סינון רימון מומלץ?

מזה אינטרנט לכבדו?
שאלה טובה ויפה שאלת
בשבילי אינטרנט זה גם לבנקים וכדו
וגם אני חובב מושבע של מוזיקה נניח
ואני אוהב לראות ולשמוע וללמוד דברים בנושא זה במדיה ואני מתכוין רק על תכנים יהודים !!!
לא חופשים של הציבור הכללי וזה חסום לי פעם אחרי פעם
וזה הבמה והמקום לכתוב לך סיפור שקרא לי שאני עשיתי נטפרי
אשתי שתיחי' רצתה להיכנס לצ'אט המשפחתי ולא נתנו לה לאשר שזה טוב כיון שהם כתבו שהיא משתמש לא אמין
וכמה שניסינו לא צלח
לכן אני חושב שמשהו צריך להרים את הכפפה הזאת כי למיבור מגיע משהו כשר טוב ואם שרות מעולה[ ואני לא באתי להיכנס לזה אם השרות טוב או לא אלה כדרך אגב
נסתפק בזה!!!

פתוח
אני עכשיו גם באתרוג ומאדדדד לא מרוצה גם במתחם נשים לא נפתח לי כלום מענין איזה סרטונים עם נשים נפתחים לך באתרוג לי הם אמרו שהם לא פותחים אף סרטון עם קול אישה

פותחים במתחם נשים
תשלחי דוגמא למשהו מתאים למגזר החרדי שלא הסכימו לפתוח לך...

חיפוש סרטונים ביוטיוב ללקוחות אתרוג, עובד באופן של חיפוש בגוגל ולא חיפוש ביוטיוב
אם זה סרטון שאף אחד לא פתח לפניך, תגישי בקשה.
אם הגשת ולא אישרו לך ואת חושבת שהתוכן מתאים
יותר מאשמח שתביאי דוגמא.

חשוב לי שהדברים שיכתבו פה בפורום יהיו מדויקים ויבדקו בהתאמה.

אתרוג יותר פתוח משמעותית מנטפרי גם אחרי ההחמרות שלהם. בנטפרי הגישה היא יותר חסידית שכל צורת אשה נחסמת מיד בלי מו"מ. באתרוג לפעמים פתוח לפעמים סגור הקרטריונים פחות ברורים. מתחם נשים קצת יותר טוב לא תמיד.
הבעיה העיקרית של רימון שאפשר להסיר את החסימה לחלוטין בלחיצת כפתור, ומה יעשה הנער ולא יחטא!!!
באתרוג לפעמים יש אישה?
מתי נתקלת איפה נתקלת?

המנוע חוסם הכל.

אשמח מאד לדוגמא, אלא אם כן כותב השורות לא חווה את זה בפועל רק שמע על כך.

וגם אני חובב מושבע של מוזיקה נניח
ואני אוהב לראות ולשמוע וללמוד דברים בנושא זה במדיה ואני מתכוין רק על תכנים יהודים !!!
לא חופשים של הציבור הכללי וזה חסום לי פעם אחרי פעם
אני לא יודעת מה אתה מחפש לראות
אני כן יודעת שמה שחלק לראות פתוח - ומה שקצת בעיתי לא.

אשתי שתיחי' רצתה להיכנס לצ'אט המשפחתי ולא נתנו לה לאשר שזה טוב כיון שהם כתבו שהיא משתמש לא אמין
וכמה שניסינו לא צלח
מענין
בצאטים זה מאוד נכון מה חסום מה לא.

אתרוג- מזעזע הסינון והשירות! אני מתביישת שזה הסינון שלהם שמאושר ע"י רבנים.
עשיתי כי הייתי צריכה אתר מסוים אבל מצטערת מאוד. בפניה ל"וועדת הרבנים" שלהם הם מחזירים אותך לצ'אט של האתר.... שוקלת לעזוב.

אתרוג- מזעזע הסינון והשירות! אני מתביישת שזה הסינון שלהם שמאושר ע"י רבנים.
עשיתי כי הייתי צריכה אתר מסוים אבל מצטערת מאוד. בפניה ל"וועדת הרבנים" שלהם הם מחזירים אותך לצ'אט של האתר.... שוקלת לעזוב.
עכשיו? הוא בכללי?

ברימון ברמה השניה [כמעט הכי פתוחה] הסרטים ביוטיוב פתוחים גם לא הכי חרדי?
גם עם תמונות של נשים צנועות?

נערך לאחרונה ב:
אני שמעתי על רעיון לעשות קוד לשינויים ברימון ואז לתת למישהו אחר לבחור את הקוד , ככה כל פעם שרוצים לפתוח משהו צריך לחשוב כמה פעמים... או לעשות שכל אחד מבני הזוג יודע חצי קוד
כמובן שזה לא פותר הכל, ולא מלכתחילה אבל אם אין ברירה...

אני היום קיבלתי את שוק חיי שפתאום קפצו למחשב המסונן באתרוג אפליקציות של אתרים מזעזעים MSN כל הזבל של המדינה אין לי מושג איך ומה זה הגיע אלי וזה לא העינין כרגע .שורה תחתונה אתרוג איפשר לפרצה הזו שנפרצה לי במחשב בלא ידיעתי דרך אפליקציות של מיקרוסופט ?

אני היום קיבלתי את שוק חיי שפתאום קפצו למחשב המסונן באתרוג אפליקציות של אתרים מזעזעים MSN כל הזבל של המדינה אין לי מושג איך ומה זה הגיע אלי וזה לא העינין כרגע .שורה תחתונה אתרוג איפשר לפרצה הזו שנפרצה לי במחשב בלא ידיעתי דרך אפליקציות של מיקרוסופט ?
זה חמור ממש, נשמע שנפל הסינון לכמה שניות, תבדקי אם קרה לך היום גם. או שמדובר במשהו נקודתי שקרה.

הסינון של אתרוג אמור להיות הרמטי (מנסיון של כמה וכמה שנים)
ברימון (גם מנסיון) אם פותחים את הדפדפן של מייקרוסופט (אדג') באופן אוטומטי קופץ עמוד הבית של MSN עם התמונה וקישור לכתבה. (הקישור חסום. כלומר, אם לוחצים על הרחבת הכתבה, קופץ דף הגנה של רימון)
צריך להגדיר בהגדרות הדפדפן (אדג' כאמור) שלא תהיינה פרסומות במסך הפתיחה.
(להיכנס לדפדפן, הגדרות, לחפש בהגדרות של "כל ההרשאות", לבחור פריטים מוקפצים ולחסום.

הסינון של אתרוג אמור להיות הרמטי (מנסיון של כמה וכמה שנים)
ברימון (גם מנסיון) אם פותחים את הדפדפן של מייקרוסופט (אדג') באופן אוטומטי קופץ עמוד הבית של MSN עם התמונה וקישור לכתבה. (הקישור חסום. כלומר, אם לוחצים על הרחבת הכתבה, קופץ דף הגנה של רימון)
צריך להגדיר בהגדרות הדפדפן (אדג' כאמור) שלא תהיינה פרסומות במסך הפתיחה.
(להיכנס לדפדפן, הגדרות, לחפש בהגדרות של "כל ההרשאות", לבחור פריטים מוקפצים ולחסום.
אגב,
זה ברימון גם אם מרחפים על הסמל של ווינדוס (4 הריבועים בצד המסך), לפני ביטול ההרשאות, קופצות פרסומות

אני היום קיבלתי את שוק חיי שפתאום קפצו למחשב המסונן באתרוג אפליקציות של אתרים מזעזעים MSN כל הזבל של המדינה אין לי מושג איך ומה זה הגיע אלי וזה לא העינין כרגע .שורה תחתונה אתרוג איפשר לפרצה הזו שנפרצה לי במחשב בלא ידיעתי דרך אפליקציות של מיקרוסופט
גם לי זה קורה הרבה פעמים כשאני מרחפת עם העכבר על סמל שיש בשורת המשימות במחשב.
נפתחת לי חלונית עם כל המה ומה...
זה לא קורה תמיד, אבל זה קורה.

גם לי זה קורה הרבה פעמים כשאני מרחפת עם העכבר על סמל שיש בשורת המשימות במחשב.
נפתחת לי חלונית עם כל המה ומה...
זה לא קורה תמיד, אבל זה קורה.
@מילה נרדפת אם תרצי, אפשר לבטל את זה בהגדרות
(להיכנס לדפדפן, הגדרות, לחפש בהגדרות של "כל ההרשאות", לבחור פריטים מוקפצים ולחסום.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת