סינון רימון מומלץ?

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
בנט פרי את יכולה לעבוד בעבודות רבות בכיף (הנהח מזכירות מהבית תכנות גרפיקה וכ)
לגבי קניות תלוי זה הבילוי והפנאי...
אני בנטפרי ומעריכה מאוד את הסינון ההרמטי אבל הוא לא מותאם לרוב העבודות.
הנהח ומזכירות מניחה שאין בעיה. פשוט כי לא ניסיתי.
גרפיקה קשה על גבול הבלתי אפשרי. תחשבי שכל תמונה צריכה לחכות לאישור ובדיקה, ואם את מעצבת משהו עם נשים (אלבום תמונות, סרטון תמונות) זה מיד נחסם..
תכנות יש דברים שנפתחים אבל יש המון דברים בסיסיים לתכנות שלא נפתחים וזה מקשה מאוד את העבודה...
ובכלל כל עבודה שדורשת חיפוש חומר ומידע הופכת לסיוט כשכל דבר צריך לשלוח לבדיקה, לקבל אותו רק אחרי זמן ולגלות שזה בכלל לא קשור למה שחיפשתי...
קניות זה ממש לא רק בילוי. אני והילדים שלי צריכים להתלבש ואני לא יכולה לשלם פי 4 ולהתרוצץ שעות עם תינוק עצבני בקניות.

• הוסף לסימניות
רימון - מבחינת איכות הסינון- גרוע. לוחצים כמה פעמים, אחורה קדימה, והופס - נכנס.
נטפרי - מבחינת סינון, מצוין. מבחינת נוחות גרוע. אי אפשר לעבוד איתו נורמלי. זה מיועד למי שמשתמש במחשב לפנאי ובילוי, אבל אם צריך לעבוד על קנבה, ללמוד קורסים, לעשות קניות ברשת, להקים אתר בבייס44 ועוד ועוד אי אפשר.
אני מבינה מפה שגם אתרוג לא טוב אז מסתבר שחסר עדיין חסימה טובה שמבינה עניין ונותנת לאנשים לעבוד וללמוד כמו שהם צריכים.
נראה לי שהגענו למיצוי היכולת בעניין
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
אולי האינטרנט של המשיח יהיה מושלם;);)

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ומעריכה מאוד את הסינון ההרמטי אבל הוא לא מותאם לרוב העבודות.
הנהח ומזכירות מניחה שאין בעיה. פשוט כי לא ניסיתי.
גרפיקה קשה על גבול הבלתי אפשרי. תחשבי שכל תמונה צריכה לחכות לאישור ובדיקה, ואם את מעצבת משהו עם נשים (אלבום תמונות, סרטון תמונות) זה מיד נחסם..
תכנות יש דברים שנפתחים אבל יש המון דברים בסיסיים לתכנות שלא נפתחים וזה מקשה מאוד את העבודה...
ובכלל כל עבודה שדורשת חיפוש חומר ומידע הופכת לסיוט כשכל דבר צריך לשלוח לבדיקה, לקבל אותו רק אחרי זמן ולגלות שזה בכלל לא קשור למה שחיפשתי...
קניות זה ממש לא רק בילוי. אני והילדים שלי צריכים להתלבש ואני לא יכולה לשלם פי 4 ולהתרוצץ שעות עם תינוק עצבני בקניות.
לגבי גרפיקה זה אכן תלוי עם את עובדת עם תוכנות או אתרים
ולגבי קניות יש הרבה שהמחשב והאינטרנט הוא נטו עבודה ולא לשום קניות ועדיף להן להתרוצץ 4 שעות כדי למצוא בגדים (אני לא אומרת שכולם צריכות להיות כמוהן)
ולי אפ לא ארך 4 שעות לקנות בגדים לילדים ...

• הוסף לסימניות
אני היי
יעזור לי מאד אם ידוע למישהו אם ברמת סינון הכי הרמטית ברימון נפתחות סרטוני נשים [לא ביוטיוב] ?
כן, בסינון הכי הרמטי נפתחים כל סרטוני נשים, אין מושג ברימון לחסום נשים, נשים דתיות (כמובן גם מזרחנקיות) נפתחים לגמרי... וחוץ מזה שתמיד אפשר לעבור בסינונים ככה שלא הבנתי מה זה עוזר...
חשוב להבין שקהל היעד של רימון היא דתיים לאומיים שלא רוצים שהילדים הקטנים שלהם ייחשפו לאלימות קשה וכן לדברים מאוד מאוד מאוד לא צנועים, ככה שזה מצחיק שזה אחד מהסינונים... תראה באתר שלהם באינטרנט שכל המטרה שלהם זה לשמור מבחינה רגשית ונפשית על ילדים שאינם מסוגלים לראות את כל האינטרנט בגיל צעיר כ"כ.

• הוסף לסימניות
בקיצור עניין הסינון באמת בעייתי כי נטפרי לא מתאים לכולם. אתרוג זה סתם לא עובד טוב ולרוב מבחינת נוחות עדיף לעבוד עם נטפרי ורימון כבר לא מסונן.

• הוסף לסימניות
אני היי

כן, בסינון הכי הרמטי נפתחים כל סרטוני נשים, אין מושג ברימון לחסום נשים, נשים דתיות (כמובן גם מזרחנקיות) נפתחים לגמרי... וחוץ מזה שתמיד אפשר לעבור בסינונים ככה שלא הבנתי מה זה עוזר...
חשוב להבין שקהל היעד של רימון היא דתיים לאומיים שלא רוצים שהילדים הקטנים שלהם ייחשפו לאלימות קשה וכן לדברים מאוד מאוד מאוד לא צנועים, ככה שזה מצחיק שזה אחד מהסינונים... תראה באתר שלהם באינטרנט שכל המטרה שלהם זה לשמור מבחינה רגשית ונפשית על ילדים שאינם מסוגלים לראות את כל האינטרנט בגיל צעיר כ"כ.
בטוח??אני זקוקה לסרטונים עם קול אישה ולעיתים גם שרואם את הפנים של האישה בקטן כשהיא מסבירה ולכן חשוב לי לדעת אם נפתח בוודאות כי לא בנטפרי ולא באתרוג נתנו לי מענה על כך

• הוסף לסימניות
בטוח??אני זקוקה לסרטונים עם קול אישה ולעיתים גם שרואם את הפנים של האישה בקטן כשהיא מסבירה ולכן חשוב לי לדעת אם נפתח בוודאות כי לא בנטפרי ולא באתרוג נתנו לי מענה על כך
באתר של רימון יש אפשרות להשאיר פרטי פלפון ושם וחוזרים בכמה דקות, אני שאלתי אותם וזה מה שהם אמר לי שהם להם מושג של חסימת נשים דתיות, תבררו מולם ליתר בטחון.

• הוסף לסימניות
באתר של רימון יש אפשרות להשאיר פרטי פלפון ושם וחוזרים בכמה דקות, אני שאלתי אותם וזה מה שהם אמר לי שהם להם מושג של חסימת נשים דתיות, תבררו מולם ליתר בטחון.
תודה אבל אחרי נסיון מר אני לא סומכת על החברות סינון אני מעדיפה לשמוע ממי שהתנסה בכך..

• הוסף לסימניות
אני הייתי פעם ברמון ואני יודע שרואים שמה ממש כמעט הכל
גם ברמה הכי הרמטית?
הבנתי שיש אופציה לעבור עד לרמה הכי פתוחה כמעט ללא סינון אבל אני לא מתכוונת לפתוח אותה והסינון אמור להיות ללא גישה לילדים כלל ולכן אני רוצה לדעת מה נפתח ברמה הכי סגורה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בצורה הכי הרמטית רואים רק נשים דתיות בלבוש מלא. יש אפשרות לשנות את דרגת הסינון, ככה שאם השאלה הוא שרוצים לדעת אם יראו שמה סרטון עם נשים התשובה היא בהחלט שכן

• הוסף לסימניות
תודה אבל אחרי נסיון מר אני לא סומכת על החברות סינון אני מעדיפה לשמוע ממי שהתנסה בכך..
98 אחוז שזה יפתח
אבל ב'עזרת נשים' נפתח לי סרטונים שאשה מוסרת ורואים אותה אז לא יודעת מה יהיה הדין של הסרטונים שלך

• הוסף לסימניות
נטפרי לא יאפשרו.
אתרוג יאפשרו כנראה רק בהגדרה של 24 שעות או 48 שעות כל פעם, עם הגדרה של אתרי נשים.

• הוסף לסימניות
כנראה שעדיין אין הכל ביחד.......! (כשזה יהיה כנראה לא יהיה יצר הרע)
גם סינון הרמטי
גם אפשרות למידה כל מה שרוצים,
גם אפשרות עבודה בכל האתרים,
גם קניות,
וגם רוחניות!!!
תמיד ידעו שגשמיות באה על חלק מהרוחניות וכן להפך כל רוחניות מגרשת אוטומטי חלק גשמי.
צריך לעשות חישוב מה עדיף על פני מה....

• הוסף לסימניות
אתרוג יותר פתוח משמעותית מנטפרי גם אחרי ההחמרות שלהם. בנטפרי הגישה היא יותר חסידית שכל צורת אשה נחסמת מיד בלי מו"מ. באתרוג לפעמים פתוח לפעמים סגור הקרטריונים פחות ברורים. מתחם נשים קצת יותר טוב לא תמיד.
הבעיה העיקרית של רימון שאפשר להסיר את החסימה לחלוטין בלחיצת כפתור, ומה יעשה הנער ולא יחטא!!!

• הוסף לסימניות
98 אחוז שזה יפתח
אבל ב'עזרת נשים' נפתח לי סרטונים שאשה מוסרת ורואים אותה אז לא יודעת מה יהיה הדין של הסרטונים שלך
ברימון יש מתחם נשים? המתחם נשים כמו באתרוג שפותחים תמונות עם לבוש לא הכי אבל לא םותחים בשום מצב סרטון עם קול של אישה??
השירות לקוחות של רימון טובה או שדומה לאתרוג?בכללי המחיר [פי 3 מאתרוג ופי 8 מנטפרי!!]שווה את התמורה??

• הוסף לסימניות
ברימון יש מתחם נשים? המתחם נשים כמו באתרוג שפותחים תמונות עם לבוש לא הכי אבל לא םותחים בשום מצב סרטון עם קול של אישה??
השירות לקוחות של רימון טובה או שדומה לאתרוג?בכללי המחיר [פי 3 מאתרוג ופי 8 מנטפרי!!]שווה את התמורה??
מתחם נשים זה באתרוג, עכשיו אני באתרוג ובמתחם נשים נפתחים לי סרטונים בקול של אישה וגם כשרואים אותה.
ברימון אין מתחם נשים וזה אמור להיפתח באחד מדרגות הסינון- 98 אחוז שזה יפתח בדרגה הגבוהה או אחת פחות.
שירות לקוחות- אותו סטייל...

• הוסף לסימניות
מתחם נשים זה באתרוג, עכשיו אני באתרוג ובמתחם נשים נפתחים לי סרטונים בקול של אישה וגם כשרואים אותה.
ברימון אין מתחם נשים וזה אמור להיפתח באחד מדרגות הסינון- 98 אחוז שזה יפתח בדרגה הגבוהה או אחת פחות.
שירות לקוחות- אותו סטייל...
אני עכשיו גם באתרוג ומאדדדד לא מרוצה גם במתחם נשים לא נפתח לי כלום מענין איזה סרטונים עם נשים נפתחים לך באתרוג לי הם אמרו שהם לא פותחים אף סרטון עם קול אישה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה