סינון טלפון עבודה- דחוף

• הוסף לסימניות
הי
יש בעבודה מכשיר סמרטפון לא מסונן בשביל 2 אפליקציות שצריכים לפתוח מדי פעם
עכשיו אני הולכת לעבוד מהבית ורצו שאקח את זה אלי
אני אצטרך להשתמש רק באפליקציות האלו
אבל לא מוכנה שיהיה לי בבית טלפון פרוץ לא מסונן
אם מישהו יודע אם יש מקום בבני ברק או בסביבה שמסנן טלפון לחלוטין ומשאיר רק כמה אפליקציות נדרשות
אני ממש ממש אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבמקרה הזה הפתרון הכי פשוט וגם זול בלי תשלום חודשי לסינון
הוא פשוט להתקין אפליקציה שמאפשרת לנעול את כל היישומים שתבחר. רק מי שמכיר את הקוד יוכל לפתוח אותם.

מצורף השם של האפליקציה: AppLock 🔒

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבמקרה הזה הפתרון הכי פשוט וגם זול בלי תשלום חודשי לסינון
הוא פשוט להתקין אפליקציה שמאפשרת לנעול את כל היישומים שתבחר. רק מי שמכיר את הקוד יוכל לפתוח אותם.

מצורף השם של האפליקציה: AppLock 🔒

תודה
אני רוצה לנעול את הגלישה בגוגל בכלל חוץ מהאפליקציות
אני רוצה להשאיר 3 אפליקציות שחובה לעבודה

• הוסף לסימניות
תודה
אני רוצה לנעול את הגלישה בגוגל בכלל חוץ מהאפליקציות
אני רוצה להשאיר 3 אפליקציות שחובה לעבודה
לא בדקתי אבל ממה שזכור לי אפשר לנועל את הכל כולל גלישה בגוגל פשוט מכניסים את האפליקציה של כרום לתוך הנעילה

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה להכשיר טלפון ברמה של חסימה הרמטית
ניתן לקנות טלפון שהוא כבר כשר אבל לחסום משהו שהוא פתוח כמעט לכל אפליקציית חסימה יש באגים ונפילות
למעט אם הטלפון הוא אייפון ששמה ניתן עם בקרת הורים של אפל לחסום את הכל

כמובן שהנ"ל הוא לא גורף וזה לא שכל אחד יודע להסיר את החסימה זה מאוד תלוי כנגד מי חוסמים את זה אבל הגנה הרמטית אין דבר כזה

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה להכשיר טלפון ברמה של חסימה הרמטית
ניתן לקנות טלפון שהוא כבר כשר אבל לחסום משהו שהוא פתוח כמעט לכל אפליקציית חסימה יש באגים ונפילות
למעט אם הטלפון הוא אייפון ששמה ניתן עם בקרת הורים של אפל לחסום את הכל

כמובן שהנ"ל הוא לא גורף וזה לא שכל אחד יודע להסיר את החסימה זה מאוד תלוי כנגד מי חוסמים את זה אבל הגנה הרמטית אין דבר כזה
וסינון של החברות הידועות?
כמו שיש סמרטפונים מוגנים

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר? חברה שמסננת??

• הוסף לסימניות
יש את החסימה של כושר פליי
נראה לי את יכולה לבקש מהם לחסום לך אץ הכל
יש גם את הדרן נתיבים ועוד אבל לפני תבדקי איתם אפ אפשר אח"כ להוריד את החסימה מהמכשיר
עד כמה שנראה לי בכושר פלי את יכולה לבקש את זה
אני יודעת שבבני ברק אוריאל מוביל מתקין את החסימה שלהם גם בלנדו יש חנות לא זוכרת את השם שלה

• הוסף לסימניות
אולי אני אומר את המובן מאליו...
אבל חשוב לסיים את כל החסימות לפני שזה נכנס הביתה
ברגע שזה בבית אפי' רק באופן זמני רק עד החסימה, בד"כ המוטיבציה לרדוף אחרי כל מיני פתרונות יורדת פלאים...

• הוסף לסימניות
שימי לב לגבי כושר פליי, שבכל זמן נתון תוכלי לשנות/לעדכן/לבקש שינוי ופתיחה וזה ממש כמו טלפון ללא חסימה.
כבר עדיף טלפון מוגן עם יותר אפליקציות אבל שאין מצב להגיע למקומות לא טובים, מאשר זה שגם אם ישאירו לך רק את מה שצריכה תמיד זה בשליטה שלך ופותחים מה שרוצה.

• הוסף לסימניות
אולי אני אומר את המובן מאליו...
אבל חשוב לסיים את כל החסימות לפני שזה נכנס הביתה
ברגע שזה בבית אפי' רק באופן זמני רק עד החסימה, בד"כ המוטיבציה לרדוף אחרי כל מיני פתרונות יורדת פלאים...
באמת חשוב מאד
לכן אני לחוצה

• הוסף לסימניות
שימי לב לגבי כושר פליי, שבכל זמן נתון תוכלי לשנות/לעדכן/לבקש שינוי ופתיחה וזה ממש כמו טלפון ללא חסימה.
כבר עדיף טלפון מוגן עם יותר אפליקציות אבל שאין מצב להגיע למקומות לא טובים, מאשר זה שגם אם ישאירו לך רק את מה שצריכה תמיד זה בשליטה שלך ופותחים מה שרוצה.
אני לא רוצה לקנות מכשיר
אני צריכה לקחת את המכשיר של המשרד
עם 3 אפליקציות מובנות בתוכו שהן חובה לעבודה השוטפת
וכל השאר- גלישה וכו לחסום
לכן אני מבררת על חסימה על מכשיר קיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה