סינון אינטרנט על המחשב של נתיב

• פותח הנושא PINCO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבקש את עזרתכם .
האם מישהו מכם שיש לו סינון של נתיב (רק על המחשב לא בספק) נתקל בהפרעות גלישה משמעותיות,
בעיקר באתרים שמכילים תמונות ,
לי יש סיבים אופטיים (של הוט, גם ספק וגם תשתית) שבבדיקת מהירות גלישה
הורדה 600 MB ומהירות העלאה של 60 MB זה מהיר מאוד .
בבדיקה שעשתי בלי סינון האתרים נטענים בשברירי שניות,
הסינון מאט מאוד ומתסכל .
הטכנאים של נתיב טוענים שהבעיה היא בממשק שבין הוט לסינון של נתיב,
שאולי ספק אחר אמור לעבוד תקין,
אגב ניסיתי חיבור של נטסטיק במהירות של 1 MB התמונות נטענו יותר מהר,
אבל שאר האתרים לא .
מי שמכיר את הבעיה עם הוט, ומבין על מה אני מדבר.
אשמח לשמוע מכם
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לי היה סינון של נתיב על המחשב, והוא חסם את רוב התמונות, ומבין התמונות שנשארו פתוחות, היה גם חלק תמונות לא ראויות.
הסינון שלהם הוא אוטומטי ולא אנושי כמו בנטפרי, ולכן הוא חוסם הרבה מאוד תמונות שאין בהם בעיה, ומאידך גיסא, הוא לא חוסם את כל התמונות שצריכות להיחסם, בשונה מנטפרי שהסינון שלהם הוא אנושי, ולכן הם חוסמים רק את מה שלא ראוי.
ובהחלט הסינון שלהם עושה בעיות ומקשה מאוד על הגלישה. הייתי אצלם כמה חדשים, וכשראיתי שזה בלתי נסבל, חזרתי לנטפרי, והתחלתי לנשום לרווחה.
אי אפשר בכלל להשוות את האיכות והשירות של נתיב לשירות של נטפרי. בנתיב יש מענה רק בשעות היום, ובנטפרי יש מענה 24 שעות ביממה, ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר שאני מקפיץ....
אני הייתי בנטפרי ולאחרונה עברתי לנתיב
הספק שלי זה 019 גם עשהייתי בנטפרי וגם עכשיו בנתיב
מציאות היא שעכשיו עם נתיב האינטרנט ממש יותר איטי ומעצבן ממה שהיה לי בנטפרי
גם ב019 וגם בנתיב טוענים שמבחינתם הכל בסדר ואין להם איך לעזור יותר....
אשמח באמת אם עוד מישהו התנסה בכגון זה ויכול לשתף....
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר שאני מקפיץ....
אני הייתי בנטפרי ולאחרונה עברתי לנתיב
הספק שלי זה 019 גם עשהייתי בנטפרי וגם עכשיו בנתיב
מציאות היא שעכשיו עם נתיב האינטרנט ממש יותר איטי ומעצבן ממה שהיה לי בנטפרי
גם ב019 וגם בנתיב טוענים שמבחינתם הכל בסדר ואין להם איך לעזור יותר....
אשמח באמת אם עוד מישהו התנסה בכגון זה ויכול לשתף....
תודה רבה מראש
היתי בנתיב לכ48 שעות ועזבתי בגלל האיטיות, לא הצלחתי לעבוד ככה

• הוסף לסימניות
קראתי את התגובות של החברים כאן לא נותר לי אלא להחרות אחריהם, חווית המשתמש שלי ( מחובר לבזק סיבים אופטיים מהירות 1GB וזה המון מאוד למי שהתנסה בזה) הייתה גרועה, סינון מלא חורים יכולתי לעקוף את הסינון כשרציתי, והרגשתי בדיחה כמה זה קל, הם מצידם השתדלו לעשות חסימות פה ושם זה לא באמת עזר. באשר למהירות נורא ואיום, עברתי לנט פרי מבחינת סינון הוא נהדר, חסום הרמטי, כמו שצריך להיות למי שחשוב באמת העניין הזה, ואני מאמין שכל מי שעושה סינון הוא מהסיבה הזו, גם המהירות יותר גבוה לאין שיעור.
האבסורד, למרות הסינון ההרמטי כפי שציינתי המערכת כ"כ בטוחה בעצמה כך שאפשר לפתוח כל אתר כמעט המערכת תדע לסנן מה שצריך .(ולא כמו בנתיב שלא יודעת להתמודד עם הרבה דברים אז המהנדסים שם וסמים דברים לא קשורים כדי שלא יפרץ להם מה שלא צריך)

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי לנתיב מנט פרי
בגלל שנטפרי לא פתחו לי מגוון אתרים שהייתי צריך לעבודה
אבל הגלישה בנתיב מזעזע

אגב בשתיהם אני עם סטיק של 019

אשמח לכל פתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה