם אותו דבר. [בנטפרי אתה עושה את זה דבר אראל, ובשאר החברות דבר החברה ישירות. ובכל זאת נטפרי יוצא יותר זול].
אם מצד רמת הסינון, נטפרי הכי טוב ללא כל פקפוק. אם כי גם סינונים אחרים די טובים, וישנם שנטפרי כבד להם מידי, אז יש את כל השאר.

• הוסף לסימניות
מה אתה מתכוון מומלץ?
אם מצד הטכני שבדבר, כולם אותו דבר. [בנטפרי אתה עושה את זה דבר אראל, ובשאר החברות דבר החברה ישירות. ובכל זאת נטפרי יוצא יותר זול].
אם מצד רמת הסינון, נטפרי הכי טוב ללא כל פקפוק. אם כי גם סינונים אחרים די טובים, וישנם שנטפרי כבד להם מידי, אז יש את כל השאר.
שאלתי האם ניתן לשים סינון על הרשת הסלולארית שלי שמסופקת ע"י הוט מובייל? או שאני חייבת סינון ע"י תוכנה על המחשב?

• הוסף לסימניות
נתחיל עם זה שבאתרוג/רימון לא מכיר אופציה כזו.
בנטפרי זה דורש VPN שלפי מה שכתבו פה כמה פעמים לא נותנים לכל אחד אלא רק אחרי הסבר למה זה דרוש לו ולא יכול לקחת ספק שעובד עם נטפרי.
על נתיב אני לא יודע להמליץ או לא, אבל הם היחידים שעובדים רשמית בשיטה המתאימה מבחינה טכנית למצב הזה. כיון שהם סינון ברמת מחשב ולא ברמת ספק.

• הוסף לסימניות
שאלתי האם ניתן לשים סינון על הרשת הסלולארית שלי שמסופקת ע"י הוט מובייל? או שאני חייבת סינון ע"י תוכנה על המחשב?
אם הרשת מסופקת באופן ישיר ע"י חברה שאיננה תומכת בסינון, אין דרך לעשות סינון בלי להתקין תוכנה על המחשב (אא"כ ע"י ראוטר סים שתומך בVPN, שאז מתקינים את הVPN ע"ג הראוטר)

אולי אתה רוצה שהרשת תישאר הוט מובייל כי שם יש ל קליטה טובה יותר? כי יש ספקים שנותנים נטפרי עם הוט מובייל

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הכוונה, אני ינסה לענות בכל זאת.
דבר ראשון אני מדבר על סינון של מחשבים ולא של סלולר משום שאני לא מבין בסלולר. [אולי יש אבל אני לא מבין].
במחשבים: אז ככה, תמיד אפשר לשים את הסינון על המחשב. גם את הסינון של נטפרי וגם את הסינון של אתרוג\רימון\נטספרק וכו'. [העיר avim10 נכונה שצריך אישור מנטפרי בשביל VPN אבל זה דווקא אם רוצים לחסוך בכסף ולשלם רק 20 ש"ח בחודש, אבל אם מסכימים לשלם עוד 15 ש"ח בחודש בסה"כ 35 ש"ח על סינון, [שכל הסינונים האחרים עולים יותר אם אני לא טועה] אז משלמים 20 ש"ח לאראל ו15 לנטפרי וכך לא צריך אישור מאף אחד, [אם כי, אם עושים את זה, חובה לשים וויפרי על המחשב, שזה אומר שאפשר לגלוש רק דרך נטפרי, כי אם לא שמים וויפרי המחשב לא חסום בכלל, אלא יש לו אופציה להיות מסונן וכו', ניתן לבקש מאראל בזמן שהם מתקינים את הVPN שיתקנו וויפרי].
לגבי סינון על ספק, כמעט כל החברות תומכות בזה, אבל לא דרך החברה ישירות אלא דרך ספקים, 019 היא החברה היחידה שעובדים עם נטפרי ישירות [כפי הידוע לי].
את כל המחירים וכו', ניתן לראות בספקים ומחירים נטפרי.
שבת שלום וכל טוב.
נ.ב. כל הנ"ל נכתב על פי הידע הידוע לי ללא כל אחריות.

• הוסף לסימניות
אני מתענינת גם באותו נושא
הענין הוא כך: יש לי סינון של נטפרי על הספק אבל ישנם זמנים שאני צריכה להתחבר מהמחשב לרשת אחרת, שאנה מסוננת
ולכן אני רוצה שיהיה לי סינון ברמת המחשב גם.
מה האפוציה הטובה, שלא תגרום לאיטיות כאשר אני מחוברת לנטפרי?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מתענינת גם באותו נושא
הענין הוא כך: יש לי סינון של נטפרי על הספק אבל ישנם זמנים שאני צריכה להתחבר מהמחשב לרשת אחרת, שאנה מסוננת
ולכן אני רוצה שיהיה לי סינון ברמת המחשב גם.
מה האפוציה הטובה, שלא תגרום לאיטיות כאשר אני מחוברת לנטפרי?
תודה!
יש תוכנה של נטפרי שיושבת על המחשב ומסננת גם שאתה מחובר לרשת לא מסוננת

• הוסף לסימניות
אבל ראיתי שכתבו שזה רק באישור מיוחד וכו
לא הבנתי מדוע רק באישור מיוחד, וגם- מה זה אומר מיוחד? מה אנ יצריכה להגיד כדי שיתנו לי את זה?
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אבל ראיתי שכתבו שזה רק באישור מיוחד וכו
לא הבנתי מדוע רק באישור מיוחד, וגם- מה זה אומר מיוחד? מה אנ יצריכה להגיד כדי שיתנו לי את זה?
אשמח לשמוע
אייך שהבנתי זה כבר לא רק באישור מיוחד
וגם אם כן
תשלחי להם פניה תגידי להם שאת עובדת במקום שאין סינון
מקווה שיקשיבו לך

• הוסף לסימניות
אבל ישנם זמנים שאני צריכה להתחבר מהמחשב לרשת אחרת, שאנה מסוננת
צריך פירוט מה הכוונה, האם אתם מביאים את המחשב לעבודה ומתחברים לרשת של העבודה, וזה לא נטפרי?

• הוסף לסימניות
כן בדיוק, מתחברת מהמחשב לסים של העבודה, כאשר אני עודת לא מהבית, וזה קורה לפעמים
נטפרי לא נותנים מענה, הם אומרים לי שיש אפשרות רק להתקין את הוויפרי שחוסם לחלוטים את האפשרות להתחבר לרשת אחרת שאינה של נטפרי

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת