סינון זה לא צחוק!

• הוסף לסימניות
נטפרי
זה התשובה שתקבל סינון טוב מאוד!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשאנחנו מדברים על סינון צריך להגדיר , מה רוצים שיהיה פתוח , ומה רוצים שיהיה חסום, אם מספיק לך מייל , אז גם עדיף לך לא להיות בנטפרי, אם אתה רוצה אפשרות נורמלית לקנות באתרים , כמו אליאקספרס וכדו' או אתרים שיש בהם הרבה חומר, א"א לומר שנטפרי זה 100 אחוז , כן אפשר לומר שזה 97 ואולי יותר, אז זה כמו ברחוב , זה לא ה"בעיות" של האינטרנט, וזה לפי דעתי הפיתרון הכי טוב היום.... למי שרוצה "אינטרנט" , רק שבאמת צריך לזכור שלהגיע לתוצאה של 100 אחוז ,זה עומד כיום בגבול הבלתי אפשרי...

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי כבר תקופה ארוכה מאד ואני חושב שזה 100 %, זה ממש ממש לא כמו "ברחוב".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניק ירושלמי;2271107:
אני בנטפרי כבר תקופה ארוכה מאד ואני חושב שזה 100 %, זה ממש ממש לא כמו "ברחוב".

תלוי איזה רחוב.....

מה שרציתי לומר הוא, שאני נתקל מידי פעם, בתמונות לא צנועות, באלי אקספרס וכאלה
אחד מאלף , אבל עדיין .... זה לא 100 אחוז!
או למשל בויקיפדיה אפשר להגיע לתכנים לא הכי טובים.

בקיצור , אני ממש חושב שנטפרי כיום זו האופציה הכי טובה
אבל לא הייתי רוצה שהילד שלי יגלוש חופשי , גם עם נטפרי!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה