סינון אינטרנט למחשב שהסינון גם בגלישה דרך Wi-Fi לא כשר ?

• הוסף לסימניות
אני לפעמים רוצה להתחבר דרך מקומות שאין לי שם קליטת אינטרנט לנטסטיק שלי ושם במקום יש אינטרנט מובנה רק שהוא לא כשר כך שאוטומטי נטפרי לא נותן לי להתחבר בגלל הוויפרי
לכן אשמח לשמוע על רעיון של אינטרנט שמסנן גם אינטרנט דרך Wi-Fi לא כשר ?

• הוסף לסימניות
אני לפעמים רוצה להתחבר דרך מקומות שאין לי שם קליטת אינטרנט לנטסטיק שלי ושם במקום יש אינטרנט מובנה רק שהוא לא כשר כך שאוטומטי נטפרי לא נותן לי להתחבר בגלל הוויפרי
לכן אשמח לשמוע על רעיון של אינטרנט שמסנן גם אינטרנט דרך Wi-Fi לא כשר ?
בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימות
מעבר לזה כל סינון שמבוסס על תוכנה שמותקנת על המחשב שלך עושה את זה (עד כמה שאני יודעת רימון, אתרוג, נתיב, נטספארק, נטסמארט/ סייפטק)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימות
ואם אני לא יודע מראש להגדיר בדיוק לאיזה רשתות אני הולך להתחבר...
מעבר לזה כל סינון שמבוסס על תוכנה שמותקנת על המחשב שלך עושה את זה (עד כמה שאני יודעת רימון, אתרוג, נתיב, נטספארק, נטסמארט/ סייפטק
ויש מהסינונים האלו גם רמות גבוהות של סינון ?

• הוסף לסימניות
אתרוג זה רמה גבוהה
רימון יש רמה גבוהה (לדעתי מעט פחות מאתרוג) אבל החיסרון הוא שאפשר לשנות רמת הגנה דרך האתר
נטסמארט/ סייפטק - שניהם אאל"ט קיימים בשלוש רמות, כשסייפטק הוא חזק - הכל חסום חוץ מ- (אין אפשרות לאתרים גרועים או משהו, כן?) ונטסמארט הוא חלש, מרמה מינימלית ועד רמה בסדר, אבל אין לי איתם ניסיון בפועל
נתיב לא התנסיתי, אבל הבנתי שנחשב טוב וגם נוח לעבודה
נטספארק לא התנסיתי

• הוסף לסימניות
ואם אני לא יודע מראש להגדיר בדיוק לאיזה רשתות אני הולך להתחבר...

כן בנתיב הסינון ברמה גבוהה ביותר, ועם זאת הדברים שנצרכים ובמיוחד לעבודה פתוחים לפי הצורך שלך.. ובנתיב הסינון מגן על המחשב לא משנה באיזה וויפיי אתה נמצא..

• הוסף לסימניות
עושים סינון על המחשב עם VPN של נטפרי עולה 20 ש"ח לחודש ומתחברים עם וויפי לכל רשת בעולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה