Gmail שליחת מיילים לאנשי קשר רבים

• הוסף לסימניות
ב"ה
אודה לעזרתכם
יש לי במייל כמה אלפי אנשי קשר
אני רוצה לשלוח לכולם מייל
כידוע א"א לשלוח ליותר מ 500 ביום
האם יש אפשרות באיזו שהיא צורה להזין לאיזה שהוא מקום את כל אנשי הקשר והוא ישלח אוטומטית כל יום ל 450 מתוכם
[ואם יש אפשרות גם שהוא יבדוק שהוא לא שולח ל 2 מיילים זהים, אשמח. כי למעשה זה 3 רשימות של אנשי קשר: אנשי קשר, בשימוש תדיר, אנשי קשר נוספים. וגם סתם ככה יש כפילויות].
מוכן כמובן לשלם על זה.
תודה

• הוסף לסימניות
ב"ה
אודה לעזרתכם
יש לי במייל כמה אלפי אנשי קשר
אני רוצה לשלוח לכולם מייל
כידוע א"א לשלוח ליותר מ 500 ביום
האם יש אפשרות באיזו שהיא צורה להזין לאיזה שהוא מקום את כל אנשי הקשר והוא ישלח אוטומטית כל יום ל 450 מתוכם
[ואם יש אפשרות גם שהוא יבדוק שהוא לא שולח ל 2 מיילים זהים, אשמח. כי למעשה זה 3 רשימות של אנשי קשר: אנשי קשר, בשימוש תדיר, אנשי קשר נוספים. וגם סתם ככה יש כפילויות].
מוכן כמובן לשלם על זה.
תודה
אפשר לתזמן כל יום את השליחה, ובפעם הראשונה לצרף את הנמענים....

• הוסף לסימניות
גוגל עלולים לחסום אותך...

• הוסף לסימניות
צריך דרך חברות כמו שלח מסר, רב מסר וכדו'.
עם דומיין שלך כדי למנוע חסימה או ספאם של גוגל.

• הוסף לסימניות
אפשר דרך גוגל סקריפט.
אבל זה מוגבל ל100 ביום למשתמש חינמי ו1500 ביום למשתמש Google Workspace בתשלום. מקור
אוכל לסייע בזה בפרטי zlalit111 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות סקריפט אבל זה מוגבל כמו שכבר אמרו מקודם וגם לזכור שרק אם בטוח אצלך שהחברים שלך רוצים את ההודעה הזו ולא יסמנו ספאם שזה מזיק לך יש גם חברות שעושות את זה תבדוק קודם כמה זה עולה איתם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה