דרוש מידע סינון אתרוג - פר רשת או מחשב?

• הוסף לסימניות
התחברתי לסינון של אתרוג (בסים)
במחשב אחד הצליח לי ובמחשב הבא סירב להתחבר בטענה שיש כבר מחשב אחד מחובר לסיסמה הזאת (לא זוכרת בדיוק ת'ניסוח)
איך זה עובד? כל מחשב אני צריכה סינון בנפרד?
בנטפרי היה לי 3 מחשבים על אותה רשת בלי שום בעיה.... (נקודת זכות;))
אשמח שתחכימו אותי

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה אבל אני ממש זקוקה לעזרתכם.
בשבוע שעבר רכשתי ע"י נציג מכירות סים של אתרוג - בקשתי את חבילת הגלישה הגדולה ביותר והובטח לי כי תגיע תוך שלושה ימי עסקים. אציין כי הנציג לא הרבה בפרטים אבל אני שהיה חשוב לי לעבור סינון בדחיפות בשל צורך ספציפי שהתעורר לא חפרתי מידי ואישרתי.
היום - שבוע אחרי!!! (במוקד טענו כי הנציג טעה בטווח הזמן) הגיע הסים ואני יכולה להתחבר רק ממחשב אחד. בצאט באתר אומרים כי זו החבילה ואין להם מושג למה הנציג לא יידע אותי וכל מחשב נוסף יעלה 55 ש"ח לאפליקציה.
מה דעתכם על כך?
מחוברים לאתרוג ביותר ממחשב אחד? מה החבילה שלכם?

• הוסף לסימניות
למה את לא פונה לשירות לקוחות?
אמור להיות להם מענה 24 שעות ביממה.
רק לתמיכה יש - לשירות לקוחות ומכירות אין (ככה בכל אופן אמרו בצאט של התמיכה:()
הם אמרו שאני אתקשר מחר ואבקש (בתוספת של 55 ש"ח למחשב:mad::oops:) אפליקציה למחשבים הנוספים או לחילופין לעבור לסינון קווי - אני פחות רוצה מסיבות שונות אבל זה לא נורמלי!!!!!!!
לפחות היו מעדכנים בעת המכירה

ועוד חשבתי פעם שהשירות של נטפרי על הפנים ;) - לא רלוונטי כרגע בשל צרכים מסוימים שהשתנו אבל השירות....

• הוסף לסימניות
בנטפרי היה לי 3 מחשבים על אותה רשת בלי שום בעיה.... (נקודת זכות;))
גם באתרוג זה כך כשיש רשת של אתרוג בבית, לאיודע מה המדיניות לגבי סים, נשמע מוזר שא"א אפשר להשתמש באותו סים בכמה מחשבים תברר עוד אולי לא הבינו אתך

אבל אם הכוונה לתוכנה על המחשב יכול להיות שכך זה כל מחשב משלם על התוכנה בשבילו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה