כללי סינרגיה | פונט עברי-אנגלי חדש ויפהפיה

• הוסף לסימניות
שלום לחברי הפורום
הנה פונט חדש שעצבתי בימים אלו, לא אתהדר בנוצות לא לי, הפונט מבוסס על פונט באנגלית שצד את עיני, לחלק מהאותיות עיצבתי סט גליפים אלטרנטיבי נוסף לשימושיים ייעודיים.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• סינרגיה.gif
    סינרגיה.gif
    KB 830.2 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
לא רואים כלום

• הוסף לסימניות
מוזר מאד, אצלי בדפדפן רואים את התמונה וכנכנסים ממשתמש אחר לא רוא את התמונה, העלתי שוב אני מקווה שכעת זה בסדר

• הוסף לסימניות
תעלה את זה גם בקובץ פי די אף

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
חידוש בעולם הטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד לכותרות וכו'. אם היה איזה פונט נוסף , או משקל אחר ,פחות סריפי שהיה יכול להתאים לו - יש כאן סט מדהים של עברית אנגלית למודעות דו לשוניות.
זה תמיד בעיה בעיצוב שאתה רוצה לעצב מודעה עם פונט עברי שתואם לאנגלית בצורה הרמונית מאוד כיאה לפונט כותרת

• הוסף לסימניות
מדוייק!

• הוסף לסימניות
איזה יופי ממש!!! נשמח לטיפים בעניין ליצור גופן

• הוסף לסימניות
גופן מקסים. משובב נפש.

אם כי מאוד מאוד רטרו, ללא בדל מודרניזציה.
ליצירות שלך הם מתאימים ככפפה ליד.
אני הייתי קורא לגופן הזה "פיוטים" - מאוד מתחבר לי.

• הוסף לסימניות
פונט אומנותי מקסים!

• הוסף לסימניות
תגיד לי רק בלי כל קשר
איך סוגרים תמונה בקובץ שזה יהבהב???

• הוסף לסימניות
animatede gif ליתר דיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה