דרוש מידע סינון אינטרנט ברמת הסים (SIM)

• הוסף לסימניות
האם יש סינון אינטרנט שמסופק מהכרטיס סים? כך שאני יוכל גם להשתמש בו עם ראוטר של סים ולקלוט עם כמה מכשירים, וגם להכניס לטלפון חכם ולהשתמש לוייז כמו סים רגיל והכל יהיה מסונן?

• הוסף לסימניות
ברור.
עד כמה שזכור לי, יש לכל חברה.

זה סים של נט-סטיק.

יש לנטפרי, אתרוג, ולדעתי גם לנתיב.

לגבי להכניס לטלפון חכם, לא יעבוד לך השיחות וSMS, וצריך לדעת מה להגדיר.
יתכן אף שהם מגבילים את האפשרות הזאת, ותוכל רק ע"י וייפיי.

• הוסף לסימניות
לגבי להכניס לטלפון חכם, לא יעבוד לך השיחות וSMS, וצריך לדעת מה להגדיר.
יתכן אף שהם מגבילים את האפשרות הזאת, ותוכל רק ע"י וייפיי.
תודה,
אני מבין שלכאורה הטלפון חכם יוכל להתחבר בוייפי לראוטר, אבל לא בטוח שאני אוכל להכניס את הסים לטלפון והוא יתן לי וייז (אני לא צריך שיחות וSMS).
הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
תודה,
אני מבין שלכאורה הטלפון חכם יוכל להתחבר בוייפי לראוטר, אבל לא בטוח שאני אוכל להכניס את הסים לטלפון והוא יתן לי וייז (אני לא צריך שיחות וSMS).
הבנתי נכון?
נכון, ספציפית לגבי הוויז תוודא שזה פתוח בסינון בכלל...
זה שהאתר פתוח לא אומר שגם באמצעות האפליקציה זה יהיה פתוח.

(אבל לא לשכוח שכל עוד שהמכשיר עצמו לא כשר אז עם סים כשר זה רק כשר בכאילו..)

• הוסף לסימניות
לכאורה סים של נטפרי עונה על הדרישות שלך לא יודע אבל איך מסתדרים בטלפון החכם אין לי נסיון.
נכון, ספציפית לגבי הוויז תוודא שזה פתוח בסינון בכלל...
זה שהאתר פתוח לא אומר שגם באמצעות האפליקציה זה יהיה פתוח.

(אבל לא לשכוח שכל עוד שהמכשיר עצמו לא כשר אז עם סים כשר זה רק כשר בכאילו..)
יש לנטפרי תוכנת חסימה גם לטלפון חכם.

• הוסף לסימניות
התקשרתי לנטפרי ואתרוג,
נטפרי- אפשר לחבר כמה מחשבים, יש לפעמים אפשרות לסדר שיעבוד גם על הסמארטפון [נראה לי משהו שנקרא תעודת אבטחה] אבל זה בלי וואטסאפ גם לא על המחשב.
באתרוג זה רק סים אחד שמחובר למחשב אחד וזהו, אי אפשר להתחבר לסים אחד עם כמה מחשבים, וודאי לא יעבוד בטלפון.
יש מצב שלא בדיוק הבנתי או שמי שענה לא ידע הכל [לפעמים יש הרגשה כזאת], אבל זה מה שהבנתי כרגע.
אם מישהו יודע יותר מזה או שתעיתי, אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
@ידידה שמשון
אם זה לאינטרנט מסונן אז חסימה ברמת סים יש רק לנטפרי ולא לאתרוג ושאר מי שהזכרת.

אם אתה צריך סים רק לוויז יש בעוד חברות.

• הוסף לסימניות
הי אני מקפיץ. יש אינטרנט מסונן ברמת הסים? ולא ברמת המכשיר?
כבר ענו שכן, קונים סים עם סינון של נטפרי. רק שאי אפשר להכניס אותו למכשיר חכם, אלא במקרים מיוחדים אפשר לקבל מהם אישור ויפתחו את זה בהגבלות מסויימות. צריך לדבר איתם.

• הוסף לסימניות
הסים של נתפרי יוכל לעבוד בעיקרון בכל מכשיר, אבל - האפליקציות לא יעבדו בכלל.
רק דפדפן.
לגבי וייז - יש להם פיתרון לזה

• הוסף לסימניות
לגבי הסים של נטפרי, אם אני מתקין אותו על טלפון חכם, אפליקציות כמו בנקים דלק וכו' יעבדו או שרק וייז,
ואם לא אז איזה חסימות יש על הסים [ולא על הפלאפון], שכן יש שם אפליקציות כאמור לעיל שכן נפתחות,
אשמח לתשובה בעניין,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לגבי הסים של נטפרי, אם אני מתקין אותו על טלפון חכם, אפליקציות כמו בנקים דלק וכו' יעבדו או שרק וייז,
ואם לא אז איזה חסימות יש על הסים [ולא על הפלאפון], שכן יש שם אפליקציות כאמור לעיל שכן נפתחות,
אשמח לתשובה בעניין,
תודה רבה.
לא יעבוד עד שתתקין אישורי אבטחה
אם תצליח להתקין (יש הוראות) יעבוד מצוין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה