בריאות סינוס פילונידלי

• הוסף לסימניות
אשמח לברר , אם מישהו כאן טיפל או שמע על טיפול טבעי שהוא לא ניתוח
לסינוס פילונידלי? לבן שלי יש כמו חור קטן מתחת לעצם הזנב שמפריש דימום
הוא לא כואב אבל לפעמים מגרד
והרופא אומר שהפתרון רק ניתוח. ואנחנו לא מעוניינים
ממש אשמח לעצה/המלצה
שמעתי על חזן - אם מישהו יודע יותר פרטים אשמח

• הוסף לסימניות
תוכלי לשלוח לי הודעה? אני לא מצליחה
אין לי הודעות פרטיות
בגדול ידוע לי על מישהו שויתר על הניתוח
וחי עם זה כבר הרבה שנים
תוך שמירה על ניקיון
והכל בסדר
אם תכתבי מייל בדקות הקרובות אחזור אלייך
(אחרי זה תוכלי למחוק את המייל)

• הוסף לסימניות
אין לי הודעות פרטיות
בגדול ידוע לי על מישהו שויתר על הניתוח
וחי עם זה כבר הרבה שנים
תוך שמירה על ניקיון
והכל בסדר
אם תכתבי מייל בדקות הקרובות אחזור אלייך
(אחרי זה תוכלי למחוק את המייל)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ עם מידע רפואי על זה, אם תרצי אוכל לשלוח לך,
בגדול הפיתרון הנפוץ זה ניתוח, אך לפי מה שאמר לי הרופא בשום מקום אין לזה 100% הצלחה, ולפעמים השיקום הוא ארוך.. כל עוד לא מאוד סובלים מזה אולי כדאי להישאר כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה