סינון מאוד מסוים לטאבלט-האם זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמומחים

אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן טאבלט/אייפד(אפל)
אבל יש בעיה אחת והיא:
סינון-
יש לי בבית הוטבוקס+ספק אתרוג

בטאבלט אני לא צריכה אינטרנט כל הזמן- רק בפעמים מסוימות שארצה להתחבר
כיון שטאבלט לא תומך בכבל רשת
השאלה שלי אם אפשר לחסום את ה'קליטה' של הטאבלט (כלומר שהוא לא יוכל לקלוט אינטרנט מאף אחד)
חוץ מההוטבוקס שלי עם ספק האתרוג?

אבל משהו שיהיה בטוח, ברמה של חסימה (כמו שאאוטנט עושים למשל)

מקוה שהובנתי,
אם אכן קיים הדבר
אשמח לדעת טווח מחירי עלות

• הוסף לסימניות
אם חסימה של נתיב טובה בשבילך, יש אפשרות דרך נתיב.
(בעלי טרטר אותם רציני עד שזכה בטאבלט הכשר הראשון)

• הוסף לסימניות
אוקי,תודה על התשובה ,אם מה שאני רוצה לא יהיה אפשרי-כנראה שזה מה שאעשה בעז"ה
(כי לאתרוג למשל יש רק 'אפליקצית רימון סלולר' שזה פתוח יותר...)
אם כי זה קצת בדיעבד

כיוון שכמו שציינתי יש לי אינטרנט במחשב שלי,
אין לי צורך באינטרנט בטאבלט בצורה 'שוטפת'

רק מדי פעם, בעיקר להתקנות
כמו שאפשר לחבר מחשב נייד (מנותק ללא כרטיס ואי פאי) לכבל רשת

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות אולי?
שוב-לחסום את הקליטה לכל מכשיר חוץ מאינטרנט אתרוג למשל.../או רק מההוטבוקס האישי שלי....?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה