סינון רימון מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני עכשיו גם באתרוג ומאדדדד לא מרוצה גם במתחם נשים לא נפתח לי כלום מענין איזה סרטונים עם נשים נפתחים לך באתרוג לי הם אמרו שהם לא פותחים אף סרטון עם קול אישה
בהתחלה הייתי יותר מרוצה מאתרוג, עכשיו פחות... הם משנים קו וזה מעצבן.
לא כל הסרטונים נפתחים לי, הרוב כן (נשים צנועות או שרואים רק את הפנים והחלק העליון, וקול אישה וודאי)

• הוסף לסימניות
אני עכשיו גם באתרוג ומאדדדד לא מרוצה גם במתחם נשים לא נפתח לי כלום מענין איזה סרטונים עם נשים נפתחים לך באתרוג לי הם אמרו שהם לא פותחים אף סרטון עם קול אישה
באתרוג נפתחים סרטוני נשים רק באתרים מוטמעים בלבד, כלומר לא ביוטיוב אלא באתר שמביא את הסרטון ובלבד שהלקוחה תהיה בתוך 'מתחם נשים'.

• הוסף לסימניות
בטוח??אני זקוקה לסרטונים עם קול אישה ולעיתים גם שרואם את הפנים של האישה בקטן כשהיא מסבירה ולכן חשוב לי לדעת אם נפתח בוודאות כי לא בנטפרי ולא באתרוג נתנו לי מענה על כך
אנחנו גם היינו צריכים פעם את זה
אז נטפרי יצרו לנו קישורים להורדה
והורדנו וככה ראינו...

• הוסף לסימניות
באתרוג נפתחים סרטוני נשים רק באתרים מוטמעים בלבד, כלומר לא ביוטיוב אלא באתר שמביא את הסרטון ובלבד שהלקוחה תהיה בתוך 'מתחם נשים'.
באיזה אתרים למשל נפתחים סרטוני נשים? אף פעם לא נתקלתי, גם לא כשאני על מתחם נשים

• הוסף לסימניות
אנחנו גם היינו צריכים פעם את זה
אז נטפרי יצרו לנו קישורים להורדה
והורדנו וככה ראינו...
אני מדברת רק על סרטונים שמוטמעים בתוך אתר ולא ביוטיוב שמשום מה גם במתחם נשים לא נפתח כלום
לא אופציה להוריד אחד אחד כי מדובר בעשרות סרטונים כל פעם...

• הוסף לסימניות
באיזה אתרים למשל נפתחים סרטוני נשים? אף פעם לא נתקלתי, גם לא כשאני על מתחם נשים
גם אני לא!!!!!! חוץ מהידברות כמובן...
לא מבינה את הרעיון של המתחם נשים שפותח רק תמונות ולא נותן מענה למי שצריך סרטונים לפני שהתחברתי לאתרוג הם התרברבו שרק להם יש את האופציה של מתחם נשים ושם יפתח לי כל מה שאני צריכה ובסוף התברר לי שזה ממש לא ככה...🙄😤

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בזה, אבל יכול להיות שבנוסף למתחם נשים צריך לפתוח גם עוד מסלול...
למשל: מסלול נשים ומסלול עסקים וכדו'

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בזה, אבל יכול להיות שבנוסף למתחם נשים צריך לפתוח גם עוד מסלול...
למשל: נשים ועסקים וכדו'
אני נמצאת ברמת סינון הכי 'מינימלית' שזה עסקים ופתוח לי הכל כולל מתחם נשים ועדיין אין מענה לסרטוני נשים כלל!

• הוסף לסימניות
לי נפתחים כאלה סרטונים...
סרטון בתוך אתר - מוטמע קוראים לזה?
ואם אני זוכרת נכון, אז גם כשיוטיוב היה פתוח (לאחרונה החמרתי את החסימה) הייתה לי אפשרות לראות סרטוני נשים

• הוסף לסימניות
סליחה אולי לא הסברתי את עצמי נכון,
אני אסביר מה עשיתי.
הייתי צריכה לצורך לימודים שיפתחו לי סרטוני נשים בתוך אתרי למידה שלי.
נציג תמיכה הפנה אותי להוריד מכרום את התוסף שלהם.
התקנתי אותו, וכך שלחתי את הקישורים לבדיקה,
הם אושרו והם נפתחים לי רק כשאני גולשת דרך אתרי הלמידה.

• הוסף לסימניות
סליחה אולי לא הסברתי את עצמי נכון,
אני אסביר מה עשיתי.
הייתי צריכה לצורך לימודים שיפתחו לי סרטוני נשים בתוך אתרי למידה שלי.
נציג תמיכה הפנה אותי להוריד מכרום את התוסף שלהם.
התקנתי אותו, וכך שלחתי את הקישורים לבדיקה,
הם אושרו והם נפתחים לי רק כשאני גולשת דרך אתרי הלמידה.
זה בדיוק מה שאמרו לי לעשות הבעיה שאצלי מדובר בעשרות סרטונים שונים כל פעם ולשלוח את הקישורים לבדיקה זה עבודה שלוקחת שעות כל פעם וגם שם לא הכל נפתח ולוקח הרבה מאד זמן עד שבודקים הכל לכן בךית ברירה מחפשת מידע אמין על רימון...

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שאמרו לי לעשות הבעיה שאצלי מדובר בעשרות סרטונים שונים כל פעם ולשלוח את הקישורים לבדיקה זה עבודה שלוקחת שעות כל פעם וגם שם לא הכל נפתח ולוקח הרבה מאד זמן עד שבודקים הכל לכן בךית ברירה מחפשת מידע אמין על רימון...
פעם היה סטיקים של רימון שהיה אפשר לשכור/לקנות, תבדקי אם זה עדיין קיים ותשכירי לכמה ימים שתראי אם זה מתאים לצרכים שלך.

• הוסף לסימניות
ותעשי טובה ותשלחי לאתרוג פניה בשרות לקוחות עם התלונות שלך
אוי אם הם יקבלו כמה פניות אם ישנו את ההתנהלות שלהם.

• הוסף לסימניות
פעם היה סטיקים של רימון שהיה אפשר לשכור/לקנות, תבדקי אם זה עדיין קיים ותשכירי לכמה ימים שתראי אם זה מתאים לצרכים שלך.
אני אשמח אם יש למישהו מידע בנושא כי אני הבנתי שאין אפשרות של סטיק או סים ברימון

• הוסף לסימניות
ותעשי טובה ותשלחי לאתרוג פניה בשרות לקוחות עם התלונות שלך
אוי אם הם יקבלו כמה פניות אם ישנו את ההתנהלות שלהם.
את יודעת כמה פניות פתחתי???שעותתת התכתבתי ודיברתי עם השירות לקוחות שלהם ופשוט אין מענה מצידם וזה אחרי שנתתי להם את ההקלטה שהם התחיבו לי לפני שהתחברתי אליהם שמה שאני אצטרך יהיה פתוח ואיימתי עליהם שום דבר לא הזיז להם לא יודעת מה לעשות הלאה ...🤯

• הוסף לסימניות
את יודעת כמה פניות פתחתי???שעותתת התכתבתי ודיברתי עם השירות לקוחות שלהם ופשוט אין מענה מצידם וזה אחרי שנתתי להם את ההקלטה שהם התחיבו לי לפני שהתחברתי אליהם שמה שאני אצטרך יהיה פתוח ואיימתי עליהם שום דבר לא הזיז להם לא יודעת מה לעשות הלאה ...🤯
לא בצ'אט, אלא במייל של של השירות לקוחות או איך שלא יקראו להם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה