התייעצות סינון בעבודה

• הוסף לסימניות
ומה הבעה בו וכו' קיצער היתממות מוחלטת...
האמת לא ברור למה את מגיעה בגישה כאילו הם חייבים לעשות משו שמתאים להשקפת עולמך שלך
המחשב אפילו לא שלך! כך ציינת במפורש
אז מאיפה היומרנות להחליט לחברה אילו תכנים לשים בו?
(גם אם היה שלך אפשר רק לבקש ולא לדרוש, לא כל שכן כשהעמדה לא שלך)

כתבת התממות מוחלטת
ממש מקומם לקרוא את זה
עסק הוא פרטי, המחשב שלהם שייך להם וההחלטה איזה סינון ואם בכלל לשים היא שלהם גם היא.

שקילת התאמה סבירה לפי נסיבות המקרה.
זה סביר בעיניך?
העמדה לא פרטית שלה!
איך זה הופך לסביר לשים בעמדה ציבורית סינון בגלל שיש מישהי שזה מה שהיא מעונינת בו?

• הוסף לסימניות
@אמא של :-)
מה מכעיס בהודעה שלי?
אני בעד שיסננו לה,
אבל בלי לסלף את החוק...

אגב, לא כל מה שGPT כותב זה נכון. הוא מתוכנת לרצות אותך (-מלשון ריצוי) ואם לא תדרשי דיוק הוא גם יימציא דברים.

אין איקון שאומר: ההודעה הזו ממש לא נכונה, אז אני שמה כועס

• הוסף לסימניות
נגיד את רוצה לעבוד במשרה של קידום ברשתות חברתיות ,שהם כידעו חסומים בנטפרי ,ואת דורשת שיתקינו לך נטפרי ,אז הם מחויבים להתקין סינון נטפרי ואת לא יכולה לעשות את מהות התפקיד ??,אז סתם ישלמו לך ואת לאהתעשי כלום את חושבת שהגיוני שמעסיק מחויב לזה????

פשוט העבודה הזו לא מתאימה לך

• הוסף לסימניות
משרדי ממשלה יתכן שהם מחויבים להתקין סינון אם את רוצה ,אבל לא בטוח שדווקא ברמת סינון שאת רוצה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ליצור רשימה לבנה /שחורה של אתרים בתוכנה חיצונית שמתקינים על המחשב
לא מכירה מספיק מקרוב כדי לדעת אם ישנה אפשרות לכל משתמש להגדיר רשימה בנפרד
אבל שמעתי על מקומות עבודה עם הרבה חרדיות שעובדים בצורה כזו . ולפי הבנתי כל אחת מגדירה לעצמה על המחשב שלה את הרשימה הזו
אולי כדאי לפנות לייעוץ של שמורה , יש להם ידע מקיף מאוד בנושאים האלה
יש מלא פתרונות
כולם מסתמכים על זה שהמחשב הוא של העובד/ת ורק הרשת משותפת

מדובר כאן במקרה שהמחשב הוא מחשב ציבורי ולא פרטי
וכל המשתמשים האחרים לא מעונינים בסינון . בעיה.

• הוסף לסימניות
שאלה :
מודעות דרושים שכתוב עם פלאפון כשר בלבד נראה לכם חוקי ?

• הוסף לסימניות
אולי בכל המגזר הציבורי מחויבים להתקין אם דורשים
אם זה במוסד לימודי אז אולי הם גם מחויבים לסנן למי שדורש

אולי גם מורות של משרד החינוך מחויבים להתקין להם סינון אם דורשות

השאלה אם ברמת שאת מעוניינת

זה לא בעיה להביא מחשב נוסף ואותו לסנן

• הוסף לסימניות
אני עובדת במקום מסוים- מוסד לימודי בו החסימה על המחשבים נמוכה מאד!
בכוונה לא מביאה שם של החברה - למניעת לשה"ר
השאלה היא - האם יש דרך חוקית לדרוש מהמעסיקים להתקין סינון משמעותי יותר
( אני לא עובדת על המחשב , אלא רק נעזרת בו כמה פעמים ביום לחומרים, הדפסות מיילים וכו')

את יכולה לנסות לבקש מאיש המחשבים שם שיפתח לך משתמש אישי עם עם אתרים מסוימים ספיצפיים פתוחים.

• הוסף לסימניות
אם אין מניעה אמיתית לשים חסימה חזקה תגידי להם את האמת: שמבחינתם מה זה משנה חסימה כזו או אחרת אבל לך זה חשוב ואני מאמינה שלא רק לך ובזכותך לכולן תהיה חסימה טובה. ואם זה מוסד חינוכי חרדי כדאי לבדוק מול רשת החינוך בנוגע לרמה הרוחנית של מוסד הלימודים,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה סילוף.
יתכן שאני לא צודקת...
בכל מקרה. אני יודעת שחוק אפשר לפרש איך שרוצים, כל עוד זה במסגרת של פרשנות אפשרית.
זה שתכתבי שקר וסילוף שוב ושוב לא יהפוך אותו לאמת.

*ברמה האישית הייתי שמחה מאוד שתהיה הוראה גורפת של החינוך העצמאי / בית יעקב וכו על טיב הסינון שיתאים גם לך, וברמה העקרונית מסכימה איתך, החוק לצערנו לא

• הוסף לסימניות
( אני לא עובדת על המחשב , אלא רק נעזרת בו כמה פעמים ביום לחומרים, הדפסות מיילים וכו')
אני לא יודע אם זה לה"ר, אולי זה אפ' מצווה (תלוי בפרטים).
עכ"פ ברור שמבחינת חוקי המדינה הזאת אין להם חיוב לשים סינון.
מה שמומלץ זה לדבר עם הארגונים שפעילים בנושא, הם יוכלו לעיתים לשכנע את המעסיקים או למצוא פתרונות אחרים.

• הוסף לסימניות
יש מצב שיש נשים שנוח להן שהסינון חלש יותר, ולך הן לא מגלות..
אולי אם תביאי מכתב ש80% מהמורות לחתומות עליו, ובו בקשה לחסימה ספציפית (נגיד נטפרי וכו) + הצהרה שאתן מוכנות לשלם את עלויות הסינון, יתכן שתהיה התייחסות.

אבל תחשבי טוב טוב לפני מהלך כזה, שלא יוביל לפיטוריך חלילה

• הוסף לסימניות
בקשה לחסימה איכותית לא מחייבת כניסה לעימות עם מקום העבודה.
לא מעט פעמים ובלא מעט עבודות אנשים מתקפלים לפני שניסו את כל האופציות בצורה של הידברות נעימה ומציאת מוצא שטוב לכל הצדדים.
אפשר לפנות לאיש המחשבים של המוסד ולשאול אותו איזו חסימה תהיה טובה ולא תגביל את השימוש של כלל העובדים והפונקציות הנצרכות למקום.
עם התשובה של איש המחשבים לגשת לאחראים בצורה נעימה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה