- הוסף לסימניות
חיבור בשולחן עבודה מרוחק למחשב של העבודה?מתחברת מהמחשב לסים של העבודה
חוששני שהם לא בדיוק הבינו במה מדובר, כמונינטפרי לא נותנים מענה
חיבור בשולחן עבודה מרוחק למחשב של העבודה?מתחברת מהמחשב לסים של העבודה
חוששני שהם לא בדיוק הבינו במה מדובר, כמונינטפרי לא נותנים מענה
1. אולי הסינון של נתיב כן יעבוד עם נטפרי, היינו לעשות מנוי לנתיב שזה כולל התקנת התוכנה שלהם על המחשב (מנוי עולה 35+ שח)לא חיבור בשולחן עבודה, אלא חיבור אינטרנט רגיל באמצעות סים פרוץ
לא חיבור בשולחן עבודה, אלא חיבור אינטרנט רגיל באמצעות סים פרוץ
התכתבתי עם נטפרי כמה פעמים, הם מתעקשים שאין להם מענה לזה, והאפשרות היחידה היא לרכוש סים שלהם
לא עזרו כל הסברי שאני רוצה הגנה ברמת המחשב, כדי שלכל רשת שאני אגלוש אני אשאר מוגנת
בקשר לאתרוג- בררתי איתם ואף ניסיתי להתקין את התוכנה שלהם אבל זה לא עובד עם נטפרי
כך שבינתיים אין לי כל פתרון
אשמח מאד להצעות, מנסיון
אני מעוניין בכזו תוכנה שהמחשב שלי יוכל להתחבר רק לנטפרי או אתרוג היתכן ? 0553190811תוכנת שכוללת VPN לאתרוג/רימון ומונעת גישה לרשת בלעדיו
יש לנטפרי וייפרי 3אני מעוניין בכזו תוכנה שהמחשב שלי יוכל להתחבר רק לנטפרי או אתרוג היתכן ? 0553190811
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים