נכתב ע"י נ פלוס;1214574:לילדות?
נכתב ע"י נ פלוס;1215253:
תבקשי מכת השאלים! יש להם בשפע!
נכתב ע"י start;1215297:אני באחת השנים לתחפושת קניתי מפה קטנה / מפית תחרה יפה אליפסה שעלתה גרושים, גזרתי את החלק העליון שלה והצמדתי בתפר פשוט לסרט לבן חלק רחב שנקשר במותן ונולד סינר שהתאים בול למטרה.
אולי תוכלי לעשות כך ולהוסיף כפתיות גם
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1215327:יש בצעצועי שטראוס משהו בסגנון
ובעוד חנויות של תחפושות
אני חפשתי נואשות סינר לבן [ זכר..]ונתקלתי שוב ושוב בסגנון שאת רוצה
א. נשים שלובשות שאל לא לובשות כאלה סינרים.נכתב ע"י נ פלוס;1215253:
תבקשי מכת השאלים! יש להם בשפע!
נכתב ע"י hafakot;1215395:ואגב, סינרים כאלה מוכרים בויזניץ וגם תופרים בכלום עבודה. אם יש לכם משהי עם גישה למכונה ולמספריים,
בד לבן סאטן יפני, אוברלוק לבן.
נכתב ע"י ari;1215504:לגן ולטף פ"ת
קניתי לפני שנה מבד מבריק
נכתב ע"י כוכב103;1217501:לאיזה גיל את צריכה?
תפרתי לפני שנתיים לתחפושת, רק אני לא זוכרת אם עיטרתי את זה במשהו או שהשארתי חלק.
נכתב ע"י start;1217508:אני קניתי בזמנו מפית כזו מבד כותנה ועליה רקומים קצת פרחים בסיומת בלבן עדין ויפה, אם אני לא טועה אצל רוכל על הכביש במלכי ישראל, אבל היום גרשו משם את כולם לא יודעת לאן.. עלה 10 שח.
מניחה שבחנויות של מפות סטנדרטיות יש דברים כאלו
ואולי תבדקי ותמצאי בארון בבית אמא/סבתא שלך איזה מפית נידחת לא שמושית...
נכתב ע"י naomif;1217589:צריכה שתיים, לגיל שנתיים וחצי וחמש וחצי.
חיפשתי בחנויות של מפות ויש כל מיני סוגים של מלבנים ומרובעים ומהעגול יש רק קטן סרוג
יש מצב שיש לאמא שלי משהו וגם כמה ירושות מסבתא שלי, אבל אמא שלי יקית שכמותה לא משתחררת מהחפצים שלה כ"כ מהר...
ננסה..
בכל אופן אחפש בעוד חנויות
תודה
נכתב ע"י נ פלוס;1217610:מצעית בשטראוס היית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים