סינון אינטרנט - לאנשי UX/UI ופיתוח אתרים ואפליקציות - איזה?

לצורך עבודה שוטפת ויעילה, על איזה סינון הינכם ממליצים לאנשי UX/UI, מתכנתים ומעצבי אתרים ואפליקציות?

• אתרוג

הצבעות: 0 0.0%
  • נט-נקי

הצבעות: 1 5.0%
  • נטפרי

הצבעות: 5 25.0%
  • נתיב

הצבעות: 3 15.0%
  • רימון

הצבעות: 6 30.0%
  • K9

הצבעות: 1 5.0%
  • ללא סינון אינטרנט

הצבעות: 6 30.0%

• סה"כ מצביעים
    20
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לשמוע על סינון אינטרנט מוצלח,
  • שאפשר לעבוד איתו עם לקוחות,
  • ואינו חוסם אתרים בלי סיבה.
  • שאינו חוסם תמונות שמופיעות בהן נשים, אא"כ:
  • שחוסם תמונות לא ראויות
  • שאינו פוגם או מפריע להעלאת אתרים לאוויר בכל דרך
  • שחנויות האפליקציות של iOS / Android - פתוחות.
אשמח שיענו אנשי UX/UI, שעובדים גם עם המגזר הכללי.
המלצות / דיס המלצות לעוסקים במקצוע זה.

תודה רבה מראש!
העניין דחוף לי.

תודה,

אסתר.

• הוסף לסימניות
מרוצה מאד מנטפרי
אין ולא יהיה כזה סינון, כזו רמה של פיתוח, כזה שירות, התאמה מצויינת למעצב ולבונה אתרים (כמובן למי שמעוניין בסינון).
הם כל הזמן משתדרגים מאחורי הקלעים, עוד ועוד אתרים נפתחים (ביהנס, פינטרטס... מי חלם על זה?? אני ...:rolleyes:)
הסינון הכי פתוח והכי מסונן (שלא לצורך פרנסה הוא קצת מאד פתוח-וקיפדיה וכד')

באופן כללי בעת בנית אתר אני מבקשת פתיחה מלאה של האתר כולל התמונות לזמן קצוב

המערכת שלהם כוללת חסימת אתרים אישית, זמנית וכד' שזו מעלה נוספת בשבילי
המערכת נבנתה ע"י אנשים אכפתיים ומסורים גאונים ומוכשרים שבאים מתחום הפיתוח
וזו התוצאה.

בקיצור,
נטפרי-כל מה שטוב בסינון והרבה הרבה מעבר!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מרוצה מאד מנטפרי
אין ולא יהיה כזה סינון, כזו רמה של פיתוח, כזה שירות, התאמה מצויינת כלל הניתן למעצב ולבונה אתרים (כמובן למי שמעוניין בסינון).
הם כל הזמן משתדרגים מאחורי הקלעים, עוד ועוד אתרים נפתחים (ביהנס, פינטרטס... מי חלם על זה?? אני ...:rolleyes:)
הסינון הכי פתוח והכי מסונן (שלא לצורך פרנסה הוא קצת מאד פתוח-וקיפדיה וכד')

באופן כללי בעת בנית אתר אני מבקשת פתיחה מלאה של האתר כולל התמונות לזמן קצוב

המערכת שלהם כוללת חסימת אתרים אישית, זמנית וכד' שזו מעלה נוספת בשבילי
המערכת נבנתה ע"י אנשים אכפתיים ומסורים גאונים ומוכשרים שבאים מתחום הפיתוח
וזו התוצאה.

בקיצור,
נטפרי-כל מה שטוב בסינון והרבה הרבה מעבר!!

תודה רבה אלבומים!

כמה עולה פתיחה מלאה של אתר בבנייה, ומה נדרש ע"מ להשיגה?
האם את עובדת גם עם אנשים מהמגזר הכללי?
כיצד את מסתדרת עם רכישת תמונות שמופיעה בהן אישה?
מה את עושה כשלקוח שולח לך אפיון / חומר בלינק שאינו פתוח לך?

• הוסף לסימניות
@mat אשמח לתגובתך,
והאם יש אילו שהן מגבלות למעצב UX/UI שעובד עם כל המגזרים.
ומה רמת הגמישות שיש למערכת עבור אנשי מקצוע אלו?

• הוסף לסימניות
תודה רבה אלבומים!

כמה עולה פתיחה מלאה של אתר בבנייה, ומה נדרש ע"מ להשיגה?
האם את עובדת גם עם אנשים מהמגזר הכללי?
כיצד את מסתדרת עם רכישת תמונות שמופיעה בהן אישה?
מה את עושה כשלקוח שולח לך אפיון / חומר בלינק שאינו פתוח לך?

אסתר יקרה, אין כזה דבר סינון אמיתי ללא סינון.
אין מה לעשות. את רוצה סינון ותמונות נשים? יש הרבה סינונים שההגדרה שלהם ממש לא מתקרבת למסונן ושם את יכולה לקבל הכל, חופשי על הבר.
הכל עובר דרך המסננת, או לחילופין תקוע עוד לפני הכניסה אליה...

בנטפרי עושים הכל כדי שיהיה גם מסונן אבל גם פתוח ככל הניתן.
יצא לי לעבוד עם אנשים מהמגזר הדתי לא החילוני, כך שהסתדרנו מצויין.
לגבי לינק של לקוח שלא פתוח, לנטפרי המסורים יש גוי שמוריד דברים כאלו לצרכים מסויימים עבורנו.
לא מסתדרת בעצמי עם רכישת תמונות אישה, כשהיה לי צורך ביקשתי מהלקוחה עזרה. (שוב לא היו לי לקוחות ממגזרים כללים, אבל אני מניחה שהייתי מסתדרת)

כמובן צריך מעט זמן להסתגל למערכת, אבל אח"כ הכל כל כך חלק, שפשוט לא מאמינים שקיים כזה דבר.
וכן צריך קצת כח סבל ומעט התפשרות על דברים שבתחילה נראים חיוניים מאד בשביל סינון איכותי. בית נקי. ושמירה גבוהה על ערכים.
בסופו של יום (האמת שגם בתחילתו) אני שמחה שנטפרי קיימת.

• הוסף לסימניות
@DigiTali @נעמי. @סיון @chani-studi ,

אשמח לתגובותיכן/ם..

תודה!
אני עובדת עם רימון בשילוב עם K9
לא יודעת עד כמה שזה מושלם בשבילך...
באופן אישי אני לא יכולה לעבוד עם נטפרי שחוסם לי כל תמונת נשים ושיש צורך לאשר כל תמונה. אני מסתמכת על כך שרק אני עובדת על המחשב הזה..
בעבודתי אני נכנסת להמון אתרים לצורך למידה והתרשמות וראיתי שכשאני עובדת עם סינונים אחרים יש כל מיני תקלות שאני אפילו לא מבינה מהם ובסוף מגלה שזה החסימה....
אולי אני לא מספיק מתאמצת!...יש לי לאן לשאוף!
יש לנו עוד מחשב בבית שאותו חסמנו כמעט הרמטית עם K9 (וכמובן רימון)

• הוסף לסימניות
אסתר יקרה, אין כזה דבר סינון אמיתי ללא סינון.
אין מה לעשות. את רוצה סינון ותמונות נשים? יש הרבה סינונים שההגדרה שלהם ממש לא מתקרבת למסונן ושם את יכולה לקבל הכל, חופשי על הבר.
הכל עובר דרך המסננת, או לחילופין תקוע עוד לפני הכניסה אליה...

בנטפרי עושים הכל כדי שיהיה גם מסונן אבל גם פתוח ככל הניתן.
יצא לי לעבוד עם אנשים מהמגזר הדתי לא החילוני, כך שהסתדרנו מצויין.
לגבי לינק של לקוח שלא פתוח, לנטפרי המסורים יש גוי שמוריד דברים כאלו לצרכים מסויימים עבורנו.
לא מסתדרת בעצמי עם רכישת תמונות אישה, כשהיה לי צורך ביקשתי מהלקוחה עזרה. (שוב לא היו לי לקוחות ממגזרים כללים, אבל אני מניחה שהייתי מסתדרת)

כמובן צריך מעט זמן להסתגל למערכת, אבל אח"כ הכל כל כך חלק, שפשוט לא מאמינים שקיים כזה דבר.
וכן צריך קצת כח סבל ומעט התפשרות על דברים שבתחילה נראים חיוניים מאד בשביל סינון איכותי. בית נקי. ושמירה גבוהה על ערכים.
בסופו של יום (האמת שגם בתחילתו) אני שמחה שנטפרי קיימת.
תודה אלבומים יקרה!

כמה עולה השירות של הגוי,
והפתיחה הזמנית?

האם אתרי מוקאפים פתוחים בנטפרי?
לדוגמ':
https://mockflow.com/#login

תודה!

• הוסף לסימניות
תודה אלבומים יקרה!

כמה עולה השירות של הגוי,
והפתיחה הזמנית?

האם אתרי מוקאפים פתוחים בנטפרי?
לדוגמ':
https://mockflow.com/#login

תודה!
שירות גוי עולה כמו פתיחת אתר (נקודה)
פתיחה זמנית גם כמו פניה לנטפרי (נקודה) אבל אולי צריך אישור פרטי.

יש המון מידע כאן
http://forum.netfree.link/
וכאן
https://netfree.link/wiki

הקישור שהבאת, אני זו שביקשתי מנטפרי לפתוח ונטפרי ישבו לפתוח לי את החלקים השונים שבו.
אני כבר לא עובדת על התוכנה הזו, אז לא יודעת מה כרגע זז איתה.

• הוסף לסימניות
שירות גוי עולה כמו פתיחת אתר (נקודה)
פתיחה זמנית גם כמו פניה לנטפרי (נקודה) אבל אולי צריך אישור פרטי.

יש המון מידע כאן
http://forum.netfree.link/
וכאן
https://netfree.link/wiki

הקישור שהבאת, אני זו שביקשתי מנטפרי לפתוח ונטפרי ישבו לפתוח לי את החלקים השונים שבו.
אני כבר לא עובדת על התוכנה הזו, אז לא יודעת מה כרגע זז איתה.

שוב תודה,

לגבי הקישור הספציפי - גם אני לא עובדת בו,
אני עובדת עם אקשור / invision / וכדו'.

אבל לקוח שלח לי לינק לאפיון שהכין - והשאלה מה עושים במצבים מעין אלו...

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם רימון בשילוב עם K9
לא יודעת עד כמה שזה מושלם בשבילך...
באופן אישי אני לא יכולה לעבוד עם נטפרי שחוסם לי כל תמונת נשים ושיש צורך לאשר כל תמונה. אני מסתמכת על כך שרק אני עובדת על המחשב הזה..
בעבודתי אני נכנסת להמון אתרים לצורך למידה והתרשמות וראיתי שכשאני עובדת עם סינונים אחרים יש כל מיני תקלות שאני אפילו לא מבינה מהם ובסוף מגלה שזה החסימה....
אולי אני לא מספיק מתאמצת!...יש לי לאן לשאוף!
יש לנו עוד מחשב בבית שאותו חסמנו כמעט הרמטית עם K9 (וכמובן רימון)
תודה דיגיטלי!
למה בעצם צריך את השילוב?
בנוסף,
אני זוכרת שקראתי בעבר שסינון רימון דופק את הקבצים בהעלאה לשרת / לאוויר,
האם יש בכך ממש?

אשמח שתפרטי לי באישי אם יותר נוח לך.

• הוסף לסימניות
@mat אשמח לתגובתך,
והאם יש אילו שהן מגבלות למעצב UX/UI שעובד עם כל המגזרים.
ומה רמת הגמישות שיש למערכת עבור אנשי מקצוע אלו?

ביקשתם שאני יענה תשובה אני יענה את דעתי גם אם זה קצת לא נוח ולא הייתי אומר את זה אם לא הייתם מבקשים.

זה תלוי ברמה הרוחנית של הבן אדם.
אם יש כאלה שאין להם בעיה ללכת לקניון ולהסתכן בפריצות ח"ו. אז לא מתאים להם נטפרי.
זה פשוט לא מתאים לרמה הרוחנית שלהם.
אותו דבר מי שמעצב UI. אם הוא עובד עם כל המגזרים והוא מורשה לעצמו להיות שותף לבניה של אתרים שמכשלים את הציבור במראות אסורות. אז גם כן נטפרי לא מתאים לו.
באופן עקרוני מבחינה הלכתית אין בעיה בתמונות נשים כשהן לבושות לפי כל כללי הצניעות ההלכתיים. ככה אמר לי אחד הרבנים. רק שהציבור החרדי בפועל מתנזר גם מזה. ונטפרי מסננת כל תמונות כל הנשים. כדי שהסינון יהיה מהיר ולא יהיה דיון על כל אישה אם היא צנועה או לא. וגם כמדומני ש 99% מתמונות הנשים באינטרנט לא צנועות, ברמה כזאת או אחרת.
אבל אני בספק אם אפשר לעשות אתר למגזר אחר עם תמונות נשים צנעות. לדעתי מוכרחים להיות שותפים לדבר עבירה.
לכן נטפרי לא יתאים לדעתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ביקשתם שאני יענה תשובה אני יענה את דעתי גם אם זה קצת לא נוח ולא הייתי אומר את זה אם לא הייתם מבקשים.

זה תלוי ברמה הרוחנית של הבן אדם.
אם יש כאלה שאין להם בעיה ללכת לקניון ולהסתכן בפריצות ח"ו. אז לא מתאים להם נטפרי.
זה פשוט לא מתאים לרמה הרוחנית שלהם.
אותו דבר מי שמעצב UI. אם הוא עובד עם כל המגזרים והוא מורשה לעצמו להיות שותף לבניה של אתרים שמכשלים את הציבור במראות אסורות. אז גם כן נטפרי לא מתאים לו.
באופן עקרוני מבחינה הלכתית אין בעיה בתמונות נשים כשהם לבושות לפי כל כללי הצניעות ההלכתיים. ככה אמר לי אחד הרבנים. רק שהציבור החרדי בפועל מתנזר גם מזה. ונטפרי מסננת כל תמונות כל הנשים. כדי שהסינון יהיה מהיר ולא יהיה דיון על כל אישה אם היא צנועה או לא. וגם כמדומני ש 99% מתמונות הנשים באינטרנט לא צנועות, ברמה כזאת או אחרת.
אבל אני בספק אם אפשר לעשות אתר למגזר אחר עם תמונות נשים צנעות. לדעתי מוכרחים להיות שותפים לדבר עבירה.
לכן נטפרי לא יתאים לדעתי.
תודה mat,
חלילה לא דובר על שותפות לדבר עבירה, או מראות אסורות.
וכמובן שבעניינים אלו על כל אחד לשאול את רבו.

אם תרצה אוכל לשלוח לך דוגמאות לאתרים שעיצבתי עם תמונות נשים מאתרי סטוק.
אין שום פריצות ח"ו.

כפי שציינתי, טרם היתה לי היכרות עם נטפרי.
במידה ויש באתר תמונת אישה - האם היא תסונן? או שכל האתר לא ייפתח?

והשאלה לגבי הציבור הכללי - היתה בהקשר של האפיון / צורת העבודה,
האם אתם משקפים ללקוח שיש לכם סינון ולכן האתר הזה והזה לא תוכלו להתרשם ממנו?

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
במידה ויש באתר תמונת אישה - האם היא תסונן? או שכל האתר לא ייפתח?
זה תלוי באופי האתר אם הנושא שהאתר עוסק הוא לא בעייתי אז התמונה ספציפית תסונן היא תהיה מטושטשת מאוד ברמה שאי אפשר לראות כלום. אם האתר הוא בנושא בעייתי כל האתר יסונן.

האם אתם משקפים ללקוח שיש לכם סינון ולכן האתר הזה והזה לא תוכלו להתרשם ממנו?
אני לא עובד עם לקוחות. אני מתכנת רק בנטפרי. ככה שאני לא יודע איך זה לספר ללקוחות כאלה סיפורים.
אבל אני חושב שאם הלקוח משוכנע שאתם תעשו עבודה טובה הוא לדעתי יבין שיש לכם מגבלות כאלו ואחרות. ואם הוא לא מבין אולי זה מבחן טוב להבדיל בין לקוח טוב ללקוח לא טוב.

• הוסף לסימניות
זה תלוי באופי האתר אם הנושא שהאתר עוסק הוא לא בעייתי אז התמונה ספציפית תסונן היא תהיה מטושטשת מאוד ברמה שאי אפשר לראות כלום. אם האתר הוא בנושא בעייתי כל האתר יסונן.

אני לא עובד עם לקוחות. אני מתכנת רק בנטפרי. ככה שאני לא יודע איך זה לספר ללקוחות כאלה סיפורים.
אבל אני חושב שאם הלקוח משוכנע שאתם תעשו עבודה טובה הוא לדעתי יבין שיש לכם מגבלות כאלו ואחרות. ואם הוא לא מבין אולי זה מבחן טוב להבדיל בין לקוח טוב ללקוח לא טוב.

תודה רבה על ההתייחסות המפורטת!

שלא יובן אחרת,

אני מעריכה מאוד את פעילות נטפרי,

אני חושבת שנטפרי זה סינון מצויין לכל מי שרוצה ומשתדל לשמור על העיניים שלו!

ממש כפי שכתבת - ללכת לקניון בלי מראות אסורות..

יש לך מושג אם יש חודש / תקופת ניסיון?

• הוסף לסימניות
יש לך מושג אם יש חודש / תקופת ניסיון?

אם יש לכם כבר חיבור לאינטרנט דרך ראוטר עם תשתית של בזק.
כדי לנסות לא צריך לנתק את הספק הקיים פשוט מחליפים בראוטר את ההגדרות.
כמדומני שאצל חברת RL בנטפרי זה עולה 37 שקל לחודש פלוס 15 לנטפרי.
זה לא הרבה בשביל לנסות. לדעתי גם יספיק 10 ימים כדי לנסות ואז התשלום אצל נטפרי יחסי. אצל RL צריך לברר מולם.
מה שחשוב במצב של נסיון זה לא להתקין WIFREE.

כמובן שאם החלטתם להשתמש בנטפרי ולא להשתמש בספק הקיים צריך לבטל אותו כדי שהם לא יחייבו כל חודש.

• הוסף לסימניות
לכל המעונינים לבדוק את נטפרי מקרוב
אשמח לאפשר לכם להשתלט על המחשב שלי ולנסות כמה אתרים שחשובים לכם כדי לראות איך זה עובד וכמה זה מועיל/מפריע
פנו באישי ונתאם

• הוסף לסימניות
תודה דיגיטלי!
למה בעצם צריך את השילוב?
בנוסף,
אני זוכרת שקראתי בעבר שסינון רימון דופק את הקבצים בהעלאה לשרת / לאוויר,
האם יש בכך ממש?

אשמח שתפרטי לי באישי אם יותר נוח לך.
מכיון שרימון זה סינון יחסית חלש...מה שטוב בK9 זה שניתן לחסום שם אתרים לפי קטגוריות..
לדוגמא - כל אתרי החדשות, הבידור וכו..יש שם גם נושאים מסויימים שאפשר לחסום לדוגמא אלכוהול וכדומה....אז הוא מסנן ממש לפי קטגוריות מסוימות..
מצד שני באתרים שכן פתוחים - הוא לא מסנן תמונות.
ניתן גם להגדיר אתרים מדויקים שאותם כן רוצים לפתוח...
ניתן לפתוח אתר או קטגוריה למשך זמן מסויים ע"י סיסמא (אנחנו חילקנו חצי סיסמא לי וחצי לבעלי..)
בגדול כל האתרים באינטרנט מוגדרים בתוך בערך 20 קטגוריות וככה קל מאוד להחליט איזה נתח להשאיר בחוץ
מה שטוב ברימון זה שהוא מסנן כל אתר, לא משנה איזה..
כמובן שגם בו יש רמות שונות של סינון...
אבל לנו התאים יותר לעשות רימון ברמה בינונית ואת שאר הדברים לסגור ע"י K9
שוב, אני באמת לא חושבת שהסינון הזה הוא מושלם, בטוחה שאפשר יותר...
K9 זה בכל מקרה פתרון מאוד מהיר וחינמי....אני ישלח לך קישור ותוך 10 דקות הסינון יופעל על המחשב שלך בחינם! כך שזה תמיד טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה