מישהו מהחברים פה משתמש עם הסינון הזה ?יש הוראות מדויקות איך לעשות את זה ע"י כללים מתוחכמים כאן
https://webapps.stackexchange.com/questions/22330/how-to-implement-a-whitelist-based-system-in-gmail
זה עובד , בדקתי. יש לי תיבה כזאת.
בא נתחיל ככה. לאיזה תוצאה בדיוק אתה רוצה להגיע?עשיתי תרגום גוגל על האתר וממש לא הבנתי מה הולך שם
מה שבסך הכל ביקשתי זה להסביר את התהליך בעברית פשוטה
זה כדי למלאות דרישה 2 בשאלה שם:מה הקטע עם התווית "whitethread" ?
-from:{<רשימת כתובות ברשימה הלבנה>} OR body:{<קוד>}
אני רוצה להעביר דואר נכנס מאיש קשר אחד בלבד למייל אחרבא נתחיל ככה. לאיזה תוצאה בדיוק אתה רוצה להגיע?
מה שכתוב שם, זה לא באמת שאתה מקבל הודעות מרשימה לבנה בלבד. אלא שתקבל מיילים רק מכתובות שתבחר, ו\או עם קוד מסוים.
ומה שלא, יעבור לאשפה\ספאם ויקבל הודעה חוזרת אוטומטית שאתה כביכול לא מקבל הודעות אלו רק אם כך וכך... (מה שתחליט).
איזה מסנן עשית?אני רוצה להעביר דואר נכנס מאיש קשר אחד בלבד למייל אחר
וכשאני עושה מסנן של ג'ימייל הוא גם מעביר מאנשי קשר אחרים
זה מה שכתבתי...:אולי בגלל שיש לי גישה לחשבון ההוא אז הוא מעביר לי את כל המיילים לחשבון שלי בלי כל קשר למסנן ?
אולי בטעות מוגדר לך שכל ההודעות יועברו?
בדוק כאן: https://mail.google.com/mail/u/0/#settings/fwdandpop
ביטלתי גישה וזה ממשיך הלאה להעביר את כל המייליםזה מה שכתבתי...:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים