כללי סינון של אתרוג > ממליצים?

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע סינון של רימון ואני לא מרוצה, הוא לא מסנן מספיק טוב,
וצריך לפתוח אותו כל הזמן בשביל אתרים כמו freepik עד לרמת ההגנה הכי נמוכה,
כך שמה בעצם עוזר לי הסינון אם צריך לבטל אותו רוב הזמן...

באתר של אתרוג הם טוענים שיש להם מסלול לגרפיקאים. מישהו משתמש ויכול לומר לי אם זה אכן טוב?
ואם יש אפשרות לבקש מהם לפתוח אתרים ספציפיים מעבר לאלו שבחבילה המוגדרת?

• הוסף לסימניות
נטפרי מעולה לגרפיקאים

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי במקום העבודה. גרוע. אין לי מושג איך אנשים מסוגלים לעבוד איתו.

• הוסף לסימניות
הוא מסנן כל מה שלא נבדק. ככה שאם אתם מחפשים תמונה תמימה של בננה, ובדקו עד כה רק תמונה אחת של בננה, צריך להסתדר עם התמונה הזו. או ללכת לחברה שיש לה רימון.

• הוסף לסימניות
הוא מסנן כל מה שלא נבדק. ככה שאם אתם מחפשים תמונה תמימה של בננה, ובדקו עד כה רק תמונה אחת של בננה, צריך להסתדר עם התמונה הזו. או ללכת לחברה שיש לה רימון.
צריך להמתין כמה שניות, עד שהתמונות נבדקות.
כלל לא מובן על מה את מדברת.

אגב, את רימון תורידי מהדיון, כי אנחנו מדברים על "סינונים" מי מהם עדיף,
ורימון זה לא סינון כלל. הם בעצמם מצהירים שזה מיועד לציבור הדתי בלבד.
כך שהוא לא אמור להשתרבב כאן לוויכוח.

ונטפרי מול אתרוג, ברור שנטפרי עדיף, הן מבחינת הכשרות, והן מבחינת הנגישות.

• הוסף לסימניות
בשאטרסטוק ובפריפיק העמודים הראשונים כבר בדוקים ופתוחים
כמעט בכל נושא שתבחרו

• הוסף לסימניות
זה מוזר ממש. כי לא רק אני מתקשה להסתדר עם נטפרי. עובדות נוספות מתלוננות שזה מקשה על העבודה וחוסם דברים שהם כלל לא בעייתיים.

למה נטפרי עדיף על אתרוג?
במה אתרוג נגיש פחות?

פשוט את נטפרי אני מכירה אבל אתרוג בכלל לא.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי עם כל המסלולים של אתרוג
אם חשוב לכם 100 אחוז כשר אז זה רק המסלול היעיל שפותח משרדי ממשלה וכו' ואפילו לא אתר אחד של תמונות או חדשות.
המסלול של הגרפיקאים לא כשר!
פותח את כל האתרים שגרפיקאים משתמשים כמו תמונות מוקאפים וכו' אבל התמונות לא מסוננות! פריפיק ושאטרסטוק פתוחים חופשי על כל הזבל שלהם
הפיתרון האמיתי לגרפיקאים זה רק נטפרי וב"ה העבודה טסה

• הוסף לסימניות
אני באתרוג, כרגע...

אי אפשר לומר שבשאטרסטוק הכל פתוח, ממש לא
יותר מפריע לי שהם חוסמים אתרים שלא צריך לחסום
ואין בדיקה נורמלית, עונים תשובה רובוטית לא מספקת
אין שירות לקוחות במייל, רק להתקשר ולחכות שעה על הקו

קחו בחשבון שלא מתחתנים אם שום חברה
אפשר להפרד בשלב כלשהו, אם לא נוח לכם.

אני רוצה לעבוד לנטפרי בהקדם. אמן.

• הוסף לסימניות
מציעה לך בחום לנסות אותם.
כרגע המצב (לפחות מהתרשמות שלי) הוא ככה:
1. יש חברות שננטשות וחוקרות איך נטפרי עובדת כדי לחקות אותה...
2. הם נותנים לך נסיון חינם ללא התחייבות, מה יש לך להפסיד?

• הוסף לסימניות
מה שמתסכל נורא בנטפרי זה הזמנים של 'חריגה נא להמתין' ולפעמים זה קורה יותר מדי פעמים בשבוע...
מלבד זאת באמת הם עושים מעל ומעבר הן במענה אנושי לפניות והן בטיפול מהיר במערכת הפניות. שאפו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דוגמא שקרתה לי לאחרונה
הייתי צריכה להכנס לאתר של גרג (בית קפה)
האתר היה חסום, ביקשתי פתיחה
מגיע לי מייל שהאתר בעייתי ושייך לקבוצה של אתרי בישול
אם אני צריכה את זה לצורך העבודה, אני צריכה לאשר על אחיותי את כל קבוצת אתרי בישול
וזה נפתח לזמן מוקצב או לתמיד (לא זוכרת בדיוק)
בלית ברירה פתחתי את כל הקבוצה
ואני נכנסת לאתר לראות את הפריצות הנוראית, ומתברר שהאתר נקי לגמרי, אין תמונות אנשים בכלל!!!
אז למה הייתי צריכה לפתוח על דעתי קבוצה שלמה של אתרים למען ה'?
ניסתי לדבר איתם בטלפון, אבל הנציגה לא הבינה אותי בכלל, ניראה לי שבסוף השיחה הסתיימה בחוסר הבנה מוחלט, וללא מענה ראוי.

• הוסף לסימניות
נשמע מוכר,
בדיוק אחרי סיפור כזה עברתי לנטפרי. מציעה לך בחום לנסות, הם מס' 1.
נכון, יש המתנה לפעמים, ויש חסרונות מסוימים, אבל האנושיות בבדיקה והסינון היא לרוב רק יתרון.

• הוסף לסימניות
בלית ברירה פתחתי את כל הקבוצה
ואני נכנסת לאתר לראות את הפריצות הנוראית, ומתברר שהאתר נקי לגמרי, אין תמונות אנשים בכלל!!!
אז למה הייתי צריכה לפתוח על דעתי קבוצה שלמה של אתרים למען ה'?
ניסתי לדבר איתם בטלפון, אבל הנציגה לא הבינה אותי בכלל, ניראה לי שבסוף השיחה הסתיימה בחוסר הבנה מוחלט, וללא מענה ראוי.
זה בעצם ההבדל הכי בולט בין נטפרי לאתרוג. חוסר התקשורת בינהם ללקוח.
וההסבר לזה הוא פשוט: באתרוג העובדים שם הם חילונים [כן. אני יודע שלחלקם ישנה איזשהי חתיכת בד על הראש], ואין להם מושג מה זה סינון מהמבט האמיתי שבו, והם מסתכלים על הלקוחות החרדים כמו דינוזאורים, ואין להם מושג בכלום. ולכן בשביל קפה גרג צריך פתיחה מיוחדת, כי "בטח לחרדים, אתרי בישול זה מותרות", ולכן זה סגור כברירת מחדל, עד שצריך להגיש בקשה מיוחדת של פתיחת של אתרי בישול... זה מגוחך עד כאב. וזה קיים בעוד אלף דוגמאות. ומה שעדיין לא נבדק באתרוג, אתה מקבל איזה תשובה רובוטית מציקה, ואתה מרגיש שאתה מקבל שירות מקיר בטון.
בעוד שבנטפרי זה חברה משלנו לחלוטין, יודעים בדוק מה צריך ומה לא. מה מותר ומה אסור. ועל כל פנייה יושב אדם אנושיובודק אותה אם לאשר או לסגור, ואין קבוצות וכל מיני שטויות כאלו ואחרות.

• הוסף לסימניות
קסם , אני באתרוג
הייתי כמוך ברימון , בדיוק באותה בעיה.
(אגב , הייתי על מסלול הרמטי עם 'הנטו שלי' כך שלא תמיד הייתי צריכה לעבור רמה כדי להכנס לאתרים האלו. למרות שזה לא היה חלק מהבחינה הזאת.)

היה לי מאד קשה עד שקיבלתי עלי לעבור לאתרוג, אבל העדפתי את זה מנטפרי משום מה , (דווקא אחרי שניסתי אותם , אבל זה היה בהתחלה ממש אולי זה לא פונקציה)
אני בנתיים מסתדרת מעולה באתרוג
כמובן יש את הקטעים כמו שציינו כאן עם הקבוצות , כל הענין הזה באמת מטופש
כל מיני אתרים נקיים לחלוטין שלא פתוחים או מוצגים בצורה ממש לא נכונה , ומי שמתעסק עם אתרים זה מפריע מאד.
מבחינת סינון התמונות באתרי תמונות בעיקר - העדפתי את אתרוג.
מה לעשות שבתוקף עבודתי אני צריכה גם תמונות נשים , נערות , או ילדות גם אם הן לא הכי צנועות עם שרוולים ארוכים וכדו' , בנטפרי ממה שאני זוכרת כל אלו ממש לא היו נפתחות.
אמנם הסינון שלהם גרוע מאד כי יש המון תמונות לא צנועות גם , לגמרי.
חבל שאין באמצע , לא יודעת. בכל מקרה רצית לדעת איך באתרוג -
אחרי רימון מבחינתי זה עדיף. המעבר לנטפרי היה נראה לי מידיייי סגור אבל אולי אני טועה.
נראה בהמשך בע"ה , אולי גם אני יעבור :)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....