בקשה סינון אינטרנט בשלט של רחפן

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על סינון תוכן לרשת האינטרנט,
חוץ מסינון של נטפרי, רימון והסינון הבסיסי של חברות התקשורת.

אפרט בקצרה את העניין:
קניתי רחפן מקצועי שמגיע עם שלט מובנה.
השלט הוא בעצם טאבלט שנעול על התוכנה של החברה
המפות של החברה מבוססות על google maps, ככה שאפשר להתחבר דרכן לדפדפן,
אני מחפש סינון שיושב על הרשת (למיטב הבנתי אין אפשרות להתקין חסימה על השלט עצמו),
מבדיקה מקיפה ויסודית שביצעתי, הסינון של נטפרי תוקע את התוכנה, הסינון של רימון הוא תוכנה על המכשיר - לא רלוונטי, והסינון של חברות התקשורת לא מספיק.
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
צריך לזה פיתרון דחוף!!!
אן על זה מודעות בציבור ואני מכיר כאלה שהשתמשו בזה בתמימות וזה הרס להם את החיים

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת לומר זה מבחינת רימון ואתרוג:
רימון - זה גם ספק רק שבמקרה שלך לא בטוח שזה יהיה יעיל, מכיוון שהספק מוגן ברמת XXX ועל המכשירים ברשת מתקינים אפ' שמאפשרות להגדיר את ההגנה פר מכשיר (לא חובה להתקין את האפ').
אתרוג (ספק) -
באתרוג מכשירים חכמים אינם מתמכים ברשת אך שימוש בדפדפן לרב כן יתאפשר (אין להם התחייבות על זה ולכן מומלץ לבדוק קודם על רשת כזו כדי לראות אם אכן זה יעיל) אפ' לא יפעלו.

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה עבור חבר, האם מישהו יודע (מנסיון) אם יש אפשרות לחסום את הווי פי בשלט חכם rc2 של dji?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה