יש לי אותה.אולי הסרת את התוכנה של גוגל דרייב?
לא מופיע לך בלחיצה ימנית על תיקיה האופציה הזו?:יש לי אותה.
משהו השתנה בה?
אני לא מוצאת איפה לסנכרן.
יש רק את התיקיות.
מכאן:איך מתקינים/מגדירים את זה בפעם הראשונה?
www.google.com
לא, לאחרונה התעדכנה לי המערכת ומופיעה רשימה אחרת לגמרי, (לא מצליחה לעשות צילום מסך)לא מופיע לך בלחיצה ימנית על תיקיה האופציה הזו?:
צפה בקובץ המצורף 1664157
התקנתי לפי ההוראות, נכנס לחשבון הרצוי, וזה מה שעולה לימכאן:
![]()
Google Drive: Dateien sicher in der Cloud speichern und online freigeben | Google Workspace
In Google Drive können Sie Ihre Dateien für andere freigeben und gut geschützt in der Cloud speichern.www.google.com
התקנתי לפי ההוראות, נכנס לחשבון הרצוי, וזה מה שעולה לי
צפה בקובץ המצורף 1664929
יש לך נטפרי?
אכןיש לך נטפרי?
ככל הנראה זה בעיה שקשור לנטפרי, תפנה אליהם והם יסדרו את זה
מניסיון?ככל הנראה זה בעיה שקשור לנטפרי, תפנה אליהם והם יסדרו את זה
כדאי שתעשה הקלטת תעבורה בפניה אליהם והם יזהו אם זה חסימה שלהם וכך יפתחו לך אותהמניסיון?
מה בעצם אני אמור להגיד להם
(דווקא זה לא מופרך בכלל, כבר היה לי בדברים אחרים שדרשו אימות גוגל או דברים דומים וזה נתקע שם, פנייה לנטפרי והעניין סודר)
שלחתי כבר פנייה אוסיף לזה הקלטת תעבורהכדאי שתעשה הקלטת תעבורה בפניה אליהם והם יזהו אם זה חסימה שלהם וכך יפתחו לך אותה
לא מניסיון שלי, אלא ראיתי שכתבו כאן באשכולות מפעם שהבעיה שהעלית התבררה כבעיה של נטפרי, והם סידרו את זה
בוקר טוביש לך נטפרי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים