סינון רימון מומלץ?

יש אפשרות ברימון בהגדרות לחסום תמונות נשים לגמרי?
אם כן באיזה רמה שם בבינונית או גבוהה וכו'?

יש לי קרוב משפחה שיש לו נטפרי וזה מדי סגור בשבילו והוא לא רוצה רימון כי זה מדי פתוח הוא שוקל לעבור לאתרוג אבל הוא חושש שזה בדיוק כמו נטפרי
מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי ביניהם?

וזה מדי סגור בשבילו
כשאומרים על נטפרי שהם סגורים מדי זה תמיד בדברים שהם לא צרכי עבודה,
אולי תסבירו מה זה סגור מדי ולמה הוא צריך את זה?
אם זה דברים כמו סרטים, אז ברור שאף סינון חרדי לא פותח את זה.

כשאומרים על נטפרי שהם סגורים מדי זה תמיד בדברים שהם לא צרכי עבודה,
אולי תסבירו מה זה סגור מדי ולמה הוא צריך את זה?
אם זה דברים כמו סרטים, אז ברור שאף סינון חרדי לא פותח את זה.
הוא לא בחור ולא מענין אותו סרטים
אבל מעצבן אותו שכל קליפ שני בנטפרי סגור או כל אתר חדשות כמו בחדרי חרדים סגור או שסגרו את הקבוצות בצ'אטים ועוד אלף דוגמאות
אתרוג יתן לו מענה?

אתרוג יתן לו מענה?
אני לא מכיר את אתרוג מניסיון אישי, אבל אני די בטוח שיוטיוב ואתרים כמו בחדרי חרדים יהיו חסומים שם.
הם בכל זאת מתיימרים להיות סינון חרדי.
אם הוא מצטרף לצ'אט שחסום בנטפרי, בהכרח שכל המשתתפים שם משתמשים באינטרנט שלא מסונן בנטפרי, והסיבה שנטפרי חסמו קבוצות גדולות זה בגלל פרצות שנפרצו שם, אז אתה יכול להבין שלפחות חלק ניכר מהמשתתפים שם הם לא חרדים.

בעיקרון אלו לא דברים ששווה בשבילם להחליף סינון, זה לא צרכי עבודה, אני יכול להבין אם מישהו מחליף בגלל שנחסם לו משהו שהוא צריך לעבודה וזה פתוח בסינון חרדי אחר, אבל פה לא מסתבר שבכל מקרה יהיה לו מה שהוא רוצה, וגם זה לא דברים מהותיים.

הוא לא בחור ולא מענין אותו סרטים
אבל מעצבן אותו שכל קליפ שני בנטפרי סגור או כל אתר חדשות כמו בחדרי חרדים סגור או שסגרו את הקבוצות בצ'אטים ועוד אלף דוגמאות
אתרוג יתן לו מענה?
יש אפשרות באתרוג לפתוח בחדרי והידברות וכל מיני ויש גם באתרוג הרחבת סינון לפי שעות כמו לאתרי נשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה