סינטיק של וואקום 22HD ב-2792.16 ש"ח! יתכן???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1. זה רק מכרז, לא מחיר סופי.
2. מוכר שמכר רק 12 מוצרים, לא מתקרבים אליו, בטח לא בסכומים כאלה.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שזה 24HD, עוד יותר טוב!

• הוסף לסימניות
אם כבר, אז זה נראה הרבה יותר אמין, הגיוני יותר גם מבחינת המחיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1896274:
1. זה רק מכרז, לא מחיר סופי.
2. מוכר שמכר רק 12 מוצרים, לא מתקרבים אליו, בטח לא בסכומים כאלה.

מה הפרוש מכרז? יש סיכוי שהמחיר יעלה?
כאילו, מתחיל במחיר הזה וכל המציע גבוה יותר זוכה?

איפה אני בודקת כמה קנו אצלו? ואיך אני יודעת שהמוכר אמין? לאתר יש איזשהי אחריות על העסק?

• הוסף לסימניות
מדובר במוצר מתצוגה במכירה פומבית. עדיין שווה במחיר העכשוי.
מה שכן, נראה שאין להם משלוח לארץ, ואם כן, זה יהיה יקר, חוץ מהמיסים.

• הוסף לסימניות
תודה שאת מעלה את נושא השיחה הזה כי גם אני רוצה לקנות סינטיק
וכל פעם שאני חושב על זה אני מגיע למסקנה שצריך עוד לחשוב על זה.
מצד אחד בא לי לקנות את הדגם הכי גדול והכי יקר עם הכל כלול בשביל שלא יהיה מצב שהגבלתי את עצמי בדבר חשוב בשביל לחסוך ומצד שני אולי לא צריך לקחת את זה כלכך קשה ובסופו של דבר מתרגלים להכל ,ובקיצור אולי תגיע איזה תגובה שתפתור את הסוגיה ובתקווה שתמצאי את הכלי הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1896451:
תודה שאת מעלה את נושא השיחה הזה כי גם אני רוצה לקנות סינטיק
וכל פעם שאני חושב על זה אני מגיע למסקנה שצריך עוד לחשוב על זה.
מצד אחד בא לי לקנות את הדגם הכי גדול והכי יקר עם הכל כלול בשביל שלא יהיה מצב שהגבלתי את עצמי בדבר חשוב בשביל לחסוך ומצד שני אולי לא צריך לקחת את זה כלכך קשה ובסופו של דבר מתרגלים להכל ,ובקיצור אולי תגיע איזה תגובה שתפתור את הסוגיה ובתקווה שתמצאי את הכלי הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר.

אז זהו, שאני עוד לא ממש סגרתי על ציור כמקצוע חיי ועל כן אני רק רציתי להשתדרג קצת יותר מהלוח הפשוט שיש לי עכשיו--- סתם, שיהיה יותר נוח. לא העזתי לחלום על סיטניק בשלב הזה, אבל עם מחיר כזה זה הרבה יותר מציאותי! אם כי אני מאמינה שאם אתמקצע לגמרי אשקיע ואקנה את הטוב ביותר. (על אף שזו הוצאה לא קטנה)
בכל אופן יש לי אחת שיכולה לעזור לי אם כל הקטע הטכני של האתר, המשלוח, צורת השימוש והתשלום וכו'
רק מעניין אותי האם הלוח עצמו אכן שווה.

• הוסף לסימניות
כבר קניתי ועדיין מתחבטת בשאלה

• הוסף לסימניות
חפשו "סינטיק" בחיפוש בפורום כאן,
לפני שקניתי חפרתי פה לאנשים ארכיאולוגית.
באופן כללי, אם יש את הכסף, או אפשרות עתידית לכסות תשלומים, להתעצבן ממש ולקנות מאריג׳נט וזהו. אין מה לעשות. ממש אין. מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1897181:
חפשו "סינטיק" בחיפוש בפורום כאן,
לפני שקניתי חפרתי פה לאנשים ארכיאולוגית.
באופן כללי, אם יש את הכסף, או אפשרות עתידית לכסות תשלומים, להתעצבן ממש ולקנות מאריג׳נט וזהו. אין מה לעשות. ממש אין. מנסיון.

אתה יכול לפרט יותר?......איזה דגם קנית,למה דווקא אריגנט.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1898007:
אתה יכול לפרט יותר?......איזה דגם קנית,למה דווקא אריגנט.....

קניתי 24 לא טאצ.
הוא כבר לא קיים לקנייה יד ראשונה, וחבל.
התלבטתי רבות על הטאצ' ובצדק. הטאצ עוזר אבל תוספת המחיר משמעותית להטריד.
חרשתי אתרי יד שנייה, ניסיתי להשתתף בקבוצת רכישה בבצלאל, עשיתי עשרות נסיונות לייבא מחול, והכל יצא פארש. ביד שניה הסיכון שתקבל מוצר חרוש הוא משמעותי, לייבא זה כאב ראש שלא שווה את הפער, ויש סיכון שייתלבשו עליך במכס מעבר למחיר שתשלם להם ממילא, אז מה נשאר?
לקלל קצת ביידיש ולקנות מאריג׳נט. הם בדרך כלל בסדר, ואין מישהו אחר.
לאחרונה עברתי לקומפניון, ולקח לי תקופת הסתגלות לא פשוטה אחרי הפינוק של ה24.
מה אפשר לומר? המוצר הוא אגדי,למי שיכול לממן אותו.
לגבי המסתייגים שיגידו שהם הוציאו המון כסף ולא ממש קיבלו תמורה: תמיד יש מאוכזבים, גם למרצדס וגם לדירה במגדלי yoo. אני חושב זה תלוי כמה אתה מקצוען בציור מלכתחילה, וכמה אתה מוכן להשקיע על החיבור עם המכשיר.

• הוסף לסימניות
לי יש סינטיק קטן בן כמעט 7 ישן ובעל מערכת חיבורים מגושמת, וקשה לי שאי אפשר לראות בו ציור גדול לפרטיו. אני מתלבטת תקופה ארוכה לגבי הדגם Wacom Cintiq 22HD touch
זהו מסך שהאלכסון שלו 54 ס"מ כמו פלטת שבת גדולה בערך.
(שטח עבודה. המכשיר יותר גדול).
נסעתי אפילו לארג'ינט כדי לראות את הדגם. הוא ענק אבל מחירו מטורף כ 12 אלף ש"ח.
כל פעם אני נצרכת לכסף שיעדתי עבורו למשהו יותר דחוף, ועדין לא קניתי אותו.
אבל כמו שציינתי יש לי סינטיק כך שזה לא כל כך נורא. סתם פינוק.
לדעתי, מי שחושב\ת לצייר כמקצוע עיקרי או משני כדי לו להתאמץ ולקנות סינטיק איכותי.
אבל יש לדעת שהדגמים שונים. יש עם touch ויש בלי, יש דגמים הדורשים מעמד שמיקר אותם בסכום נכבד, ויש שהמעמד בנוי בתוכם וניתן להסירו. יש דגמים כבדים ויש קלים יותר, יש הנזקקים לסטודיו דהינו מקום על שולחן גדול, ולא בטוח שלכל אחד\ת יש בבית. בקיצור זה לא מכנסים ליתום......
נכנסתי לקישור וקשה לי לדעת מה זה בדיוק.
במקרים כאלו עדיף מראה עינים מה גם שאילו מכשירים מאוד יקרים. קנינו מכשירים מחו"ל ויש בעיה עם האחריות. צריך לשלוח אותם לחו"ל וגם זה לא חינם. בקיצור כשקונים יש לקחת בחשבון את כל השיקולים הללו.
בהצלחה לכולם
ושבת שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1898547:
לייבא זה כאב ראש שלא שווה את הפער, ויש סיכון שייתלבשו עליך במכס מעבר למחיר שתשלם להם ממילא, אז מה נשאר?
QUOTE]

גם דרך אתר כמו ebay הכולל משלוח מסודר וכו'?
ובכלל, בקשר לאחריות, כמה פעמים יוצא להשתמש בה? ואין מי שיתקן כאן בארץ?
פער המחירים הוא משמעותי והזוי (יש קצת הבדל בין 2800 ל13 אלף...) וגם אם אצטרך להוסיף קצת עבור תיקונים- עדיין זה שווה, הלא כן?

טוב, בכל אופן זה מעניין אותי מאוד.
אני אשמח לקפוץ על מציאה (?) כזו.

שבת שלום לכולם!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המחיר נראה לי נמוך מדי וזה מפחיד
צריך להזהר שאין כאן איזה קיצ'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1898547:
קניתי 24 לא טאצ.
הוא כבר לא קיים לקנייה יד ראשונה, וחבל.
התלבטתי רבות על הטאצ' ובצדק. הטאצ עוזר אבל תוספת המחיר משמעותית להטריד.
חרשתי אתרי יד שנייה, ניסיתי להשתתף בקבוצת רכישה בבצלאל, עשיתי עשרות נסיונות לייבא מחול, והכל יצא פארש. ביד שניה הסיכון שתקבל מוצר חרוש הוא משמעותי, לייבא זה כאב ראש שלא שווה את הפער, ויש סיכון שייתלבשו עליך במכס מעבר למחיר שתשלם להם ממילא, אז מה נשאר?
לאחרונה עברתי לקומפניון, ולקח לי תקופת הסתגלות לא פשוטה אחרי הפינוק של ה24.
מה אפשר לומר? המוצר הוא אגדי,למי שיכול לממן אותו.
לגבי המסתייגים שיגידו שהם הוציאו המון כסף ולא ממש קיבלו תמורה: תמיד יש מאוכזבים, גם למרצדס וגם לדירה במגדלי yoo. אני חושב זה תלוי כמה אתה מקצוען בציור מלכתחילה, וכמה אתה מוכן להשקיע על החיבור עם המכשיר.
ברשותך עוד כמה שאלות:

1.מה זה קומפניון(זה עוד סוג של סינטיק)?
2.אם ה24 כזה פינוק למה עברת ממנו?
3.מה שאתה בעצם אומר זה ללכת על הכי יקר ומשוכלל אם זה אפשרי?
4.האם אתה חושב שכמה שיותר גדול עדיף או שיש גודל שהוא מספיק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1898739:
ברשותך עוד כמה שאלות:

1.מה זה קומפניון(זה עוד סוג של סינטיק)?
2.אם ה24 כזה פינוק למה עברת ממנו?
3.מה שאתה בעצם אומר זה ללכת על הכי יקר ומשוכלל אם זה אפשרי?
4.האם אתה חושב שכמה שיותר גדול עדיף או שיש גודל שהוא מספיק?

קומפניון זה מחשב נייד של וואקום, שהמסך שלו הוא מסך לציור.
עברתי בצער גדול מה24 עקב שינוי אישי מאסיבי. בגלל היותי בדרכים רוב היום, הקומפניון הוא הכלי היחידי שמתאים לי. בשניה שאוכל אחזור לסינטיק הגדול.
לא, לא ללכת על היקר וה משוכלל רק כי הוא כזה, אבל מה לעשות, שהדגם הכי טוב ונעים ופיצוצי ומגניב, הוא בין היקרים ביותר?
זה שאלה מורכבת מאוד, ואידנבדואלית. לי אישית, ולעוד כמה וכמה חברים מאיירים, הגודל הוא העדפה משמעותית. שמעתי גם גדולים וטובים שמשתמשים בקטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1898908:
זה שאלה מורכבת מאוד, ואידנבדואלית. לי אישית, ולעוד כמה וכמה חברים מאיירים, הגודל הוא העדפה משמעותית. שמעתי גם גדולים וטובים שמשתמשים בקטנים.

הייתי רק מוסיף,
שגם אלה שמשתמשים בקטנים, עושים זאת עם תוספת של מסך גדול בחדר,
ובמילים אחרות- יש כאלה שנוח להם דווקא המרחב הקטן של משטח לצייר עליו, כך שמעתי, ולכן הם משתמשים באינטואוס קטן,
אבל זה שעדיף שהמסך (שבו רואים את הציור) יהיה גדול וברזולוציה גבוהה , ושזה הרבה יותר נוח ויעיל ,זה לכולי עלמא.

• הוסף לסימניות
עוד דבר בקשר לבחירה מה לקנות, סינטיק 22, 24 או 27,
יש עוד פרט חשוב בקשר לרזולוציה שאנשים לא כ"כ יודעים,
הסינטיק 27 הוא ברזולוציה של QHD,
ובמספרים - 2560 על 1440 פיקסלים,
בעוד ה-24 הוא HD רגיל, ובמספרים 1920 על 1080 פיקסלים,
שזה הבדל די משמעותי ועוד סיבה למה לבחור 27.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה