מידע שימושי סינוסיטיס משביתתת

• הוסף לסימניות
אחת לכמה זמן הכאב והלחץ בראש מתחילים ומחריפים באופן שא'א לתפקד, כל פעם אני נאלצת לקחת אנטיביוטיקה כשהמצב הופך בילתי נסבל!!!
זה הפך להיות כרוני עם הזמן, מתסכל מאוד!!! עכשו הגיעו שוב הכאבים ולא, זה לא עובר מאליו! עוד שבוע זה ישתלט עלי לגמרי, לחץ חזק בראש ומתחת לעיניים, טשטוש בראיה, ואאלץ לפנות שוב לרופא משפחה.. ולהוציא מרשם..
יש מישהו שהתנסה בזה???יש פתרון או תחליף לאנטיביוטיקה, חוץ מהשטיפות במי מלח ותרסיסים לאף... שלא ממש עוזרים??
שמתי לב שזה מגיע בתדירות גבוהה בחורף כמה שבועות, חולף ושוב חוזר.
סיוט למי שיודע במה מדובר...
אשמח עם כל עיצה

• הוסף לסימניות
בזמנו התייעצתי פה לגבי זה.
ממש סבלתי מסינוסיטוס.
והתלבטתי אם לקחת אנטיביוטיקה או לא.
בסוף החלטתי לא לקחת. עבר ב"ה מעצמו לאחר שבועיים.
הפעם חשבתי שישר שמתחיל צינון, כדאי לבקש מהרופא כדור למיגור הנזלת.
וכך זה לא מתפתח ונעצר מראש.
מקווה לא להגיע לצורך בהתנסות השיטה..

חוץ מזה, שיש שיטה (פרי פיתוח מבית היוצר שלי) לקחת פן לשיער ולחמם את אזור הפנים.
תחושי ממש הקלה אחרי זה.

• הוסף לסימניות
אוהה, לא קל בכלל...
המלצה ששמעתי פעם שרצוי להבדק גם אצל רופא שיניים, לפעמים יש בעיה בשיניים העליונות, שיכולה לגרום לזה לחזור שוב ושוב.

בכל אופן, המניעה זוהי התרופה הכי טובה, מיד כשמזג האויר מתקרר, להתלבש באופן מגן, בפרט באיזור של הצואר והפנים, לא להחשף לקור. אם צריך לצאת ביום קר, לדאוג להיות עטופים כראוי בפרט באיזור המצח והפנים.

אם זה כבר התחיל:
מקלחות תכופות עם מים חמים על איזור המצח (להזהר לא להתקרר מהיציאה מהמקלחת, עדיף כמובן לא להתקלח לפני יציאה מהבית).
בקבוק עם מים חמים על האיזור המצח.
להוציא את הליחות, והנזלות (המים החמים עוזרים לכך). לא להשאיר לזה להצטבר! אחרת זה יוצר מצע נח לחיידקים, וזה גם מה שמוביל בסופו של דבר לצורך באנטביוטיקה.
אולי כדאי גם להעזר באקמול סינוס וכדו', על מנת לעצור את ההתפתחות

בברכת רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
יש אקמול סינוס?? אני יברר, תודה רבה
באמת עדיף לעצור את זה לפני שיחריף, לפעמים הייתי לוקחת מוקסיפן מיד בהתחלה וזה היה מפסיק אבל אולי הגוף כבר התרגל

• הוסף לסימניות
בשביל לייבש את הנזלת, קחי כוס מים רותחים שימי כפית קינמון, אחרי שהקינמון שוקע, צריך לשתות את המים במשך יום שלם, אני מכירה אנשים שזה עוזר להם פלאים.

• הוסף לסימניות
יש את טיפות הרב מירושלים
אני יודעת שזה עוזר מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1840121:
יש את טיפות הרב מירושלים
אני יודעת שזה עוזר מאוד
מי זה הרב מירושלים?? אשמח לקבל פרטים תודה

• הוסף לסימניות
לא חכמה להתעלם מסינוסיטוס זה יכול להיות מסוכן לפעמים זה עולה לראש, אבל יש טיפולים טבעיים ולא לחכות למצב גרוע מיד שמתחילה נזלת למגר אותה , גם מי מלח מעולה בהתחלה

• הוסף לסימניות
לשתות המון, שתייה חמה עוזרת גם לכאב, אבל הכי חשוב לשתות, לא משנה מה.

• הוסף לסימניות
אפשר מקלות קינמון זה יותר טוב מהאבקה

• הוסף לסימניות
אויש זה מעצבן נורא!
קודם כל - לא לשאוף את הנזלת פנימה! אפילו לא טיפה! וכל הזמן לנסות להוציא ולהוציא ולהוציא.
זה מה שבעצם משגע את הראש, הנזלת שמטפסת במעלה הצינורות עד למח...

רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
תקשיבי, את חייבת לנסות וכמובן אחר כך תשתפי אם עזר לך או לא.
בדיוק השבוע פגשתי אישה בחנות של טבע ואיכשהוא הגענו לנושא של סינוסיטיס
בקיצור, היא סיפרה שהיא סובלת נוראות ומה שעוזר לה פלאים זה:
2 כפות גדושות של פשטן (לא טחון) עם בערך 2 כוסות מים רותחים בתוך קופסא רחבה
כדי שהאדים יגיעו לכל אזור הפנים
מערבבת ושמה את הראש מעל הקערה כדי לשאוף את האדים בערך 20 דקות
5 פעמים ביום.
היא אומרת שזה פשוט מרוקן וזה עובר לחלוטין!!!!
שווה לנסות!
אז קדימה תתחילי ותספרי את התוצאות!!
בהצלחה! ורפואה שלמה!!!

• הוסף לסימניות
תקשיבי, את חייבת לנסות וכמובן אחר כך תשתפי אם עזר לך או לא.
בדיוק השבוע פגשתי אישה בחנות של טבע ואיכשהוא הגענו לנושא של סינוסיטיס
בקיצור, היא סיפרה שהיא סובלת נוראות ומה שעוזר לה פלאים זה:
2 כפות גדושות של פשטן (לא טחון) עם בערך 2 כוסות מים רותחים בתוך קופסא רחבה
כדי שהאדים יגיעו לכל אזור הפנים
מערבבת ושמה את הראש מעל הקערה כדי לשאוף את האדים בערך 20 דקות
5 פעמים ביום.
היא אומרת שזה פשוט מרוקן וזה עובר לחלוטין!!!!
שווה לנסות!
אז קדימה תתחילי ותספרי את התוצאות!!
בהצלחה! ורפואה שלמה!!!
מממש הצלת אותי

• הוסף לסימניות
בעלי סבל תקופה ארוכה מסינוסיטיס ואחר שלקח אנטיביוטיקה 5 (!!) פעמים באותה שנה רופאת האא"ג המליצה על ניתוח סינוס.
אחרי התלבטויות פנינו לניתוח כי הכאבים היו בלתי נסבלים! הניתוח היה בסוף החורף ובמהלך הקיץ היה רגוע אך ברגע שהחורף התחיל שוב חזרו הכאבים והאנטיביוטיקה... הרופאה אמרה שיש כאלו שצריכים לחזור שוב על הניתוח.
החלטנו שזה לא עסק ובמקום ניתוח בעלי התנזר לגמרי מכל מוצרי החלב וזה מה שבאמת עזר. אחרי שלושה חודשים הוא חזר למוצרי חלב בהדרגה וב"ה מרגיש מצויין מאז (כבר עברו מאז כמה שנים)
רפואה שלמה בקרוב!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה