כללי סינון של אתרוג > ממליצים?

• הוסף לסימניות
יש משהו במה שאת אומרת, @OR_Design , תלוי באמת בצרכי העבודה שלך.
כשכירה, עבדתי בעבר על פרוייקטים שאין סיכוי שהיו פותחים לי בנטפרי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי באתרוג, שם לא הייתי מרוצה מכל הקבוצות ואופן הסינון.
בנטפרי אני מאוד מרוצה, ויש מענה טוב למעצבים.
יש קטעים שעדיין מסרבלים מעט את העבודה, כמו מוקאפים ואתרים מקצועיים שעדיין לא נבדקו.

הקטע הכי קשה לי ביום יום - זה הפינטרסט. הוא פתוח באופן מאוד חלקי. וזה מקשה מאוד עליי בתור מעצבת.

• הוסף לסימניות
הייתי באתרוג, שם לא הייתי מרוצה מכל הקבוצות ואופן הסינון.
בנטפרי אני מאוד מרוצה, ויש מענה טוב למעצבים.
יש קטעים שעדיין מסרבלים מעט את העבודה, כמו מוקאפים ואתרים מקצועיים שעדיין לא נבדקו.

הקטע הכי קשה לי ביום יום - זה הפינטרסט. הוא פתוח באופן מאוד חלקי. וזה מקשה מאוד עליי בתור מעצבת.
לעניות דעתי הפתרון יהיה שכל משתמש נט פרי יכנס לפינטרסט הרבה פעמים בשבוע וככה הסיכוי שהתמונות שאת רוצה כבר נבדקו יגדל.

• הוסף לסימניות
היה לי מאד קשה עד שקיבלתי עלי לעבור לאתרוג, אבל העדפתי את זה מנטפרי משום מה
אני בנתיים מסתדרת מעולה באתרוג
מבחינת סינון התמונות באתרי תמונות בעיקר - העדפתי את אתרוג.
מה לעשות שבתוקף עבודתי אני צריכה גם תמונות נשים , נערות , או ילדות גם אם הן לא הכי צנועות עם שרוולים ארוכים
וכדו' , בנטפרי ממה שאני זוכרת כל אלו ממש לא היו נפתחות.
אמנם הסינון שלהם גרוע מאד כי יש המון תמונות לא צנועות גם , לגמרי.
קצת מגוחך.. לא?!
בנאדם מברר על "סינון", ותוך כדי הדברים את בעצמך כותבת שיש באתרוג תמונות של נשים, ואף אין הבחנה כלל בין נשים צנועות לכאלו שאינן צנועות... לזה יקרה סינון? לא מבין...

ובכלל, נשים נשואות עם בעל וילדים...

• הוסף לסימניות
קצת מגוחך.. לא?!
בנאדם מברר על "סינון", ותוך כדי הדברים את בעצמך כותבת שיש באתרוג תמונות של נשים, ואף אין הבחנה כלל בין נשים צנועות לכאלו שאינן צנועות... לזה יקרה סינון? לא מבין...

לא מגוחך בכלל
נטפרי לא נותן מענה למי שצריך תמונות של נשים.
זאת המציאות.

• הוסף לסימניות
לא מגוחך בכלל
זאת המציאות.
הייתי אומרת להחזיק סטיק של אינטרנט ברמת הגנה אחרת למשל של אתרוג, ולהשתמש בו רק לצרכים כאלה. רוב הצרכים השוטפים של גולשים רגילים כן נענים ע"י נטפרי, אז למה לא לחיות ברמה רוחנית גבוהה יותר כשאפשר.

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת להחזיק סטיק של אינטרנט ברמת הגנה אחרת למשל של אתרוג, ולהשתמש בו רק לצרכים כאלה. רוב הצרכים השוטפים של גולשים רגילים כן נענים ע"י נטפרי, אז למה לא לחיות ברמה רוחנית גבוהה יותר כשאפשר.
זה לא סותר, רק לקרוא לצורך מקצועי של מישהו "מגוחך" זאת הגדרה כוללנית שלא נובעת מהשטח, אלא מאוטופיה כלשהיא.

• הוסף לסימניות
לא מגוחך בכלל
זאת המציאות.
זה לא סותר, רק לקרוא לצורך מקצועי של מישהו "מגוחך" זאת הגדרה כוללנית שלא נובעת מהשטח, אלא מאוטופיה כלשהיא.
חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב..
מיקדתי את הבעיה שלי באתרוג אל מול העובדה שאין הבחנה כלל בין נשים צנועות לשאינן צנועות.
ואם יש תמונות של נשים שאינן צנועות, לזה לא קוראים סינון.
אתה יכול להתבטות בכל מיני ביטויים דמגוגיים, אבל זה לא ישנה את המציאות. והיא ברורה: באתרוג אין סינון על נשים שאינן צנועות [ואגב, זה הרבה מעבר לסתם נשים שאינן צנועות... אין עניין להרחיב. כל מי שיש לו אתרוג יודע במה מדובר.. אז בבקשה, "אל תתפס לי על המילה", ותבין מה שאני מתכווין. הייתי באתרוג 5 שנים.. אל תספר לי].

ואפילו המשתמש שעליו דיברנו OR_Design, גם הוא בעצמו כתב:
אמנם הסינון שלהם גרוע מאד כי יש המון תמונות לא צנועות גם, לגמרי.

וזה נכון שישנה כאן בעיה, שנשים שלצורך עבודתן זקוקות לאתרים שיש בהם נשים, אין פיתרון.. היות שבאתרוג אין סינון כלל על נשים, ובנטפרי אין פתיחה כלל של נשים. ומשהו באמצע אין.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב..
מיקדתי את הבעיה שלי באתרוג אל מול העובדה שאין הבחנה כלל בין נשים צנועות לשאינן צנועות.
ואם יש תמונות של נשים שאינן צנועות, לזה לא קוראים סינון.
אתה יכול להתבטות בכל מיני ביטויים דמגוגיים, אבל זה לא ישנה את המציאות. והיא ברורה: באתרוג אין סינון על נשים שאינן צנועות [ואגב, זה הרבה מעבר לסתם נשים שאינן צנועות... אין עניין להרחיב. כל מי שיש לו אתרוג יודע במה מדובר...!!! אז בבקשה, "אל תתפס על המילה", ותבין מה שאני מתכווין. הייתי באתרוג 5 שנים.. אל תספר לי].

זה נכון שישנה כאן בעיה, שנשים שלצורך עבודתן זקוקות לאתרים שיש בהם נשים, אין פיתרון.. היות שבאתרוג אין סינון כלל על נשים, ובנטפרי אין פתיחה כלל של נשים. ומשהו באמצע אין.
גם מסכימה.

• הוסף לסימניות
וזה נכון שישנה כאן בעיה, שנשים שלצורך עבודתן זקוקות לאתרים שיש בהם נשים, אין פיתרון.. היות שבאתרוג אין סינון כלל על נשים, ובנטפרי אין פתיחה כלל של נשים. ומשהו באמצע אין.
זה בערך מה שרציתי לומר.

• הוסף לסימניות
קצת מגוחך.. לא?!

אם אתה לא מבין אז תבחר בסינון שמתאים לך , אני בחרתי בסינון שכרגע נכון וטוב בשבילי.
ולא נתקלים בתמונות לא צנועות מלבד אתרי תמונות לצורך גרפיקה ועיצוב, זה לא חיפוש גוגל רגיל.
כך שמי שלא משתמש באתרים כאלו - אין לו את הבעיה הזו.

אגב , כל אחד עולה מדרגה מדרגה,
וכתבתי את זה מראש.
אני עברתי מאינטרנט פתוח ללא סינון כלל לפני כמה שנים - לאינטרנט רימון ברמה הרמטית.
לא מזמן עברתי ב"ה לאתרוג. בעיקר אני צריכה תמונות תלמידות / ילדות , ולא תמונות נשים, אלא רק מידי פעם.
רק אין אופציה כזאת בנטפרי, מה לעשות.
בע"ה שהמדרגה הבאה תהיה לעבור לנטפרי.
כך שלקרוא לזה מגוחך לא הייתי קוראת.

למי שהתייעצה כאן רשמתי את הניסיון וההמלצה שלי, תוך הסבר מה באמת הסינון של אתרוג,
כך שהיא תדע מה יש פה ומה יש בנטפרי וכך היא תבחר מה נכון לה כרגע.

(ולענין ילדים , אין אצלי גישה במחשב לשום כלום , לאף ילד. זה מוגן בסיסמא, וגם אם אני שמה להם סרטונים ממסיבות וכדו' העכבר נעלם מהאופק והם רק רואים. גם אם הייתי בנטפרי.. כך שזה תלוי בבית.)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה בערך מה שרציתי לומר.
סבבה. פשוט בתחילה זה לא היה נשמע כך.
העיקר שלבסוף הבנו אחד את השני..
אם אתה לא מבין אז תבחר בסינון שמתאים לך , אני בחרתי בסינון שכרגע נכון וטוב בשבילי.
ולא נתקלים בתמונות לא צנועות מלבד אתרי תמונות לצורך גרפיקה ועיצוב, זה לא חיפוש גוגל רגיל.
כך שמי שלא משתמש באתרים כאלו - אין לו את הבעיה הזו.
כתבת בעצמך שהסינון כשלעצמו גרוע. לא כן?! ולכן כתבתי מגוחך. חלילה לא עליך אישית, אלא על ההמלצה על סינון, ובו זמנית לכתוב שהיא גרועה.

• הוסף לסימניות
סבבה. פשוט בתחילה זה לא היה נשמע כך.
העיקר שלבסוף הבנו אחד את השני..

כתבת בעצמך שהסינון כשלעצמו גרוע. לא כן?! ולכן כתבתי מגוחך. חלילה לא עליך אישית, אלא על ההמלצה על סינון, ובו זמנית לכתוב שהיא גרועה.

אני התכוונתי לסינון בתוך אתרי התמונות עצמם.
זה מה יש כשהסינון הוא לא ידני כמו בנטפרי.

• הוסף לסימניות
זה הדבר שמרתיע אותי מנטפרי
"הדרת נשים" מוחלטת
ואני צריכה את זה המון. כמובן נשים צנועות ברמה כזו או אחרת.

השלב הבא אולי צריך להיות נטפרי נשים...

• הוסף לסימניות
זה הדבר שמרתיע אותי מנטפרי
"הדרת נשים" מוחלטת
ואני צריכה את זה המון. כמובן נשים צנועות ברמה כזו או אחרת.

השלב הבא אולי צריך להיות נטפרי נשים...

מצטרפת, נקווה שיהיה משהו כזה , אולי איזשהוא מסלול עם סיסמא מסויימת רק למי שצריכה וכדו'.
צריך לחשוב על פתרון כזה.

• הוסף לסימניות
אני עברתי בשעה טובה לנטפרי ב"ה
אוכל להתרשם מהאיכות וההתאמה עוד שבוע נניח
על פניו נראה מקסים, ונראה לי יחסוך שעות ארוכות שהייתי באתרים שכרגע חסומים.

אוכל להמליץ על הסוכן (באישי) שעשה לי את ההעברה והחיבור ביעילות ובמהירות

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתחבר לנטפרי, אבל לא הצלחתי בגלל שהשרת לא מאפשר את זה (כך הם אמרו לי), ידוע לכם במה צריך להשתמש בשביל זה? יש לי תשתית של בזק כרגע.

• הוסף לסימניות
אתרוג גרוע גרוע לא צריך סינון גם רימון גרוע נתיב אי אי אי רק נטפרי מה שאת צריכה כל האתרים הכל אבל מסננים הכי טוב שיש באמת ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
היום דיברתי עם אתרוג
כדי שיפסיקו לחייב אותי על ההתקשרות
ושיגעו אותי 20 דקות בשימור לקוחות
אמרתי להם שעברתי לנטפרי
הם אמרו שיש הרבה שעברו לנטפרי וחזרו אליהם כי לא היו מרוצים
אני כמובן לא מאמינה להם
אבל מי שהיה בנטפרי וחזר לאתרוג, אשמח שיצביע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....